Strona 3000 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2000 2500 2900 2950 2990 2998 2999 3000 3001 3002 3010 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 29,991 do 30,000 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry niedzielnie!

...i tego sie trzymajmy!

Agnieszko- dzieki za kawusie i za madre slowa.To co przydarzylo sie twemu mezowi, smialo mogloby posluzyc w jakims filmie kryminalnym...
    Byl niestety w niewlasciwym momencie w niewlasciwym miejscu. Wspolczuje mu bardzo i mam nadzieje, ze szybko uda mu sie od tego gipsu uwolnic.Oby sie goilo jak trzeba.

Maniusiu- Przetrzymaj jeszcze do poniedzialku. Wyobrazam sobie jak sie musisz denerwowac. Jutro pewno sie wyjasni!
    TinnGO and Agnieszka111 like this.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Uti 456 nam to nie przeszkadza ale skoro tobie tak to wcale nie musisz nas czytać.

Dzień dobry
    Agnieszko ile mi zostało no do pełnych sześciu tygodni? Półtora tygodnia bo w środę minie 5 tygodni i do następnej środy byłoby pełne 6. Czy wytrwam ?Zobaczymy ale nawet jakbym na dniach wymiękła to i tak jestem z ciebie bardzo dumna.
    Maniusia miejmy nadzieję, że już jutro otrzymasz dobrą wiadomość.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Oj zaspana jestem dzisiaj bo późno poszłam spać. Dobrze, że kończę serial Ania z Zielonego Wzgóra bo mi się czas snu i czuwania przesunął tak, że chodzę spać prawie wtedy jak nasza Agnieszka wstaje.
    Ale Agnieszko teraz jak ten wypadek wybił was oboje z męzem z normalnego rytmu życia bierz może przez ten niespokojny(lekarze, czekanie na zrośnięcie, rehabilitacja usprawniająca) czas te proszki na sen. Sama w nie wierzę i są to środki doraźne, absolutnie nie uzależniają .Ważne , żebyś głęboko i regenerując układ nerwowy spała.Wiesz dobrze co się z człowiekiem, z żołądkiem dzieje jak sobie nerwów nie wspomoże , a ani pracy łatwej nie masz, ani nerwów jak postronki.
    Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Agnieszko ile mi zostało no do pełnych sześciu tygodni? Półtora tygodnia bo w środę minie 5 tygodni i do następnej środy byłoby pełne 6. Czy wytrwam ?Zobaczymy ale nawet jakbym na dniach wymiękła to i tak jestem z ciebie bardzo dumna.
    Muszę powiedzieć Sabinko, że nie wierzyłam , że się zaweźmiesz tak skutecznie. Uwierzyłam w ciebie jak na początku, na tej imprezie u męża twojej koleżanki wytrwałaś. Pomyślałam to już nie ta snująca plany odchudzania Sabinka , tylko Sabinka zdeterminowana.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Maniusiu- Przetrzymaj jeszcze do poniedzialku. Wyobrazam sobie jak sie musisz denerwowac. Jutro pewno sie wyjasni!
    Czasami jest tak Maniusiu , że się w trójce jest nie na pierwszym miejscu, a praca przychodzi do ciebie. W rozmowach konkretyzujących szczegółowo warunki kandydat i oferent nie dochodzą do porozumienia płacowego czy innego ważnego dla jednej ze stron, wtedy wskakuje kolejny .Ja kiedyś miałam przypadek, że zatrudniłam szczęśliwie trzecią w kolejności kandydatkę i byłam zadowolona.
    Pierwsza jednocześnie otrzymała propozycję bliższej terytorialnie pracy i mimo wyrażenia już zgody odwołała ją , sięgnęłam po następną, która chciała za dużo ugrać płacowo na wstępie i stanęło na kolejnej, ale się stosownie odwlekło w czasie.
    Może taka wizja nie jest pocieszająca za bardzo, ale różne są opóźnienia w podejmowaniu decyzji, a to grypa czy urlop szefa decydenta w sprawie, a to niespodziewane przeszkody ze strony kandydatów. Nie trać nadziei.

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Agnieszko- dzieki za kawusie i za madre slowa
    Też uważam tą twoją radę Agnieszko, za mądrą, chociaż obca mojej rozgadanej naturze.Postaram sie zastosować.
    A to dla Krysi, moja-jej "chrzestna kociczka" Brownie.
    Zdjęcie tzw adopcyjne.Kociaki miały wtedy 3-4 miesiące i Brownie poszła do ogłoszeń adopcyjnych. Armaturę łazienkową trochę wyretuszowali.
    Ale ta uważność na zdarzenia i powtarzalność rytuałów i ta powaga i ten gniewny i niepokorny i niecierpliwy charakter mojej Brownisi już wtedy były widoczna.
    PS. Po imprezie +1kg

Ostatnio edytowane przez TinnGO ; 02-02-2020 o 12:09

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Tereniu masz rację - byłam rzeczywiscie zdeterminowana. Te 90 kg mnie zdeterminowalo...

Kiedyś jedna z koleżanek tu na forum przeliczala zgubione kilogramy na kostki masła i tak przeliczyłam i wyszło mi że te zgubione 7 kg to 35 kostek masła - takich większych 200 gramowych jak to kiedyś było: )
    Nie wiem jak będzie z wyjsciem z Dąbrowskiej ale mam nadzieję że dużo mi nie wroci
    A jeszcze nie skończyłam, może jeszcze trochę spadnie
    Trzymajcie kciuki.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, kiedyś to było 250, teraz jest 200 gram masła w kostce. Choć zdarzają się i 180 gramowe

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Kciuki trzymam najmocniej jak się da, ale szczególnie za dobre wyjście

Dzięki Agnieszko za wsparcie i wiarę we mnie. Wiem że wychodzenie jest najtrudniejsze.

Uprawnienia umieszczania postów