69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
I ja rowniez przytulam cie Ewuniu-nasz kochany radosny dzwoneczku, ktory teraz tak przycichl pod ciezarem doswiadczen i trosk...
-
Dzień dobry
Ewuniu
nieszczęścia podobno chodzą parami ale u was to już tych nieszczęść powinno wystarczyć, ciągle coś się na was wali ale miejmy nadzieję, że już niedługo wszystko co złe i u was się skończy, trzymaj się kochana i oby wszystko poszło dobrze
a za dietę wielkie gratulacje
Małgosiu
skąd ja to znam "wpadłam w lodówkę"
ciekawe czy jak będziesz miała gości to też tak będziesz wpadać w lodówkę czy z gośćmi to raczej w ogóle o odchudzaniu trzeba zapomnieć
a twój M przyjeżdża na dłużej? nie wiem czy dobrze zrozumiałam że chcą go wcześniej wypchnąć do domu żeby nie płacić ale może przez to będzie dłużej z tobą
Regino
mam nadzieję, że Maksio się za mocno nie zestresował tym pierwszym dniem w szkole? wygląda na towarzyskiego i smiałego chłopaczka to chyba nie było źle
a co do wakacyjnego rytmu w wakacje to ja mam tak jakby wakacje na okrągło bo nie pracuję i mój rytm jest coraz bardziej wakacyjny też na okrągło, nic mi się nie chce, nic nie robię, luz blues na okrągło a robota leży
a czas mi umyka nie wiadomo na czym i nie wiadomo kiedy...
ciekawe co wybierzesz albo co ci wypali : Dania czy Chorwacja
Agnieszko
widać, ze masz "dni leniucha" bo mniej tu wpadasz i na krótko ale kawę postawić nie zapominasz
jak napisałam wyżej u mnie takich dni jest dużo, stanowczo za dużo
Krysiu
wracaj do nas na forum szybko i to nie ze szpitala tylko jak najszybciej z domku
Ostatnio edytowane przez sabinka57 ; 13-08-2015 o 15:02
-
Ewuniu, ściskam Cię serdecznie
Krysiu i Ciebie kochana
Obu Wam dziewczynki życzę dobrej zmiany
pobrane.jpg
Sabinko, do końca taki leniu****ący nie był- przejechałam 20 km na rowerze i spaliłam 300 kcal- tak pokazało mi endomondo
-
dziękuję Wam ,bardzo dziękuję ... boję się tej operacji i on też się boi, nie mówi tego, ale widzę, że się boi. Jutro będę rozmawiać z lekarzem.
Boże daj mi siły, żeby to znieść !
Ostatnio edytowane przez evige ; 13-08-2015 o 19:38
-
Ewuś, wszystkie trzymamy kciuki za poniedziałek, a teraz życzymy siły i spokoju. Będzie dobrze, nie ma innej opcji .
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 14-08-2015 o 05:01
-
Ewuniu tak mi przykro,że Lucien musi mieć kolejną operację.Jak przeczytałam Twoje ostatnie posty,to aż mi łzy poleciały.Wierzę...cały czas wierzę,że będzie dobrze i Wam obojgu życzę dużo wiary i dużo sił w walce o zdrowie.
-
Krysiu kochana oj zmartwiłam się tym Twoim szpitalem-czekam na wiadomości i życzę Ci dużo zdrówka !Musisz szybciutko wracać do sił,bo przecież jesteśmy wstępnie umówione,pamiętasz?
Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 13-08-2015 o 21:30
-
pobrane.jpg
Witam w piątek, życzę dobrych wieści i deszczu. Ja mam dziś kosmetyczkę, czyli laby dzień 3...ale wieczorem rower
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 14-08-2015 o 08:17
-
Dziewczyny czekam na dobre wieści. oby to juz koniec szpitali.
-
Witam!
Pewnie, ze wszystkich ciesza dobre wiesci...no ale czy to bedzie koniec szpitali to raczej watpie Maniusiu. Lucien bedzie w klinice nadal-bo dopiero w przyszlym tygodniu ma ta operacje- ale nasza Krysie mam nadzieje, ze wkrotce wypuszcza.
Tak czy owak-wszystkie zyczymy naszym chorujacym szybkiego powrotu do zdrowia!
Agniesiu-dzieki za kawcie-milego pobytu i relaxu u kosmetyczki! A co bedziesz tam robila?
Ja musze isc zrobic sobie stopki!
Dobrego dnia!
Uprawnienia umieszczania postów