Dzień dobry
pobrane (5).jpg
Sabinko, jak tam, wytrwałaś?
Nie, nie byłam jeszcze w bibliotece, wybiorę się dopiero pod koniec tygodnia, bo ten nadchodzący z racji zakończenia semestru mam w szkole bardzo ciężki i więcej będę w pracy niż w domu. Ale od poniedziałku 13 zaczynają się ferie( choć jak znam naszego dyra, to zaczniemy je jakimś szkoleniem, albo radą ped.) i wtedy na pewno znajdę czas na bibliotekę
Krysiu, już kiedyś o tej diecie czytałam...no cóż...zdrowe żywienie się nam kłania
Nie chcesz śniegu??? Zimą??? choćby odrobinę???Och jak ja bym chciała- tydzień takiej prawdziwej zimy- ze śniegiem, mrozem i wiatrem
Dziś mam kolejny dzień czytaniawczoraj skończyłam Szczygła ( należała mu się nagroda Nike!), a dziś zaczynam Charlotte Link.
Wczorajszy dzień był cudownie książkowo- filmowy, bo na jego zakończenie obejrzeliśmy Joe Blacka, film, który oglądałam wielokrotnie, a który nigdy mi się nie znudzi i na pewno obejrzę go jeszcze nie raz- polecam
Wczoraj też sfinalizowaliśmy nasze wakacje, mamy już zamówione noclegi w Wenecji, Rzymie i Florencji, a dla Adeli hotel u naszych zaprzyjaźnionych z sunią właścicieli
Mam tu prośbę, do wszystkich ewentualnie nas czytających. Szukamy niedrogich lub darmowych miejsc do parkowania w centrum Rzymu( tam mamy mieszkanie), a także w Wenecji i Florencji( tu nie musi być centrum)- Może ktoś coś wie, był i korzystał? Bardzo wtedy proszę o namiary
Udanej niedzieli![]()