Strona 3011 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2011 2511 2911 2961 3001 3009 3010 3011 3012 3013 3021 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 30,101 do 30,110 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Kasiak176 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie .. jestem po 40 - tce, walczę o zdrowie i wygląd, z zaciętością jest .. hmm.. różnie Poczytałam troche tego watku .. bardzo mi sie tutaj podoba ... mogę zostać ?
    Moja przemiana - Z Kaśki XXL w Kaśkę L
    4. X. 2019. - 92 - 70 ? 3. -18.07. 2016 - 91,5 ; 2- 24.01.2011 z 79 - 75 kg; 1- 05.02.2010 z 86 - 74kg;

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu oczywiście, że teraz już rozumiem Twoje podejście do sprawy kursu. Myślę, że w takiej sytuacji postąpiłabym dokładnie tak samo. Bo to jednak i jakieś nowinki i dodatkowy kontakt z ludźmi mającymi podobne zainteresowania .
    Jeżeli chodzi o stawianie do pionu i krytykę, to krytyki wcale nie lubię i nie o nią mi chodzi. Kojarzy mi się z czymś negatywnym, nieżyczliwym, oceniającym. Stawianie do pionu to życzliwa prawda. Trudna czasem do przyjęcia, ale wynikająca z czyjejś troski, serdeczności, a nie z negacji i chęci dokopania.
    Pasuje mi tu teraz to co właśnie czytam u Rogersa o bezwarunkowej akceptacji. Pisze on, że jeżeli akceptujemy drugiego człowieka, to znaczy, że nam na nim zależy, a więc nie możemy mu pobłażać, bo wtedy jest to jakaś forma lekceważenia.
    Zostawiam to do przemyślenia, bo i my mamy czasem problem z przyjmowaniem tego, co mówią nam inni, a zwłaszcza z oceną intencji.

Kasiaku pewnie, że możesz zostać, chociaż nie wiem na ile kontakty z nami tutaj Ci wystarczą. Rzecz bowiem w tym, że właśnie zdecydowałyśmy się pisać głównie na apce, a tu na forum wchodzimy tak bardziej z doskoku. Ale właściwie dopóki wchodzimy to można przyjąć, że dalej tu jesteśmy . O wiele, wiele mniej, ale jesteśmy. Tak więc jak najbardziej zapraszam. Jesteś jeszcze młodzinka, ale Maniusia też jest, więc nie ma problemu. Najlepiej, jak sama ocenisz, czy to Ci wystarczy. No i oczywiście zachęcam do włączania się w nasze rozmówki. Jak zauważyłaś też ciągle walczymy i różnie z tą naszą zaciętością bywa, czyli wszystko się zgadza . Widzę, że masz już jakieś osiągnięcia w walce z wagą, więc na pewno będziemy tego ciekawe.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    Witaj Kasiak - czy mozesz cos o sobie napisać więcej, pewnie zajrzę do Ciebie na wątek i podejrzę Bardzo mi milo że chcesz tu pisac
    Może dziewczyny więcej bedą tu pisac jak zagląda ktoś żyxzliwy

Mieszka w
    Częstochowa

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    TinnGO and kasiaogrodniczka like this.

Mieszka w
    Częstochowa

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Maniusiu zaglądam, bo zastanawiło mnie o czym Agnieszka pisze nawiązując do wklejonego przez Ciebie artykułu, bo zupełnie tego nie kojarzyłam. A okazało się, że po prostu wrzuciłaś coś nowego . To wcześniejsze, po tym, co dopisałaś, zostawiam już bez komentarza.

Agnieszko, mnie ten ostatni artykuł też pasuje. I poszerzył moją wiedzę o parę informacji. Chociażby o te dwie szklanki wody rano, o to że więcej picia rano niż wieczorem, o nie popijaniu leków zimna wodą itp. Skopiuję sobie te informacje.

A skoro już weszłam, to też coś zostawię, nawet jeżeli nie będzie to już tak odkrywcze .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (12).jpg

Dzień dobry

Dziś piątek, lubię, bo idę do pracy dopiero na 5. lekcję, więc mam sporo luzu od rana i mogę pozałatwiać "ogony".
    Po balu w szkole, podczas którego kobitka nadepnęła mi na stopę, mam obrzęknięty i spuchnięty drugi palec, boli jak nie wiem co, w pracy chodzę w kapciach bez palców, a na przejazdy autem mam stare rozklapciane adidasy, bo nic innego nie mogę włożyć bez bólu.
    Muszę być do poniedziałku na chodzie, bo wiozę męża do ortopedy, a jazda samochodem też mi sprawia trudność.
    Wyobrażacie sobie jak my wyglądamy, mąż kuleje, ja kuleję... jak bysmy byli po jakimś wypadku, albo nawzajem sobie te kulasy poprzetrącali

Fajnego piątku

Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    Witaj Agnieszko
    no niefajnie Wam sie porobiło, że oboje kulejecie, tak mi sie skojarzyl Herr Fric I von small Hausen z ALLO ALLO
    ale nie będe się z Ciebie smiać :0
    Oby u ortopedy Wam dobrze poszło no i żeby tobie bol szybko minął, no i bal nie fajny i jeszcze straty w ludziach, ech...
    Mi wrócił ból w stopie i znów musze iść do ortopedy a okazało się że to ubezpieczenie w pracy to dopiero od kwietnia, a do kwietnia to ja nie doczekam.
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Maniusiu, dobre skojarzenie śmiej sie na zdrowie, my Damianie z tego śmiejemy obym wyzdrowiała do czwartku, bo mam duży konkurs w szkole, któremu szefuję, wiec powinnam być w formie. Ale bedzie na pewni, bo już dzis jest lepiej

Awatar Sonka57
    Sonka57 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zachód Polski

Agnieszko, będąc tu niejako w przelocie, dojrzałam piękne podsumowanie ostatnich 4.lat: na minusie ponad 18 kg i piękne BMI . Życzę zdrowia Tobie, maniusi i Twojemu mężowi i .
    Agnieszka111 lubi to.

Przed dietą 107,4-98,8
    Na Dukanie /dwie próby/98,8-86,0
    IV faza 86- 72,5

Uprawnienia umieszczania postów