69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
-
O tak Kasiu, a jeżeli te aniołki zostały po drodze zepsute, to niestety głównie przez ludzi.
Agnieszko, jakby tak zestawić nas wszystkie obok siebie, to jesteś pierwszą osobą, która miałaby prawo się rozebrać, a ja ostatnią. Ot, taki paradoks, bo już w zeszłym roku to ja ciągnęłam do wód
-
Zaraz wychodzę do pracy i wracam o 16, więc kawa musi być
pobrane.jpg
Krysiu, nie szkodzi, i tak się nie rozbiorę i wcale nie chodzi tu o tuszę
, tylko po 50, oprócz męża nikt znajomy nie widział mnie prawie bez ubrania i już. Jestem wstydliwa 
Dobrej środy wam życzę
-
Dzien dobry!
Dzieki chocby i za szybka kawke Agnieszko. Dobrego dnia w pracy ci zycze. Oby jak najmniej stresowego i jak najbardziej przyjemnego dla ducha i ciala...
Przyznam ci sie, ze mnie zaszokowalas ta informacje, ze sie przy znajomych po 50-tce nie "rozbierasz"...
Czy zastanawialas sie skad taka decyzja? Co za tym stoi? jakie przekonanie?
Bardzo mnie to zaciekawilo... Czy uwazasz, ze znajomi zobaczywszy cie w stroju kapielowym na basenie straca o tobie wczesniejsze mniemanie? przestana cie podziwiac? czy lubic?
A moze uwazasz, ze kobieta po 50-tce powinna nie pokazywac swego ciala, bo juz nie wyglada tak jak wczesniej...
Oj, Agnieszko- mysle ze to zart -to co napisalas w swym poscie. Czy naprawde uwazasz, ze nie mozemy razem popluskac sie w wodzie na jakims basenie?
Ja dzis ide jednak do pracy, bo poranny termin z mym synkiem zostal odwolany. Mamy tylko rozmowe o mozliwosci mieszkania dla niego o 15:30. Trzymajcie prosze kciuki oby przebiegla pozytywnie.
-
Kasiu trzymam kciuki
Ale u nas śnieg sypie !!!
Uważam że można sie pluskać w każdym wieku, ale i tez można tego nie chcieć, ja np nie lubię wchodzić do wody czy na basenie czy w morzu i nie ma to nic wspólnego z figurą , bo tak było odkąd pamiętam, w czasie studiów byłam 3 tygodnie nad morzem i ani razu !!!! w wodzie 
Moja propozycja była tak trochę z przymrużeniem oka, bo rzuciła mi się reklama największego parku wodnego w Europie który powstał w Polsce, nawet mam ochotę tam sie wybrać i zobaczyć bo wygląda jak raj.
Może kiedyś...'
No i nie moge zdjęć wstawiać, hmmm
-
Kasiu, nie i już
i nie ma tu żadnego podtekstu, nie wymaga to psychoanalizy
tak jak napisałam - jestem wstydliwa i z wiekiem coraz bardziej. Zawsze taka byłam i jeśli jeździłam nad morze, basen czy jezioro, to tylko z rodziną, nigdy ze znajomymi, bo przy nich się nie rozbierałam
ale dla mnie to nie jest żaden problem 
Podziwiać? Chyba nikt mnie nie podziwia i ja wcale tego nie oczekuję 
Mnie się wydaje, że już wam o tym pisałam
My ludzie już tak mamy...jedni się nie rozbierają przy znajomych inni przy nich mają problem z pochwaleniem się sukcesami swoich dzieci
, a i parę innych rzeczy by się znalazło
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 29-01-2020 o 09:12
-
U nas też sypie śnieg , nie dojechały busy, mam okienko.
Kasiu, oczywiście trzymam kciuki
Maniusiu, my też już z dzieciakami umówiliśmy się, że jedziemy do tego parku
-
No widzisz Aga ja się jeszcze zastanawia a Ty już działasz
-
Tak mi sie przypomniało dla rozweselenie
Wczoraj zadzwoni mi pan z wodociągów żeby podac stan licznika, licznik mam w garazu. Poszłam cyknęlam zdjęcie licznika , wracam do domu , chce wyslać , patrze a ja sobie selfika strzeliłam zamiast licznik
Kurcze dobrze że nie wyslałam z rozpędu bo całe wodociagi miały by ubaw
-
Witajcie 
U nas dzisiaj bez śniegu, co przyznaję, wcale mnie nie zmartwiło.
Maniusiu, rozbawiłaś mnie tym zdjęciem
. No mieliby panowie małe urozmaicenie w swojej pracy 
Czas relaksu, relaksu to czas (pamiętacie tą piosenkę?):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprawnienia umieszczania postów