69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ja obejrzałam sobie odcinek Chylki i zabieram się do dalszej pracy. Moje dziecię niestety w ten weekend pracuje na meczu więc nie mam pomocy.
Miało być pieknie z nową ławą no ale niestety musimy czekać na wymianę , no tak bywa...
13tego w piątek
jak nic 
Krysiu lubię dekorować, ale na posprzątanym to nie ma wyjścia, sprzątać nie lubię ale lubię jak jest czysto, no cóż zrobić...
Aga fajne przezwisko no i faktycznie ta wiosienniara nie brzmi dobrze.
My tez sami w święta, za czasów babć to były takie duże wigilie, ale jakiś fajnych wspomnień z nimi nie mam, no bo żeby fajnie było musi być fajna rodzina.
-
Ja uwielbiam dekorować dom i na zewnątrz i cieszę się, bo z reguły sama to robię, co akurat w tym wypadku bardzo mi pasuje
-
Szkoda tylko że śniegu nie ma, ze śniegiem jest zdecydowanie ładniej
ale po raz pierwszy zakwitła mi po raz kolejny gwiazda betlejemska z zeszłego roku i grudnik też
-
Dzień dobry
Maniusiu widocznie dobra aura zapanowała w twoim domu skoro po raz pierwszy zakwitły ci do tej pory nie kwitnące kwiaty. Ty się zmieniasz i otoczenie twoje również to odczuwa
Agnieszko no tak zupełnie na gotowe to tam nie polecimy bo coś pewnie trzeba będzie tutaj przygotować i zabrać a i tam myślę pomóc. Mamy tylko bagaż podręczny Więc wiele nie zabierzemy a prezenty nie mogą być za duże 
Anglicy nie świętują w wigilię, zaczynają dopiero w pierwszy dzień świąt ale córka J. hołduje tradycji i stara się, żeby święta były po polsku. Niedaleko mają duży sklep polski więc może kupić naprawdę mnóstwo polskich produktów. A najlepsze jest to, że dziewczynki nic nie wiedzą, że my przylatujemy i pewnie będą bardzo zaskoczone (oby miło) gdy ich tata przywiezie nas w niedzielę z lotniska
-
No to jeśli podręczny, to rzeczywiście za wiele nie zabierzecie
a przecież jakiś ciuch też trzeba wziąć
-
Sabinko szykują Ci się fajne święta, a może ciuchów nie brać tylko na miejscu zakupić
-
Maniusiu ciuchów mam od groma i nowych nie mam zamiaru kupować bo myślę, że kiedyś schudnę i będę miała ich jeszcze więcej bo część leży bo się skurczyła
Ciuchy kupować tam jest jednak zdecydowanie drożej no chyba, że w najtańszej sieciówce
Poza tym są święta i w sklepach tłumy.
Zresztą nie jedziemy tam na zakupy tylko spędzić rodzinnie ten czas
-
A bagaż podręczny nie jest znowu taki mały i dodatkowo można wziąć jeszcze drugą niedużą torbę. Tylko są ograniczenia i pewnych rzeczy po prostu nie można mieć w bagażu podręcznym.
-
Witajcie!
Agnieszko, czy już użalałam się dzisiaj nad Kubą?
Ale masz rację, nie ma to jak właściwa organizacja pracy
Też pamiętam święta w dużym rodzinnym gronie, kiedy wszyscy zjeżdżali do rodziców. Bardzo to lubiłam! Fajnie, że planujesz odnowić u siebie taki zwyczaj
.
Zimniara? 
Maniusiu, nie da się ukryć, że tez lubię, jak jest posprzątane
. Nie ma więc zmiłuj się, tylko trzeba działać.
Lubię święta w śniegu, ale teraz już tylko w święta. Doświadczenia zeszłego roku spowodowały, że niestety pojawia się niepokój przy najmniejszych nawet opadach
.
Sabinko, bardzo podobne jest to Twoje myślenie o ciuchach do mojego
. Też nieustająco liczę na to, że się do nich odpowiednio przypasuję
.
Tak a propos dzisiejszego dnia, przeznaczonego w dużej mierze na porządki. Zawsze to podjerzewałam 
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Sabinko, bo może masz wykupioną którąś ze specjalnych opcji, dlatego masz podręczny w większym rozmiarze + dodatkowy. Mój Kuba jak lata wizzerem, to podręczny bagaż może mieć tylko jeden, i wymiary są 40x30x20 cm. Malutki jest bardzo
Czasem wykupujemy mu priority i wtedy może wziąć dodatkowy, trochę większy.
Krysiu, pogoniłam synka dziś do roboty, pogoniłam
ale uwijał się dzielnie
Jeśli sprzątanie tak szkodzi kobietom, to muszę się nad sobą zastanowić
Uprawnienia umieszczania postów