Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Witajcie!
Biedna Sabinko (bez telefonu), gratki za ten tydzień! Trzymaj tak dalej :).
Maniusiu, jak to nie widzisz kotka? – jest ślicznie czarno-biały, macha ogonkiem i liże łąpkę ;).
Całkiem dobre rzeczy sobie szykujesz do jedzonka.
Agnieszko, Maniusiu macie chyba sporo racji z tym chodzeniem. Rzeczywiście często jest ono inaczej traktowane niż inne aktywności. No i w zasadzie, jakby się uprzeć, to coś może jest na rzeczy. W końcu chodzenie jest czymś naturalnym i codziennym.
Kaniu przykro, że dalej nie dostałaś przesyłki. Nie wiem, może się mylę, ale nie pamiętam, żeby wcześniej zdarzały się takie sytuacje. Przynajmniej nie tak często :(.
Też jestem ciekawa, jak Ci się Księgi Jakubowe podobały.
Dzisiaj zrobiłam pierwsze malowanie stołu. Podejrzewam, że takie rzeczy i w ogóle majsterkowanie bardziej by mi leżały, niż inne zajęcia, tak uparcie przypisywane kobietom.
2 załącznik(ów)
Załącznik 46007
Dzień dobry w nielubiany czwartek :D
Dziś dodatkowo rada klasyfikacyjna i ksiądz po kolędzie. Podejrzewam, że na tego drugiego nie zdążę...
Sabinko, współczuję :( wolę bez kompa niż telefonu, choć zdarzają mi się i takie dni, ale nie tak, że nie mam go wcale tak jak Ty, tylko np. zapomnę do pracy. To odcięcie od natychmiastowych wiadomości i informacji nieźle daje w kość, szczególnie w takich sytuacjach jak nasze, gdy dzieci i inne bliskie nam osoby są daleko. Mam nadzieję, że już dziś będziesz go miała :)
Krysiu, majsterkowanie mówisz...o nie, ja zupełnie do tego się nie nadaję :D Tobie gratuluję odkrycia nowej pasji Załącznik 46008
Miłego dnia dla wszystkich :)
No prosze Krysia odkryła nowe talenty, podziwiam :)
A ja po angielskim zabieram się do pracy...
Aga tez wole bez kompa i mam nadzielę że Sabinka dziś telefon odzyska
Kota już widze , bo myślałam że to jakiś wielki obrazek a nie emotka
Kaniu mi kiedyś dwa tygodnie szedł priorytet z Holandii to może jeszcze nadzieja jest
Dzień dobry.
No ciężko bez telefonu. Tak jakby nie wiedziało się co się na świecie dzieje. Mam nadzieję że już dzisiaj będzie zrobiony.Miał być gotowy już wczoraj ale podobno jakiś tam element jest potrzebny (podobno). Mam też nadzieję że będzie to potraktowane jako reklamacja i nie będę musiała płacić dodatkowo.
Krysiu a co to za stół malowałaś?
Agnieszki co tam ciężki czwartek jak ma się ferie przed sobą - prawda?
U mnie dzisiaj waga trochę wzrosła... Mam nadzieję że to chwilowe.
Wybieram się na gimnastykę. Po przerwie świątecznej będzie trudno i chyba trudniej bo post ale mam nadzieję że wytrwam. A wieczorem spotkanie piwne ale bez piwa. Oj zmiany zmiany...Bez telefonu...bez piwa...bez normalnego jedzenia...
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...07_9R_orig.gif Dzień dobry...ja tak szybciorem, bo babciodyżur:neutral:...
Cytat:
Zamieszczone przez
Agnieszka111
Kaniu, a podobały Ci się Księgi?
Cytat:
Zamieszczone przez
krysiapysia
jestem ciekawa, jak Ci się Księgi Jakubowe podobały.
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...11_hq_orig.gif...baaardzooo :great::great::great:...szczególnie jak już przebrnęłam przez początek i zaczęłam załapywać :who is who":wink2::he::he:
Czy znacie z czytania panią Jodi Picoult:confused:...jej jest między innymi "Bez mojej zgody", na podstawie której nakręcono film.
Cytat:
Zamieszczone przez
sabinka57
zmiany zmiany...Bez telefonu...bez piwa...bez normalnego jedzenia...
https://forum.jestemfit.pl/imgssl.ph...47_DQ_orig.gif Sabinko czy już występuje u Ciebie przypływ energii:confused: a jak z tzw. kryzysami ozdrowieńczymi:confused:
wzrostem wagi się nie przejmuj, to tylko gospodarka wodna organizmu.
Cytat:
Zamieszczone przez
maniusia72
Kaniu mi kiedyś dwa tygodnie szedł priorytet z Holandii to może jeszcze nadzieja jest
pożyjemy, zobaczymy...przesyłka z Górnego Śląska
Krysiu szacun za tzw. męskie roboty:great:
Agnieszko szybko macie te ferie, moje wnuki dopiero w drugiej połowie lutego i chyba pierwszy raz do nas nie przyjadą.
No i telefon dalej nie naprawiony, jakaś tam ścieżka zerwana a to bardzo czasochłonna i pracochłonna naprawa ( podobno). Mam przełożoną kartę do starego telefonu, dzwonić można tylko nie ma whatsappa bo od nowego roku whatsapp nie współpracuje z windowsem. Tak że doooopa...
Kaniu kryzysów ozdrowieńczych ani jakiejś nadzwyczajnej energii nie zaobserwowałam może dlatego że ja taki niedowiarek jestem i w takowe nie bardzo wierzę.
Dzień dobry, nie mogę wkleić kawki więc stawiam ją niewidoczną :)
Ciągle pod wrażeniem pana Soyki zamiast kawy piekny tekst piosenki - on ma wiele madrych piosenek
Gdy wszystko idzie źle
I nie masz do dokąd pójść
Przyjaciół tłum rozproszył się
Wydaje ci się że
Tak pozostanie już
Lecz okazuje się ze nie
Bo oto ?
Budzi się z nocy
Nowy dzień
Nieskalanie czyste niebo
Co było wczoraj
odeszło w cień niepamięci
niech się święci cud
niepamięci
Clochard i wielki tuz
Odważny i ten co się boi
Wszyscy równi wobec czasu i płomienia
Na moim podwórku blues
Na zegarze wieczór
Nie czekaj tylko żyj
Bo?
To tylko chwila może dwie
Na nic lamenty
Utyskiwania
Co było wczoraj odeszło w cień niepamięci
Niech się święci cud
Niepamięci
1 załącznik(ów)
Załącznik 46012
a jednak się udało :)
obiecuje ostatnia :) przynajmniej na dziś
Abyśmy nigdy nie zniechcieli czekać wiosny
I cieszyć się, gdy w końcu jest u drzwi
I aby każdy dzień był ważny i radosny
Cierpienie też jest częścią szczęścia, uwierz mi
Teraz i tu zależy mi
Dlatego myślę, dlatego wiem
Zależy mi na tym co wyśnię
Bez względu na to czy się spełni, czy nie
Zależy mi
Zależy mi
Zależy mi
Zależy
Zależy mi
Abyśmy nigdy nie przestali kochać ludzi
I tych co dobrze im, i którym bardzo źle
Miłość potrafi przecież wielkie rany bliźnić
Każda chwila jest ostatnia, tak to brzmi
Teraz i tu zależy mi
Dlatego szukam i gubię się
Teraz i tu zależy mi
Dlatego myślę, dlatego wiem
Zależy mi
Zależy mi
Zależy mi
Zależy
Zależy
Dzień dobry :)
Dzięki Maniusiu za kawkę i pozytywne teksty od rana. Lubię Soykę :)
Jeszcze tylko 3 lekcje, masa papierów i ferie :D. Będę sobie odbywać krótkie podróże z mężem. On jeździ służbowo do różnych miast, a ja je sobie zwiedzam :) Chciałabym też pojechać na jeden dzień do Wrocławia i do mamy na jakieś dwa dni. Ale jeśli przyjdzie mi nigdzie nie wyjeżdżać, tylko leżeć do góry brzuchem i czytać, też będę szczęśliwa, bo bardzo brakuje mi na to czasu :)
Sabinko, mam nadzieję, jak najszybciej odzyskasz swój telefon :)
Ja wierzę i w kryzysy ozdrowieńcze i moc diety :), bo dzięki temu łatwiej mi wytrwać.
Kaniu, Jodi Picoult, poznałam dzięki Sabince, ale jak do tej pory przeczytałam na razie tylko dwie jej książki, bo ciągle coś nowego wpada mi w ręce :D, ale dzięki temu, ciągle cieszę się, że mam to przed sobą :)
Dobrego piątku dziewczyny :)
Aga fajny plan na ferie :)
U mnie teraz najgorętszy czas w roku, bo rózne sprawozdania, pity i tym podobne atrakcje, ale nie jest źle