Strona 2981 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1981 2481 2881 2931 2971 2979 2980 2981 2982 2983 2991 3031 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,801 do 29,810 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Krysiu a powinnam mieć jakieś sensacje? A ty miałaś? Jakie? Pytanie też do innych weteranek tej diety.
    Maniusiu popatrzę na tego asusa. Dzięki
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

A mnie dziewczynki wciągnął Netflix. Jak przyszłam z tych moich dzisiaj licznie zaplanowanych aktywności to mnie się odechciało cokolwiek już więcej robić i wzięłam się za oswajanie z Netlixem.
    Ta koleżanka, u której byłam jest wielką fanką tego portalu i pokazała mi wiele z możliwości i w telewizorze i jeszcze lepiej w aplikacji ściagnietej na komputer.
    No i jak już się połapałam w pilocie i jego użyciu do poruszania się po aplikacji to zapodałam sobie Wiedźmina. no i wsiąkłam, kolejno 4 odcinki obejrzałam i dopiero o północy wzięły mnie wyrzuty sumienia, że was dzisiaj i Celownik zaniedbałam.
    No ale o głodzie i pierwszym dniu odchudzania nie myślałam. bo nie miałam czasu i o to chodziło.
    Co do telefonu nie umiem wskazać parametrów, ja mam Samsunga ale pojemność baterii i pamięci operacyjnej podpowiadała mi koleżanka z Celownika.
    Do Samsunga przywykłam, ale początki ze smartfonem były trudne, bo to moj pierwszy.
    Co do zdjęc to ja teraz zapisuje je nie w telefonie tylko na karcie pamięci, którą sobie w tym roku zainstalowałam(pomogła mi młoda córka mojej koleżanko- sąsiadki z działki.
    Co do wyjazdu to ja mogę we wszystkie soboty lutego. Ale my chyba nie do Krakowa tylko do Wieliczki?????

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

dzien dobry
    22222222222222.jpg

witam w sobotę lekko opóźniona

Sabinko Marta ma chyba ten

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

ma on super trwałą baterię i robi dobre zdjęcia
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry

images (8).jpg

U mnie konsekwentnie zimowa kawa

Dziś miałam pobudkę o czwartej rano, bo przyjechali do nas goście, ( oczywiście wiedzieliśmy o tym), byli przejazdem w kierunku gdańska, a ponieważ dawno się nie widzieliśmy, to chętnie wstawałam i ugościłam śniadaniem Pojechali dalej, bo musieli zdążyć na samolot o 11. Mam więc długi dzień.

Teresko, oczywiście, że do Wieliczki
    Ja na razie nie wiem, którą sobotę będę miała wolną, to zależy od waszej decyzji, bo wtedy tak umówię się z dziećmi, żeby przyjechały w innym terminie. Podtrzymuję więc moją prośbę żebyście Wy ustaliły termin, a ja zrobię wszystko żeby się dopasować . Kiedy nie mogę na pewno, wiecie, bo pisałam

Sabinko, ja miałam sporo różnych sensacji, ale wydaje mi się, że zawsze o nich pisałam...no cóż, najwyżej się powtórzę ( mam nadzieję, że nie weźmiecie mi tego za złe) - silne bóle głowy, długotrwałe zimno, bóle kości, stawów, totalny brak chęci na jedzenie, bóle gardła, zębów, wysypka i pewnie jeszcze inne, których nie pamiętam
    Co do smartfonów, to zupełnie się nie znam. Mam swojego ajfonika, którego strasznie lubię, który choć czteroletni tfu tfu w naprawie był tylko raz i to tylko dlatego, że mi spadł i zbiła się przednia szyba, a teraz czekam na wymianę baterii, i nie zamieniłabym go na żaden inny. Ale one są bardzo drogie- te najnowsze modele, ale ja, gdyby przyszło mi zmieniać telefon, to też wybrałabym taki sam, tylko starszy model, który jest tańszy.

Krysiu, do Wrocławia jedziemy 21, 22 stycznia

Idę dziś w taki razie do Biedry, zobaczę co tam mają do poczytania.

Jadę na zakupy, a później do ogrodu zobaczyć co w trawie piszczy Udanej soboty
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 11-01-2020 o 09:06

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Cześć Maniusiu, pisałyśmy w tym samym czasie

Wczoraj koleżanka w pracy, zapytała mnie czy znów schudłam. Ja jej na to, że odrobinę, ale na pewno nie tyle żeby było to po mnie widać. Ona na to, że widać...i że chyba ważę już poniżej 60 kg , ja jej na to, że nie, a ona- a mierzyłaś się w obwodach? Ja mówię, że po skończeniu Dąbrowskiej, czyli ponad miesiąc temu, a ona- a zmierz się. No to wczoraj się zmierzyłam...i rzeczywiście w talii i w biodrach zgubiłam jeszcze po 5 cm! To zrobiły kije i ruch w pracy. W życiu nie przyszłoby mi do głowy, że choć na wadze stale tyle samo, to wyglądam szczuplej...Warto się mierzyć!
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 11-01-2020 o 09:03

Dzień dobry.
    Znikam na jakiś czas i w tej chwili nawet mi nie żal że nie mam whatsappa.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, kochana, co się stało
    sabinka57 lubi to.

Agnieszko nic złego się nie stało, nie martw się.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Sabinko, a mi żal i brak mi Cie na wotshapie
    I tu tez mi będzie żal
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie