Strona 2977 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1977 2477 2877 2927 2967 2975 2976 2977 2978 2979 2987 3027 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,761 do 29,770 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Sabinko chciałam ci wysłać na priv ale okazuje się , że nie jesteśmy znajomymiTrzeba to naprawić.
    Zamieszczam pierwszy link do filmiku który mnie naprowadził na ta stronę z wykładami/przemówieniami. Posłuchaj tego filmiku najpierw bo on prowadzi krok po kroku do tego użycia stronki z przemówieniami.

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Cześć koleżanki drogie,i znowu za oknem ciemność. Bardzo mnie to zniechęca do aktywności fizycznej szczególnie.Bo intelektualna uprawiam w związku z angielskim.
    Bardzo mnie uradowało dojście do konsensusu Krysio/Agnieszki bo niepisanie Agnieszki o diecie dla mnie osobiście byłoby bardzo smutną rzeczą.
    Ja naszą różnorodność w podejściu do tematu odchudzania uważam za rzecz naturalną, normalną i nieuniknioną.
    Ale lubię znajdować podobieństwa . No z Agnieszką która nie lubi protein, a mną która wręcz odwrotnie ma długie zęby na warzywa i trochę krótsze zębiska na owoce mało mamy wspólnego w tym co lubimy jeść.
    Ale za to ogromnym podobieństwem jest , że jak "załapiemy trop" to nie popuścimy. I mnie zawsze czy pełna dieta, czy przypominajki twoje Agnieszko dają taki bodziec Agnieszka potrafi , a ty grubasie(tzn ja grubasie) co, dogadzasz sobie.
    I to mnie stawia do pionu.A jeszcze zdjęcie ciuchów agnieszkowych, rozmiar, pokazanie, że można , no mnie nie złości, nie budzi się we mnie gula zazdrości , mnie pomaga się zebrać.
    Bardzo być mnie Agnieszko "pokarała" jakbyś temat diety na forum "Jestem Fit" zarzuciła.
    Lubię was wszystkie jako kumpele i ciekawią mnie wasze perypetie dnia codziennego, ale ja jestem tutaj z uwagi na to, że mam od lat problem z nadwagą, z utrzymaniem wagi, że temat diet, odżywiania, zdrowego odżywiania jest jednym z tematów, które mnie w życiu naprawdę obchodzi.
    Teraz już w moim wieku obchodzą mnie w zasadzie rodzina, diety i oczywiście kotyno bo to w zasadzie rodzina.
    Zamierzam zacząć 10 stycznia , dokładnie w 10 rocznicę rozpoczęcia Dukana(10 styczeń 2010 r), na forum trafiłam 17 marca dopiero.
    Nareczka , angielski czeka i nie ma to tamto.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (3).jpg

Dzień dobry

Dziś na 7 do pracy, więc tylko kawka i buziak dla wszystkich
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    Nareszcie koniec dni wolnych, niby fajnie jak sa ale bardzo dezorganizuja mi życie
    i w pracy mi forum działa dobrze
    Moje dziecko już pojechało. Jechała 3,5 godziny, daliśmy jej auto a po drodze za Olkuszem zaczęła się burza śniezna ciemni prawie nic nie widać , na szczęście sobie poradziła. Jechała ze swoim sympatią to troszkę raźniej ale i tak się strachu najadła, a ja z nią , bo miała jak zawsze kiedy autem jedzie dać znać że jest na miejscu.
    W niedzielę wybralyśmy się na wystawę rzeźćb ze złomu
    Pisałam o tym na apce ale pozachęcam tez podczytujących na do obejrzenia jesli będziecie mieć okazję :0
    Nazywa się ta wystawa Galeria Rzeźb Stalowych

Z opisu wystawy:

Wszystko zaczęło się na złomowisku, w “Skupie Złomu przy Czołgu” w Pruszkowie k. Warszawy. I jak w każdej zadziwiającej historii, wszystko zaczęło się od kryzysu – kryzysu na rynku złomu. Wtedy właśnie, w 2011 roku Jose Mariusz Olejnik postanowił wykorzystać dostępny wokół materiał i kryzys przekuć w działanie. Przekuć złom w coś pięknego.

Wkrótce Polak swoim unikalnym pomysłem zaraził najlepszych rzemieślników z całego świata i dziś międzynarodowy zespół GSF liczy ponad 120 twórców. Każdy z nich pracuje u siebie, pozyskując setki tysięcy stalowych elementów bezpośrednio z rynków lokalnych.

Zaczęliśmy od marzeń. Pomysły na kolejne figury podsuwali nam przyjaciele i zwiedzający Galerię. Dlatego też wiemy, że światowy sukces GFS współtworzymy razem z Wami. Jeśli macie pomysł na nowe figury (postacie inspirowane bajkami, filmami, literaturą czy historią), ślijcie swoje propozycje na [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników].
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-galeria-figur-stalowych-samochod.png

Otwierając Galerię Figur Stalowych od samego początku chcieliśmy tworzyć miejsce, w którym kontakt ze sztuką jest nieograniczony. Gdzie zwiedzający będą mogli dotknąć każdej z figur, wsiąść do każdego pojazdu, bawić się z ulubionymi postaciami. Wierzymy, że właśnie bezpośrednie obcowanie ze sztuką najskuteczniej pobudza i poszerza wyobraźnię. Zwłaszcza dziecięcą.

Ale GSF to nie tylko artyzm i zabawa. To także dowód na to, jak różne oblicza może mieć recykling i myślenie o ekologii. Dowód, że z problemem wykorzystania surowców można zmierzyć się kreatywnie.

Jesteśmy dumni z tego, że nasze figury powstają wyłącznie z elementów recyklingu: kół zębatych, skrzyń biegów, klocków hamulcowych, łańcuchów, przekładni, śrub czy nakrętek. Czy świat jest dzięki temu lepszy? Na przykład dzięki Stalowemu Człowiekowi zmieniliśmy ponad 37 tysięcy żelaznych nakrętek w kilka uśmiechów.
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-galeria-figur-stalowych-tygrys.png
    z20421078IH,tourist-attractions-in-cracow-gallery-of-steel-fig.jpg
    Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 07-01-2020 o 09:57

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No nie. Nie bawię się. Napisałam długi tekst i zapytało mnie czy odświeżyć stronę a ja głupia odświeżyłam !!!
    No i mam świeżą czystą stronę
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, sorki, ale aż oplułam ekran ze śmiechu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hihotek.gif
    sabinka57 lubi to.

Spróbuje odtworzyć.
    Kaniu cały czas trzymasz za mnie kciuki? Chyba tak bo razie idzie mi dobrze. Witaj w klubie lotniskowych przygód Mój prezent nie doszedł a twój? Pewnie ktoś myślał, że jest w nim coś ciekawego i sobie przywłaszczył ale chyba się zawiódł bo w moim był fajne rzeczy ale dla czterolatki
    Agnieszko Szczygła nic nie czytałam ale Charlotte Link i owszem. Joe blacka znam bo oglądałam go kilka razy ale tym razem nie.
    Jeżeli chodzi o parkingi w Rzymie czy gdziekolwiek we Włoszech to ci nie pomogę bo nigdy tam nie byłam.
    Krysiu no tez jestem z siebie dumna, że wytrwałam. Mam nadzieję, że i tobie uda się przetrwać przypominajkę po pierwszym falstarcie
    Agnieszko pisz pisz o swojej diecie i sukcesach kochana bo wielu osobom to na pewno pomaga, na przykład mnie. To, że jestem teraz na Dąbrowskiej to między innymi dzięki tobie
    Teresko no popatrz, znamy się tyle lat a jeszcze nie jesteśmy znajomymi? Już to poprawiłam Witaj moja znajoma
    Dzięki za linki, na pewno do nich zajrzę i pewnie bym to zrobiła teraz ale muszę pisać drugi raz. No trudno - za gapowe się płaci. A później tez nie mam czasu bo idę na spotkanie z koleżankami do restauracji ale obiecuję być grzeczna. Mają tam sok świeżo wyciskany z grapefruita i pewnie jakaś herbatkę dozwoloną, że o wodzie nie wspomnę A koleżanki to silna grupa pod wezwaniem z angielskiego z UTW. Angielskiego dawno nie ma ale my trwamy
    Terenia dobrze prawi Agnieszko - mnie też byś bardzo pokarała przestając pisać o diecie i swoich sukcesach O ruchu też bo masz go dużo. Niby dieta, zdrowe jedzenie, ruch, sport, nowinki dietetyczne powinny być głównym tematem tego forum ale u nas tyle się dzieje, że czasem ten temat gdzieś umyka. Dobrze, że na krótko i czasem mamy zrywy Jak na przykład teraz.
    Będę trzymała kciuki za ciebie Tereniu od 10 stycznia.
    Maniusiu zdolne masz dziecko to i z prowadzeniem samochodu sobie poradzi, nawet w trudnych warunkach. A że nie jechała sama to dobrze. Dałaś jej samochód na dłużej do Krakowa jak rozumiem?
    Fajna ta wystawa i też bym poszła na pewno gdyby była u nas. Tym bardziej, że J. prowadzi skup złomu Ludzie różne fajne rzeczy sprzedają. Na razie nie zajmuje się artystyczną działalnością ale sporo już przedmiotów do domu przytargał - jakieś figurki, wazoniki, świeczniki, talerzyki i inne duperele czy durnostrojki jak kto woli Jak tak dalej pójdzie to może i ja będę mogła was zaprosić na podobną wystawę Ale przyznam , że ja tez mam kilka fajnych przedmiotów od niego. Ale on jest chomik i nie zna umiaru.

No odtworzyłam co napisałam ale tylko z grubsza.

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, współczuję, ale skąd ja to znam
    sabinka57 lubi to.

Agnieszko nie ma to jak szczery śmiech aż do oplucia ekranu

Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko fajny pomysł jakby co jakbyscie organizowali wystawę to przyjadę obejrzeć
    Mój Sucharek kiedyś wybrał się na złomowisko pod Częstochową olbrzymie ale samochodowe , poleciła je kolezanka z mojego działu że jej mąz tam części kupuje, jak dojechał to mi przysłał sms- jestem w raju
    Tereniu te zpodglądne te linki
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów