Strona 2983 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1983 2483 2883 2933 2973 2981 2982 2983 2984 2985 2993 3033 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,821 do 29,830 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Watahę oglądaliśmy wczoraj na Polsat 2 a Belfra na playerze. Reszta pózniej
    sabinka57 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzięki za info o serialach
    Maniusiu współczuje bólu
    A ja poćwiczyłam sobie pilates dla początkujących Olgi Żelazo - 35 minut. Polecam wszystkie jej filmiki z jogą, pilatesem i takimi tam na You Tube.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

musze przejrzec te filmiki bo lubie pilates
    sabinka57 lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Ja też muszę zajrzeć do tych filmików, tylko kiedy?.?Ale byłam na zumbie i pani zrobiła kilka minut rozciągania i troszkę sama poćwiczyłam ramię i mniej mnie boli.Chyba za bardzo się przejęłam zaleceniem lekarza, żeby odciążyć i oszczędzać ten bolący bark. Chyba się "zastał".
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was Zawzietaski i...przyjaciele!
    Moj pobyt tutaj powoli dobiega końca. Jeszcze tylko jutro i we wtorek podroz powrotna do domku.
    Jak bylo? Bardzo intensywnie, czesto łzawo ale generalnie wyjeżdżam z pozytywnym odczuciem.
    Przegadalam i przemyslałam mnostwo spraw. Kwestie pracy i mieszkania w rodzicielskim domu naszego młodszego synka, kwestie mojej pracy - braku zadowolenia z niej i poczucia bycia niewystarczająco dobrą w tym co robię, problemow z komunikacja w mym malzeństwie... oj sporo sie tego zebrało sporo...
    Terapia byla indywidualna i grupowa. Obie duzo mi daly. Ulozylam sobie w glowie i zapisalam sporo spraw.
    Powzielam pewne postanowienia. Zdecydowalam od czego zaczne a co zostawie narazie tak jak jest.
    Do tego pracowalam usilnie z terapeutami by usprawnic moje kolano i stopy. Nie zapominalam tez o diecie. Jadlam trzy normalne posilki i nie podjadalam miedzy nimi. Troche nie wychodzilo mi jeszcze z trzymaniem sie w ryzach miedzy 18 a 22.
    Ale i tak jestem z siebie dumna.
    Jutro rano bede zważona to napisze ile mi spadlo. Nie cwiczylam ale staralam sie codziennie chodzic. Rowniez w wodzie...
    Bylam glownie sama i nie szukałam towarzystwa. Raczej od niego odpoczywałam. Cieszę sie jednak na moją rodzine, na ogrod i na Karusie.
    Agnieszka111 and sabinka57 like this.

Kasiu czyli za dwa dni będziesz już w domku. I pewnie powiesz - wszędzie dobrze ale w domu najlepiej. Super że te 6 tygodni tyle ci dało i psychicznie i fizycznie. Ciekawa jestem od czego zaczniesz realizować swoje postanowienia. Mam nadzieję że ci się uda wprowadzić jakieś zmiany na lepsze w tym co nie bardzo wychodzi.

A gdzie się Krysia zapodziała?
    Agnieszka111 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Niedługo światełko do nieba. Mam nadzieję, że będzie tylko pięknie i spokojnie.

wosp.jpg

Sabinko, cieszę się, że nam nie zniknęłaś i mam nadzieję, że wszystko już w porządku. Wprawdzie Terenia dzielnie próbowała opisać Ci, co się u nas dzieje, ale jak się okazuje, nie takie to proste . Mnie na przykład posadziła wczoraj przed telewizorem. No faktycznie, trochę oglądałam, ale rano. Ogólnie jednak sporo było u mnie wyjazdowo, no a wczoraj głównie miłe spotkanie u koleżanki .

Kasiu cieszę się, że to był udany wyjazd i że duzo z niego wyniosłaś. O to w końcu chodziło. Teraz następny etap, może trudniejszy, czyli wprowadzenie tego wszystkiego co przemyślałaś i zdecydowałaś w życie. Wspieram Cię we wszystkim, co postanowiłaś!

Agnieszko, mam nadzieję, że młodzi zmienili plany dotyczące wyjazdu?
    No właśnie i co z tym lutym?

Maniusiu szkoda, że nie możesz wziąć urlopu. Pamiętam, że już w zeszłym roku myśleliście o Bieszczadach.
    A jak to się stało, że sobie odparzyłaś skórę?

Tereniu, jak Browni, w porządku z łapką? Mam nadzieję, że Twoje wczorajsze dolegliwości rzeczywiście były tylko efektem odtruwania. Co do wspomnianej przez Ciebie euforii na wo, to ja akurat nigdy jej nie doświadczałam. I może szkoda .

Kaniu, cieszę się, bo jesteś następną osobą, która doświadczyła pozytywnych skutków poszczenia.

Przeglądam w Internecie kosze do segregacji. Jest wybór, ale chyba jednak pojadę do sklepu.

Kiedy i gdzie organizujecie spotkanie? Czy nawet spotkania?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Cały czas to jedno Sabinko do Wieliczki na wystawę córki Maniusi. Rozmawiałyśmy na apce z Tobą, pamiętasz ?
    Ja na razie 1 lutego mogę, ale różnie może to być, choć zrobię wszystko żeby mi sie udało
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

kawa po królewsku.jpg

Dzie dobry w Nowym tygodniu już bez świąt i wolnego.

Uprawnienia umieszczania postów