Strona 3029 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2029 2529 2929 2979 3019 3027 3028 3029 3030 3031 3039 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 30,281 do 30,290 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Kaniu świetne masz te emotki A skąd je kopiujesz skoro stronka z nimi już nie działa? Ze starszych wpisów twoich i innych forumowiczek?
    No własnie - tego co mamy nie doceniamy. Teraz trzeba doceniać to co mamy i cieszyć się, że jesteśmy zdrowi i życzyć tego innym.
    Jestem pełna podziwu dla całej służby zdrowia, oczywiście całej ale najbardziej jestem wdzięczna tym którzy pracują przy chorych na koronawirusa, przy badaniach próbek i wszystkich procedurach z tym związanych.
    Przed chwila czytałam jakby fragment dziennika pani pracującej przy badaniu próbek, nie wiem czy to laborantka czy pielęgniarka? Tak czy owak napisała ona, że najczęściej słyszy się zwrot "laboratorium wykonało badanie". A to przecież nie laboratorium a ludzie. Ludzie pracujący z narażeniem życia i zdrowia siebie i swoich rodzin. Wielki szacun i podziękowania dla nich wszystkich.

Kasiu to masz szczęście, że możesz jeździć do ogrodu. U nas działka czy ogród daleko od domu nie nie "konieczność'' i wyższa potrzeba.

Maniusiu zdrowiej nam tu szybciutko. Wiem wiem, ze życzyć powrotu do zdrowia można ale niestety nie zawsze mamy na to wpływ. Tak czy owak dbaj o siebie i wykorzystaj ten czas dla siebie bo ostatnio bardzo zapracowana jesteś.
    A z kwarantanną nie powinno się żartować, nie wolno narażać na stres ludzi, którzy mają kontakt z wieloma ludźmi ( np listonosze, kurierzy) A bałagan w Sanepidzie i policji całkiem możliwy bo dużo tam się dzieje teraz.

Napisałabym więcej ale koleżanka zadzwoniła to muszę z nią pogadać No nie muszę ale chcę

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Mnie tam wszystkie stronki z emotkami działają

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-czytanie.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-taniec30.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-serduszka.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-hihotek.gifZawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-odchudzanie-ruchomy-obrazek-0040.gif

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-bezczelny-emotikon-ruchomy-obrazek-0003.gif

Sprawdzam
    Agnieszka111 lubi to.

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-taniec30.gif
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar TinnGO
    TinnGO jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Łódź

Dzień dobry dotarłam w końcu do czynności z listy o nazwie Relaks.
    No miałam kontynuować sprawy nieprzyjemne z tym testamentem na końcu, ale jakoś tak nabrałam zapału do innych czynności.No może jak w perspektywie będę miała to pisanie testamentu to sporo rzeczy uda mi się całkiem "bezboleśnie " wykonać.
    No bo sprzatanie kuchni (miałam ją rozpoczętą tak na 40 %) i z dwojga złego wolałam ją skończyć niż dalej listę czynnosci nieprzyjemnych realizować.
    Ciekawe na co jutro mnie zweksluje, ale to jest na mnie sposób .Normalnie kuchnia jest pomieszczeniem zagraconym, zaklejonym tym tłustawym osadem i wszędzie coś mi w niej stoi, głównie kociego i teraz jeszcze zapasy na cięzkie czasy.Ale pomyłam wszystkie przedmioty z wystawki . U mnie na szafkach górnych stoją kwiatki, wazoniki, kolorowe kieliszki itp no wszystko co musiałam usunąć z zasięgu kocich łapek.
    W kuchni z gazem same wiecie co osiada na szafkach i wszystkim luzem stojącym.
    Ale większość rzeczy nadaje się do zmywarki. Okna i firanki już miałam ogarniete i dopingowana przez niechęć do spisywania ostatniej woli nawet palniki od kuchenki i kratki z pieca wypucowałam.Ufffffff.
    No to ponieważ jeszcze muszę zaliczyć reperacje lub robienie na drutach pozdrawiam i udaję sie do obowiązków.
    Dziśiaj tak w przyziemnej pracy zanurzona byłam, ze o myśli wiadomego mędrca się zupełnie nie zatroszczyłam.
    Agnieszka111 lubi to.

Dzień dobry
    Dzisiaj nietypowo bo ja zapraszam ns poranną kawę: )

Tereniu no chyba i mnie przyjdzie pomyśleć o testamencie to i zabiorę się może wtedy za jakąś działalność byle tego nie robić
    Też by mi się przydało wyszorować porządnie kuchnię bo u mnie również gaz i związane z tym trudniejsze zabrudzenia. Może to dobry pomysł ?Może trzeba sobie na każdy dzień postawić jakiś cel a nie bujać się z kąta w kąt? Chociaż wczoraj już było lepiej bo zabrałam się za angielski, pomaszerowałam i po ćwiczyłam razem z YouTubem pół godziny, starałam się trzymać dietę ale z podkreśleniem słowa "starałam". Tzn cały dzień było ok tylko wieczorem poplynelam...i to mocno;(

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Hejka

Jakie fajne te emotikony...ja chcę być taka

Uprawnienia umieszczania postów