Strona 3034 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2034 2534 2934 2984 3024 3032 3033 3034 3035 3036 3044 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 30,331 do 30,340 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry poświątecznie

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    No to kto palec pod budkę.Kto poleci ze mną do towarzystwa balonem???
    Ja...no skoro odważyłam się na taką kolejkę:
    to pewnie i balon mi niestraszny. Tylko zdrowia i siły potrza i jak się to wszystko wreszcie skończy, najgłupsze będę
    wyprawiać swawole.
    Zaś Musierowicz czytam. Kalamburkę, tym, razem od tyłu, czyli chronologicznie, wydarzenia porównując do dzisiejszych.

Wszystkiego dobrego, niezmiennie, życzę

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Tereniu, z przykrością czyta się Twoje skojarzenia dotyczące tych świat. Przytulam.

Agnieszko, też mam nadzieję, że nie będzie podobnie dziwnych świąt.

Marti i mam również nadzieję, że to wszystko jest po coś. Współczuję P., bo to naprawdę trudny czas dla przedsiębiorców . Nawet nie chcę myśleć, ile emocji kosztuje teraz codzienne zmaganie się z niepewną rzeczywistością.

Agnieszko, faktycznie, czytając Marti od razu pomyślałam, w jak bardzo podobnej sytuacji jesteście. Świadomość, że stworzyło się takie dobre zespoły jest na pewno bardzo budująca. Oby udało się to wszystko utrzymać.

Tereniu, pewnie, że pamiętam o tym marzeniu lotu balonem. Nie wiem, czy odważę się polecieć, ale palec pod budkę podaję, bo jakby ci, to chociaż spróbuję dopingować z dołu . Fajnie, że Kania już chętna, ale może dopytaj jeszcze pozostałych sąsiadek?
    Co do kociastych, to pocieszę się tymi zdjęciami, które wkleiłaś, bo są przesłodkie. Ale na nagrania oczywiście cierpliwie czekam dalej .

Kaniu, no zaimponowałaś mi! Jeżeli więc dojdzie do tego balona, to może będziemy miały okazję chociaż się poznać?
    Coś mi się kojarzy, że ostatnio Kalamburkę też chyba czytałam od tyłu .

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

images (21).jpg

Cześć

I znów zaczynamy uczyć...dziś długi dzień, więc dużo siedzenia.
    Teresko, no mówiłam, że wiosna jest do niczego... U mnie podobne skojarzenia do Twoich z marcem/kwietniem - od dziesięciu lat mam kłopot z tymi miesiącami począwszy od choroby i śmierci brata na koronawirusie skończywszy.

Krysiu, do dopingu Teresce i ja jestem chętna, ale myślę, że nie w tym celu pytała o palec pod budkę jak na razie wygląda, że polecą we trzy z Maniusią i Kanią i ja muszę to zobaczyć.

Sabinko, do szybowca nie wsiadłabym jeszcze bardziej niż do balonu Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-20.gif

Udanego dnia dziewczyny
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 15-04-2020 o 06:38

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    Jestem ciekawa jak to jest cenowo czy cena podana w ofercie to jest cena za osobę czy za balon, bo wtedy jak podzielimy na 3 to będzie do przyjęcia i polecę
    szybowcem tez bym nie poleciała
    Marta na razie też nie poleci bo w tej chwili loty tak jak wszystko sa wstrzymane
    Ja obstawiałam że Krysia będzie na balon chętna

Awatar kania79
    kania79 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    No szybowcem, ani żadną formą lotni to ja też nie, ale balon? Wychodzę z założenia, że latano nim jeszcze przed samolotem, a skoro samolotem, nawet po Smoleńsku, się nie boję...
    A gdzie tsk w ogóle to balonowanie miało by się odbyć? Wiem, że w Ełku odbywają się coroczne zawody bslonowe, ale czy indywidualne loty też. Cena też by mnie interesowała, ale teraz nie wychodząc z domu, oczczedzam nawet na fryzjerze, więć w razie co będzie jak znalazł.
    Miłego dnia, Agnieszce zwłaszcza, do pracy po przerwie.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

Przeczytałam, że loty balonem w zależności od miejsca, wahają się od 500 do 800 zł od osoby. Im większa gondola i więcej osób, tym taniej

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No nie tania to impreza Agnieszko ale jak ktoś o tym marzy to dlaczego nie ??? Ja na pewno dziękuję.
    Złapał mnie dzisiaj jakiś katar i mnie trzyma ale mam nadzieję, że do jutra mnie puści. Działam jak zwykle przy katarze z maścią z witaminą A i mam nadzieję, że to pomoże i że nic innego się nie wykluje.
    Mam nadzieję też na poluzowanie zakazu wyjść do parków bo bardzo brakuje mi spacerów. Jak się zachowuje ostrożność i chodzi się z dala od innych a do tego od jutra w maseczkach to taki spacer to balsam dla ciała ale i duszy. Do sklepów nie chodzę raczej a wczoraj i dzisiaj tak wiało, że w ogóle nie wychodziłam.
    U nas dalej spokojnie i w Koszalinie nie ma jeszcze żadnego potwierdzonego zachorowania. To na razie można czuć się w miarę bezpiecznie.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

No niestety ostatnie zdania mojego poprzedniego wpisu już nieaktualne. Dzisiaj zamknięto 2 oddziały naszego szpitala z powodu koronawirusa

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie!
    Maniusiu nie mówię całkiem nie na balon. Trudno mi się jednak zdeklarować właśnie przez lot szybowcem - pan chciał zrobić nam przyjemność, a spowodował spory uraz.

Kaniu, to balonowanie to zdaje się, że gdzieś w okolicach Cz-wy.

Sabinko, chyba się nawet dosyć szybko doczekasz powrotu do parku. No i całe szczęście.

Awatar Agnieszka111
    Mieszka w
    łódzkie

images (4).jpg

Dzień dobry
    Kaniu, dzięki za życzenia udanej pracy- przydały się, bo po przerwie świątecznej trudno było wejść w poprzedni tryb. Na szczęście zdalne nauczanie idzie nam ( mnie i dzieciom) coraz lepiej, i coraz bardziej nam się podoba, więc teraz z pewną dozą niepokoju myślę o powrocie do szkoły chyba mogłabym już tak pracować

Widzę, że grupka balonowa jest coraz większa My Sabinko popatrzymy sobie na dziewczyny z dołu

Sabinko, parki od poniedziałku otwarte, więc spacery aktualne Ja się cieszę

Udanego dnia wam życzę

Uprawnienia umieszczania postów