Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Sabinko – jeszcze raz dziękuje i potwierdzam, ze zdjęcia już są :money:. Najpierw zaczęłam wysyłać tą wiadomość, potem zobaczyłam strzałkę od Ciebie. Jak ją zobaczyłam to rzuciłam laptop i zabrałam się do dzwonienia. Tylko, ze jak zaczęłam dzwonić to pomyślałam, że najpierw jednak powinnam wysłać napisaną wiadomość. Odrzuciłam więc telefon z nadzieją, że jeszcze numer Ci się nie wyświetlił i że zadzwonię za chwilę, jak już wyślę... Uff, z pełna świadomością stwierdzam, że pokrętna jest czasami moja logika myślenia i działania :neutral:.
Agnieszko – cieszę się, naprawdę :). Obawiałam się trochę o ostatni wieczór, ale jak jest ok., to dobrze . A wiesz, ze moja córcia ma dokładnie takie same zdanie o Was? Stwierdziła, ze jesteście po prostu fajne :yes:.
Natko – na razie mam tylko dobre chęci – tzn położyłam pranie obok i patrzę :sarcastic:. Może się od tego uprasuje :he:.
Małgosiu, nie napisałaś o zwrocie!
Krysiu nie pisałam , bo zapomniałam sprawdzić.Może jutro się ogarnę, bo muszę iśc do Rossmanna ,a to po drodze.
Dzisiaj poszłam do lekarza, bo nie mogłam się dodzwonić,a przyszły papiery w sprawie sanatorium , ale tylko dla M.Moich nie widać, coraz mocniej wątpię w ten wyjazd.
hej dziewczyny, zajrzałam tylko na moment, znowu mam jazdę, Lucien znowu wylądował w szpitalu w Bern, bo ciągle źle się czuje po tym upadku, jutro będzie miał rezonans głowy, już nie mogę sobie z tym poradzić, właśnie jutro mija 3 miesiące od ataku.
O matko, Ewcia, dopiero Cie o to zapytałam :( trzymaj się kochana :heart:
Ewuś trzymaj się Słonko.:heart::heart:
Ewuniu trzymaj się dziewczyno, trzymajcie się oboje :heart:
Ewciu, bardzo trzymam za Was oboje. Mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedomoga i Lucien szybko sie po tym pozbiera. Dobrze jednak, że zrobią mu ten rezonans. Sprawa sie wyjaśni i musi być dobrze!
Ewuniu..
http://img694.imageshack.us/img694/2984/nadzieja.jpg
Bede sie dzisiaj za was modlic...:heart::heart::heart: Daj Boze -jutro bedzie dobry dzien!
1 załącznik(ów)
Załącznik 32392
Zapraszam na kawę. Myślami jestem z Ewą i Lucjanem .
Dzis jadę po zakupy do Łodzi dla młodego, bo ze wszystkiego wyrósł