Strona 2999 z 3048 PierwszyPierwszy ... 1999 2499 2899 2949 2989 2997 2998 2999 3000 3001 3009 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,981 do 29,990 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzięki Maniusiu , zapomniałam własnie dodać, że na szczęście złamanie nie jest tak skomplikowane jak napisał lekarz w opisie- strzałka z przemieszczeniem, tylko samo złamanie.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry.
    Agnieszko współczuję i twojemu mężowi i tobie również bo będziecie wspólnie przez te kilka tygodni działać, żeby życie jakoś się toczyło i praca męża nie ucierpiała, bo na pewno ma jakieś kontrakty terminowe, spotkania i tak dalej... Że nie wspomnę już o trudnościach życia codziennego....
    No ale Maniusia ma rację, że dobrze, że to tylko tak się skończyło. Napisz kochana jak będziesz mogła i miała chwilę jak to się dokładnie stało?

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Agnieszko, bardzo współczuję całej sytuacji . Cale szczęście, że chociaż diagnoza jest bardziej optymistyczna. Wiadomo, że leczenie i rehabilitacja trochę potrwają, ale przynajmniej jest szansa, że wszystko potrwa krócej i bez dodatkowych komplikacji. Jestem pod ogromnym wrażeniem waszej postawy, bo myślę, że niewiele osób byłoby na to stać. Macie naprawdę piękne i wielkie serducha!

serce.jpg

Jesteś bardzo zorganizowaną osobą, więc wiem, że poradzisz sobie z nowymi obowiązkami, ale widać, że łatwo nie będzie .

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu, rozumiem Twoje dylematy dotyczące samodzielności syna. Ale z drugiej strony, jak nie spróbujecie, to się nie przekonacie. Droga w drugą stronę zawsze jest przecież możliwa. A to może być ważne doświadczenie dla was wszystkich. Nie bardzo rozumiem tą klasyfikacjeę czy rozgraniczenia, które są tam u was stosowane - na chorobę psychiczną czy umysłową. Mnie uczyli, że to nie jest choroba, tylko inny sposób funkcjonowania.

Sabinko, trzymasz się dalej dzielnie?

Maniusiu, przepisy wyglądają smakowicie i chyba spróbuję zrobić oba .
    Jak waga, zdecydowałaś się sprawdzić?
    A w spostrzegawczości wymiatasz, ja nie znalazłam nic .

Jakoś jestem ostatnio nieogarnięta. Wczoraj doszedł jeszcze ogrom zamieszania związany z wyprawą do filharmonii. Ale ostatecznie wszystko się udało . Koncert przepiękny. co na żywo to na żywo.

Tereniu, Agnieszko wiedziałyście?
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Krysiu trzymam się dzielnie

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Krysiu nie wiedziałam, ale się nie dziwię.
    Jadę do koleżanki Basi z sałatką brokułową z płatkami kokosowymi .Udało mi się zaliczyć kijki 9, 5 km oraz posprzątać, bo przy kotach to raczej nie można sobie odkurzania min raz w tygodniu odpuścić.
    Ten filmik na apce uroczy.Dokładnie tak jest.Jak je mam 3 lata moje futra to nigdy nie pomyślałam, że mi w czymś przeszkadzają Są dla mnie samą radością.
    Dzisiaj jeszcze udało mi się przesunąć drapak na narożniku paneli w przedpokoju bo był za nisko i Szarlociu , który jest bardzo wysokim kotem( ma długie łapki) nie mógł się dobrze rozciągnąć.Wypróbowałam przy okazji nową wmrętarkę z Biedronki.Fajnie działa, a cena Biedronkowa.Coprawda poprzednia akumulatorowa działała rok i akumulator wysiadł, ale ja ją zostawiłam na działce i może minusowe temperatury się do tego przyłożyły.

Awatar uti 456
    uti 456 jest nieaktywny Nowy na forum

Dzień dobry.
    Czy nie przeszkadza wam, że TinGO i Kasiaogrodniczka piszą tylko o sobie? Czytam wasze forum regularnie i właściwie wszystko mi jedno,pytam z ciekawości
    ]

monkaa jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Warszawa

Jestem oburzona ostatnim wpisem, zastanawiam się czy to zła wola, czy głupota.
    Pozdrawiam Kwiatuszkową,Tinn i wszystkie Zawziętaski... uwielbiam czytać co u Was słychać

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dzień dobry

ignorujmy, ignorujmy

images (12).jpg

Krysiu, wiedziałam o Łodzi( wszak bardzo dużo po niej jeżdżę i odczuwam to na własnej skórze i Krakowie, do którego nie wjadę za żadne skarby

Sabinko, ile jeszcze Ci zostało? Ja powinnam zrobić przypominajkę, ale jakoś nie składa mi się

U mnie bez zmian, mąż cały czas ma złamaną nogę Jutro jedziemy do ortopedy. Ciekawa jestem, czy odejmą mu trochę gipsu, bo to jest dla niego najbardziej uciążliwe.

Dobrej niedzieli dziewczyny
    TinnGO and kasiaogrodniczka like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dzien dobry
    Monko dziękuję za zabranie głosu, obstawiam złą wolę i osobe która zarejestrowała się pod nowym nikiem tylko po to by sie złośliwie wypowiedzieć, ale Aga ma rację - ignorujmy.
    Aga faktycznie taki gips może byc męczacy, trzeba byc dobrej myśli że odejmą.
    Kraków jest faktycznie mocno zatłoczony, szczególnie Stare Miasto, szybciej się idzie niż jedzie
    Agnieszka111 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów