69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Tereniu wpisz w wyszukiwarkę
Ola la lchf
Jest tam mnóstwo przepisów, łącznie z bulkami, chlebem i wyliczonym makro. Polecam 
To tak na szybko
-
OK Sabinko bo od poniedziałku muszę wrócić na dobre tory bo z ładnych 72 już mi się 72,8 zrobiło.Chwila odpuszczenia reżimu i ten paskudny tłuszcz czy raczej woda zatrzymana w opróżnionych komórkach tłuszczowych wbija cię znowu w wagę i zniechęca do podejmowania wysiłku.Narka
-
Tereniu u mnie też jest nienajlepiej bo odpuscilam keto
-
Tereniu, o rety! Nie sprawdzałam przed wyjazdem wagi, więc nie wiem, czy mnie też nie przybyło
. Może i dobrze, bo tylko bym się stresowała i żałowała, a przecież jedzonko było pyszne
.
A jeżeli Tobie słuzy Dukan, to nie ma co z tym walczyć. Widocznie tak to już jest, że dla każdego dobre jest coś innego.
I dziękuję za dobre słowa, to prawdziwy miód na moje serce. U mnie nikt nie zauważa zmian, dlatego tak naprawdę nie mam poczucia jakiejś zmiany zewnętrznej. Z wielką chęcią więc uwierzę, źe dawno niewidzące mnie oko zobaczyło coś więcej
. Na pewno będzie to dla mnie motywacja, żeby wracać do przypominajek (Sabinko!).
Sabinko, a co to Cię tak skusiło?
-
Brawo za Oskary dla Parasite! Tylko tyle jestem w stanie dziś rano napisać
-
Dzien dobry wszystkim!
Gnana wiatrem (w doslownym znaczeniu!) szybko dotarlam do domu po krotkim pobycie u rodzicow w Polsce.
Wszystko udalo sie nam w 2,5 dnia zalatwic a nawet i z dziadkami poswietowac!
Nasze srodkowe dziecuszko ma dzis okragle urodzinki...
Oby to byl dobry rok dla tego naszego synka, ktory ma w zyciu nieco pod gorke. Pelen pozytywnych zmian i wyjscia na prosta.
Bardzo sie ciesze, ze spotkanie wam sie udalo dziewuszki i bylo do tego tak pieknie kulturalno-oswiatowe. 
Dzieki za fotorelacje. Oczywiscie ceramiczne kwiatki byly the best!
Sabinko- nie zrazaj sie krokami wstecz. Na spotkaniu WW prowadzaca przekonuje nas za kazdym razem, ze porazka w diecie to tylko przegrana bitwa, a nie wojna!
Agnieszka pewnie ogladala noca te Oskary i teraz jest spiaca, bo nawet kawki nie zostawila.
Zatem ja ja wam postawie... Niech bedzie taka szturmista jak wiejaca u nas "Sabine"...
-
Agnieszka nie śpiąca, tylko zarobiona od rana
-
Dzień dobry
Aga bez synka to i więcej obowiązków ma znów bidulka
Napisz nam co lekarz na nogę powiedział, czy idzie ku dobremu ?
Kasiu serdeczne życzenia dla synka niech mu się poukłada w życiu jak najlepiej.
-
Katerinko droga serdecznie pozdrawian Radusia i bardzo, bardzo za niego trzymam kciuki bo poznałam go goszcząc u was i to taki dobry, spokojny i troszkę smutny młody człowiek, ktory naprawdę zasługuje na swoją szansę od losu.
Kiedyś tak go pięknie Kasiu do mnie określiłaś, że taki odmienny ptak wam się trafił.Oby się z niego wykluł się ten ukryty w nim przed światem piękny łabądź.Gorąco mu tego życzę.
-
Cześć, też mi się podoba, że wygrał Parasite
.
Kasiu, jeszcze raz wszystkiego najlepszego dla synka! Żeby już nie miał pod górkę, ale tylko prostą drogę.
A tu następny odcinek z serii.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Uprawnienia umieszczania postów