Strona 2996 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1996 2496 2896 2946 2986 2994 2995 2996 2997 2998 3006 3046 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,951 do 29,960 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Maniusiu, teraz już nie warto zaprzątać sobie tym głowy Ja tak piszę, ale pewnie sama zachowywałabym się podobnie Trzymam kciuki z ogromną nadzieją, że pomogą

Ja po wczorajszej nocy i "uroczym " poranku, spałam dziś znakomicie i czuję się już dobrze, ale wiem na pewno, że dłuuuugo nie tknę mięsa i nabiału.

Sabinko, ja w domu i telefonie nie miałam problemów z forum, mam je nadal w pracy...to dowód, że w pracy się pracuje a nie siedzi na forum
    dobrego dnia dziewczynki
    sabinka57 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dzien dobry wtorkowo!

Poniedzialek za nami, a wiec tydzien leci z gorki... Agnieszko, Maniusiu pochwala za wczorajsza dzielnosc!

Oj mijaja te tygodnie szybko, szybciutko...moze i za szybko? Czlowiek nie zdazy czyms sie tam nacieszyc czy nasmucic...a juz kolejne sprawy pojawiaja sie na horyzoncie!
    Powinnam zrobic przeglad u ginekologa i u dentysty...ale ciagle o tym zapominam, bo inne sprawy wysuwaja sie na czolowke...

Wczoraj napisalam post, ale go forum odrzucilo. Hmmm...nie fajne to, oj nie fajne. I ja mam Agnieszko, dalej takie problemy z forum wcale nie w pracy, bo tam z komorki wchodze czasami tylko na apke, tylko wlasnie gdy spokojnie chce sobie popisac z domowej kanapy.
    Radze sobie zalogowujac sie i wylogowujac kilkakrotnie ale nie jest to stan sprawiajacy, ze ma sie ochote tutaj pisac...

Sabinko- fakt-sama gimnastyka w wodzie, sprzyjajaca niewatpliwie schorzeniom ortopedyczny nie wystarczy by chudnac. Nieodzowna jest przy tym zmiana sposobu odzywiania. No ale to juz wszystkie wiemy niestety...

Krysiu- do rodzicow jade juz teraz, w przyszlym tygodniu. Planow na lato jeszcze nie mamy. Nanioslam juz jednak w kalendarz urlopowy w pracy dwa ostatnie tygodnie sierpnia. Do tego czasu bede brala tez napewno dwu-trzykrotnie kilka dni urlopu na krotki odpoczynek.
    Jak znam zycie -to tez wyjazdowy!

Tereniu- gdzie jestes?
    Ty, jak ta zima. Ciagle dajesz na siebie czekac!

sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

a mi właśnie w pracy działa a w domu i telefonie mam problem
    Kasia przypomniała Narkosa - super film jak nie widziałyście to obejrzcie koniecznie
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Piszę z pracy ( nie mam dzieci) i o dziwo, wszystko widzę i wszystko mi działa

Ja mam przegląd podwozia 10 lutego, każdego roku w lutym robię wszystkie badania ginekologiczne i piersi, ale ponieważ w październiku miałam mammografię, to usg zrobię na koniec wakacji.

To prawda Kasiu, że tygodnie uciekają nie wiadomo kiedy, więc tegoroczne postanowienie noworoczne- nie spieszyć się i każdy dzień fajnie spędzić jest jak najbardziej prawidłowe Nawet wczoraj, gdy już poczułam się jako tako, poleciałam na kije z koleżanką i od razu humor mi się poprawił.
    Jednym słowem, Powsinoga Kasiu jesteś Ja ten rok, też mam zamiar spędzić na walizkach. Wakacje mam już zaplanowane i opłacone, ale mam nadzieję, że zanim one nadejdą, to sobie jeszcze pojeżdżę.
    sabinka57 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

ciekawy artykuł

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    sabinka57 lubi to.

Mieszka w
    Częstochowa

Tak sobie myśle kolejne spotkanie może tu

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    O przepraszam Maniusiu, następny raz mam nadzieję będzie bliżej mnie
    Agnieszko fajnie mieć w planie choćby jeden ciekawy wyjazd a jak będzie więcej to tym fajniej
    Kasia też podróżuje to tu to tam - to sanatorium, to atrakcyjne wyjazdy ze znajomymi, to rodzice w Polsce, to jakieś drobne wyskoki gdzieś niedaleko. A na wyjazdach wiadomo - jedzonko, % i znowu wszystko nam nie sprzyja....
    Maniusiu ja dzisiaj tez bardzo kiepsko spałam, jak się obudziłam o 3 to już tylko na parę minut zasypiałam i znowu pobudka Nic nie miałam do analizowania w przeciwieństwie do ciebie a i tak nie spałam.
    Dzisiaj mijają 4 tygodnie mojego postu. Zakładałam, że wytrwam ile się da ale prawdę mówiąc nie podejrzewałam, że uda mi sie wytrwać aż tyle. Mówię, aż tyle bo to dla mnie wielki sukces ale trwam nadal. Dobrze się czuję, warzywa jeszcze mi nie obrzydły, wymyślam sobie jakieś nowe smaki, nowe połączenia, przyprawy i nie jest nudno. Jakbym miała jest ciągle to samo to na pewno już bym przerwała post a urozmaicone jedzenie pozwala mi smacznie jeść i nie czuć, że jestem na diecie a w zasadzie poszczę.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Sabinko, do tej pory nie interesowałam się U3W i dlatego pewnie myślałam, że można tam chodzić tylko na te zajęcia, które są dla nas ciekawe. Też nie wiem, czy byłabym zainteresowana wszystkimi wykładami.

Maniusiu, pomidorowy szpinak?
    Nie zadręczaj się, bo na pewno wypadłaś bardzo dobrze. Mam nadzieję, że ten angielski nie będzie taki ważny. Właśnie czytam Pełnię Życia. Tam jest dużo o wizualizacji, która bardzo pomagała autorce w różnych momentach życia. Może spróbuj?

Kasiu, tak w odniesieniu do Twoich ostatnich rozważań pomyślałam, że Ciebie ta książka też mogłaby zaciekawić, zainspirować?

Agnieszko, podejrzewam, że również długo bym omijała mięso. Tylko dlaczego tak nie mam, jak się przejem słodkości?

Zbitenia nie znam i przyznam, że pierwszy raz o nim słyszę. Ale na pewno warty spróbowania, bo i składniki sprawdzone. Na razie wygodnie i tradycyjnie stawiam na sam czosnek i imbir. No i ostatnio na miód malinowy .

No Maniusiu, miejsce niczego sobie. Będzie nad czym myśleć .
    sabinka57 lubi to.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Sabinko, no faktycznie masz rację, że się upominasz o swoje. Następnym, razem rzeczywiście powinno być bliżej Ciebie
    Bardzo się cieszę, że tak dobrze Ci idzie na wo. I nie tylko dlatego, że to oznacza konkretne efekty zdrowotno-wagowe, ale też dlatego iż właśnie udowadniasz sobie, że masz kawał charakteru! I masz o tym pamiętać potem przy wychodzeniu!
    sabinka57 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

O nie, ja się na pewno nie rozbiorę
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów