69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Haha Maniusiu, u mnie to dopiero zaczęło się wolne...długie, ale i tak za krótkie na wszystko co chcę zrobić 
Dzięki za kawkę 
Krysiu, nie, nie zmienili planów, ale jedziemy do nich w przyszłym tygodniu, to może im to wyperswadujemy 
Kasiu, mocno wierzę, że wyjazd przyczyni się do zmian na lepsze 
Maniusiu, rozumiem latem, ale odparzyłaś sobie w taką pogodę??? Mam nadzieję, że już lepiej, bo to przecież bardzo bolesne
Irlandczyka nie widziałam, ale teraz na pewno to zrobię- jak wrócę od mamy 
Teresko, w Czapielskim młynie schudłam najwięcej spośród wszystkich moich wyjazdów na turnusy odchudzające. To ten wyjazd na którym niechcący bardzo dużo schudł mój Kuba o czym wam opowiadałam
Na Bardadynie nie chudłam wcale albo minimalnie, ale do dziś mam nawyk picia jego koktajlów i mam w domu jego odchudzającą książkę kucharską z której korzystam dość często. Dużo zgubiłaś na oczyszczaniu. To pewnie dlatego, że po intensywnym jedzeniowo okresie świąteczno- noworocznym. Teraz tylko zdrowe jedzenie i będzie super 
Sabinko za krótko będę u mamy żeby spotkać się ze znajomymi, tym bardziej że mama trochę choruje więc będą lekarze, przychodnia itd.
Ale to miejsce, gdzie znajomych i przyjaciół spotykam na każdym kroku. To moje rodzinne miasto, w którym wszystkich znam ja i mnie znają, więc tak czy siak, różnego rodzaju spotkań będzie mnóstwo.
Wczoraj odkryłam, że cały poprzedni rok jeździłam samochodem bez ważnego przeglądu?
dobrze, że zajrzałam, bo przecież jutro wyjeżdżam i mogłaby być lipa
Dziś jeszcze pakowanie i biblioteka. Zobaczę, czy będą książki Maciąg i ostatnia Dąbrowskiej.
Miłego poniedziałku i całego tygodnia wszystkim życzę
-
Hej
opatrzylam sobie maką ziemniaczaną i jest trochę lepiej , tez mnie dziwi że akurat teraz takie coś.
Rok bez przeglądu - waw
dobrze że zauważyłas przed dłuższą drogą
ja już chyba będe mieć te zamówione książki, bo ponoć w tym tygodniu powinny byc zwrócone, no ale nie mam w tym tygodniu za bardzo czasu na czytanie, ech, życie ...
Aha i przyłączam się do 90 dniowego wyzwania Ewy Chodakowskiej ! Zobaczymy jak będzie ale potrzebują motywacji, bo znów dopadła mnie depresja z objadaniem
Ostatnio edytowane przez maniusia72 ; 13-01-2020 o 09:13
-
Sabinko, mam Rozmaryn i róże Maciag. Czytałaś ?
-
Dzień dobry.
Agnieszko Rozmaryn i róże czytałam oczywiście ale tylko z biblioteki, nie mam jej. Podróż do Francji jest jej tematem ale pięknie opisana moim zdaniem. Bardzo mi się podobała ale to nie jest książka o tym jak zdrowo żyć, jeść, kochać siebie i życie.
Ciekawa jestem czy ci się spodoba.
Maniusiu powodzenia w przygodzie z Chodakowską. Ck może być powodem tych odparzen? Może wilgoć? może niedokładne wycieranie tych miejsc po prysznicu? Tak czy owak współczuję bólu.Dobrze że już znalazłaś ratunek. Oby to pomogło.
-
Dzisiaj 12 dzień diety
-
Sabinko spociłam się i pomyślała, że wykąpię się po sprzątaniu a już za kilkanascie minut poczłam jak pali, czyli przyczyną jest lenistwo, ale nie spodziewałam się że tak szybko bedzie szkoda, bo przeciez nie pierwszy raz się spociłam choćby na kazdym treningu ....
-
Sabinko - gratuluję
Nie wiem czy pisalam ale moje ostatnie odkrycie - kiszony kalafior jest pyszny
I wskazany na Dąbrowskiej 
Jeszcze mam kiszoną marchewke i pomidory - tez dobre
-
Witajcie!
Widzę, że na feryjno-nie feryjny czas szykuje się sporo czytania i sportu. U mnie też kilka książek czeka w kolejce.
Sabinko, idziesz jak burza i brawo!
Maniusiu, niewątpliwie zainteresowałaś mnie tymi kiszonkami. Surowa marchewka i kalafior troszku mi się przejadły, to może dla odmiany ukiszę? Nie mam problemu z burakami, spróbowałam też białą kapustę, ale na razie dojrzewa, więc nie wiem, co z niej wyjdzie. Ale marchewki i kalafiora nigdy nie próbowałam, tak więc z zainteresowaniem poczytałabym, jak to się robi.
A tu coś o głodzie, może kogoś zainteresuje:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Krysiu na łatwiznę poszłam kupiłam w Auchan wiaderko a w nim kalafior pomidor i marchew, ale proszę poleca Olga Smile
-
Sabinko jak Twój telefon
dziś mam sądny dzień ...
Uprawnienia umieszczania postów