Strona 2958 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1958 2458 2858 2908 2948 2956 2957 2958 2959 2960 2968 3008 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,571 do 29,580 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Maniusiu

Ze mną jest taki problem, że gdy mam gotową rozpiskę, to nijak nie idzie mi odchudzanie...no nie potrafię trzymać się jadłospisu, zaraz bym coś zmieniała, dokładała, przestawiała. Dlatego lubię diety, w której mam pełną dowolność ilości jedzenia i produktów do użycia. Ale przepisy Maciąg oraz te, które wrzucała Maniusia, gotuję i podaję całej rodzinie, bo są inne od tych, które przyrządzam i dlatego ciekawe. Moi chłopcy bardzo lubią takie eksperymenty

Sabinko, idzie nowy rok...to może być rok dobrych zmian...np w odchudzaniu

Krysiu, na naszych obozach wędrownych nie zdarzyło się nigdy by ktoś po drodze rezygnował, ale my chodziliśmy bez namiotów, mieliśmy z góry zarezerwowane noclegi- spało się wtedy w szkołach i schroniskach młodzieżowych, więc nosiliśmy tylko plecaki

Lecę się szykować, bo dziś na 7, a po lekcjach musimy z dwiema koleżankami zaadresować 500 kopert! z zaproszeniami na Jasełka szkolne

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Witam wtorkowo

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Troszkę (oczywiście pozytywnie) zazdroszczę Szkocji i tych zamków nad Loarą.
    Krysiu nie ma czego zazdrościć,wszak one są wpisane jedynie na listę marzeń, ale:

Cytat Zamieszczone przez Sonka57 Zobacz posta
    wszystko się może zdarzyć gdy głowa pełna marzeń
    nigdy nic nie wiadomo Wszechświat czuwa i w realizacji marzeń pomaga

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ze mną jest taki problem, że gdy mam gotową rozpiskę, to nijak nie idzie mi odchudzanie...no nie potrafię trzymać się jadłospisu, zaraz bym coś zmieniała, dokładała, przestawiała. Dlatego lubię diety, w której mam pełną dowolność ilości jedzenia i produktów do użycia
    ja również w tej chwili postawiłam na jaką taką regularność posiłków i zmniejszenie porcji, no i pilnuję picia

Miłego dnia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    I musze o tej diecie poczytać, Ty przez chwilę chyba też tak gotowałaś?
    Agnieszko. ciesze się bardzo że wpadłaś na kawkę i że tak tłoczno tu dziś
    Ja też się zainteresowałam tym co Sabinka napisała na temat o swojej zdrowo odżywiajacej się koleżance.
    Nie za bardzo wiem o co chodzi w diecie pani Maciąg(sposobie odzywiania) ale mnie jest potrzebne cos zdrowego.
    Mam ciągle ostatnio kłopoty jelitowe.
    Wagi (i przewidywanej zwyżki światecznej) nie powinnam za bardzo nie wypuścić do góry.
    Dukana , który jest dla mnie najłatwiejszy i najskuteczniejszy jednak sie boję.
    Może Maciąg to będzie to.
    Wy macie zdecydowana przewagę nade mna bo lubicie i umiecie gotować. No Sabinka, Agnieszka Kania wielokrotnie to mówiły.
    Ja właśnie lubię mieć rozpiskę i napisane co mam zrobić.

Weszłam dzisiaj rano na forum(miałam bardzo ważny powód) i tak myślę, że może należałoby dołożyć tą czynność do porannych rytuałów jakimi są ogarnięcie kotów, różaniec i kawa.
    No 15 minut na przywitanie się z przyjaciółmi/miłymi znajomymi*(niewłaściwe skreśl) to wcale nie jest zły pomysł.
    No tylko nie był moim zwyczajem.

Martwię się znowu o moją kociczke Kasię.Nie wiedziałam czy to ona ale od niedzieli zaczęły się znowu kłopoty jelitowe i ich slady w kuwetach. Wczoraj udało mi się zlokalizować który kot. Choroba Kasi wróciła. Niestety.

PS No bo miło jak jest tłoczno to dotyczy drugiego zdania cytatu Maniusi

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Tereniu zmartwiłas mnie Kasią, tyle się bidulka nachoruje, ąz mi się moja Markinia przypomniala, niedługo rok bedzie a mi się ciągle za nią teskni.
    Ja dziś zaczęłam ta kurację olejem , ale jedyny jaki miałam zimnotloczony to olej z czarnuszki, to nie byl dobry pomysł, do tej pory go czuję, ma ohydny smak, lecz jest pomocny w leczeniu depresji więc kupuje go dla Marty.
    Kaniu plan dobry, ja mam bardzo duży problem z reguralności i to chyba jest główna przyczyna braku efektów, bo ja mogę cały dzień nie jeśc a wszystko na kolację, teraz jest lepiej kiedy staram się trzymać diety, niestety ostatnio z tym tez mam problem, jutro idę do pani niech coś doradzi, nie bedę wiecej przekładac,ale trzeba działać

Aga 500 kopert, ale wyzwanie !!!

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Teresko, przykro mi z powodu Kasi niedobrze, że nic się nie poprawia.

Zamki nad Loarą szczerze polecam

Wpadłam tylko na chwilę. bo zaraz mam radę ze szkoleniem a muszę jeszcze coś zjeść

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    A ja sobie przypomniałam, że mam olej sezamowy, który właśnie do ssania zaleca się w ajurwedzie i też dzisiaj sprobowalam to possać. Czy powtórzę? Pewnie tak skoro to takie zdrowe. Niezbyt smaczne ale mam jeszcze problemy z kaszlem i czasem mam wrażenie, że jakaś kluchą mi tam siedzi w gardle więc spróbować nie zaszkodzi
    Tereniu przykre, że znowu coś zaczyna się dziać ze zdrówkiem Kasi. Miejmy nadzieję, że to może coś tymczasowego, może coś po prostu jej nie podeszło w jedzonku?
    Agnieszko to u was Wigilia bardzo bardzo tłoczna będzie chyba? 500 kopert zaadresować to jest co robić. Rady ze szkoleniem też nie zazdroszczę.
    Maniusiu powodzenie u pani dietetyczki i niech w dzisiejsza wizyta pomoże ci w tym z czym sobie nie radzisz.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

78603078_3347435525327570_71097393969364992_n.jpg
    Tersko znalazłam dla Ciebie idealna choinke
    Sonka57 lubi to.

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

Tinn, trzymam kciuki za kociczkę .

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Twoje efekty wagowe robią wrażenie . Dukana odrzucam, ale z ciekawością doczytam o co chodzi z tą Isiuleczką i Antoną .
    Ha ha ha a które? bo wiesz ja miałam efekty w obie strony , w dół prawie 35 kg i w górę ponad 10 ( z litości dla siebie nie sprecyzowałam ). Jeśli chcesz poczytać więcej to polecam każdy wpis Antony na 3. fazie...ja służyłam Jej na ochotnika jako obiekt eksperymentu . Z korzyścią dla mnie .
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    to mały urywek z wtedy , zobacz ile radości a wszystko przed Tobą
    waga 79,7 ( czy to aby na pewno moja ta prześliczna 7-mka i nie obudzę się w rozmiarze 52-54? )

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Sonka57 Zobacz posta
    Jeśli chcesz poczytać więcej to polecam każdy wpis Antony na 3. fazie...ja służyłam Jej na ochotnika jako obiekt eksperymentu . Z korzyścią dla mnie .
    Pamiętam Soniu Antonę i twój rajd przez kg w dół.
    Byłaś wtedy sławna wsród Dukanek.
    Jak pojechałam z Kasią do Ustronia i spotkałam sie z Kinią, Macoszka i kilkoma jeszcze dziewczynami z proteinowej to rozmawiałyśmy o tobie.

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

Byłam zawsze pewna, że jestem znana Dukankom piszącym wtedy na 3. fazie. Nikomu więcej.

rozmawiałyśmy o tobie.
    bałabym się spytać o szczegóły i pewnie nie chciałabym ich znać, ale dziś tak jak i wcześniej uważam, że warto się uczyć na błędach również
    . Pamiętam też dobrze jak po któryś świętach wspomniałaś coś o Bridget .
    No, mój rajd przypominał pracę Syzyfa ale w końcu się udało. Przynajmniej na kilka lat. Dobrze się wtedy czułam sama z sobą więc nie odpuszczam .

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Uprawnienia umieszczania postów