Strona 3048 z 3048 PierwszyPierwszy ... 2048 2548 2948 2998 3038 3046 3047 3048
Pokaż wyniki od 30,471 do 30,477 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzien dobry!

Przyszlo mi do glowy dzisiaj, ze jako zalozycielce tego watku wypada mi napisac tutaj slowo wyjasnienia co sie dzieje z jego "wspolpiszacymi" i niejako zamknac go tym wyjasnieniem.

Grupa sie nie rozpadla, ale przeniosla calkowicie na apke whatsappa. Tak zadecydowano wspolnie i trudno pojedynczym jej czlonkom to zmienic. Niektore z nas pisza, mniej lub bardziej sporadycznie, na watku Celownika w Luznych Pogaduchach.
    Zapraszam tam tych, ktore nas szukaja na forum.
    Wszystkim naszym sympatykom zycze jak najlepiej. Zdrowia, milosci i przyjazni pelnej tolerancji. Wasza Kasiaogrodniczka.

kalahari lubi to.

Suntikker jest nieaktywny Nowy na forum

Cytat Zamieszczone przez gruschka Zobacz posta
    Sabinko
    no właśnie to o czym piszesz powstrzymuje mnie przed wo.Agnieszka jest twarda i ma dużą szanse na przetrwanie wychodzenia z tarczą.
    Ja ,szczególnie zimą cienko to widzę.
    Też mi się marzy normalność.Chciałabym bardzo jednak wrócić do Pape.Jakieś jaskołki już są.
    Przyglądam się też po sąsiedzku na dietę IF,bo mam na nią wielką ochotę.Na razie utrzymuję wagę głównie ruchem.Czepnęłam się go pazurami i trzymam się z całej siły.Ale straszą ochłodzeniem i zostanę bez roweruDobrze byłoby mieć wtedy jakąś normalność w zanadrzu.
    Terapia z fachowcem nigdy nie zaszkodzi.Widać wielką zmianę i u Marti i u Tereski.A i Maniusia pisała,że Marcie pomogło.Dziewczyny odwaliły już kawał dobrej roboty,chociaż łatwo nie jest.Ja sama mogę napisać o tym tylko dobre rzeczy.
    Wzięłam sobie do serca przestrogi,żeby po rozpoznaniu swoich problemów,już się tak bardzo w nie nie zagłębiać,tylko pogodzić się z tym co mnie spotkało,nawet bez odpowiedzi na pytanie dlaczego? i zacząć na nowo żyć,tak jakby się zostawiło ciężki bagaż w przechowalni.On tam jest,ale my czujemy się lekko i możemy odkrywać na nowo uroki życia.
    Dziękuję za miłe słowa i wsparcie!

Awatar syberia1965
    syberia1965 jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zalesie

pozdrowionka

FitMariusz jest nieaktywny Banned

Przez pandemię nie możemy teraz na trzy czy cztery lata zamknąć się i siedzieć tylko w domach! Rozsądniej jest nauczyć się zarządzać ryzykiem epidemicznym. Zachęcam do przeczytania artykułu o tym jak żyć w pandemii na tej stronie internetowej [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Remarce jest nieaktywny Banned

Muszę przyznać, że w czasie pandemii byłem w dość trudnej sytuacji finansowej i nie wiem, co by się ze mną stało, gdybym nie znalazł [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i nie postanowił spróbować. Okazało się, że jest to dla mnie świetne źródło dodatkowego dochodu, więc naprawdę uratowało mnie to w tym trudnym okresie.

Remarce jest nieaktywny Banned

To prawda, znalezienie dobrej jakości kursu może zająć sporo czasu, ale jest to możliwe. Osobiście słyszałam wiele pozytywnych opinii o [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i sama zastanawiam się nad zapisaniem. Myślę więc, że warto poczytać więcej na ten temat i pomyśleć o zapisaniu się. Może to być dobra decyzja dla Ciebie.

szako jest nieaktywny Nowy na forum

Pytanie... jeśli kardiolog z Kielc, to gdzie? Czy znacie jego - kardiolog-kielce.pl Jak to wygląda? Znacie ten temat? Interesują mnie wyłącznie miejsca z porządnym wyposażeniem i wizytami na godzinę. Jakie miejscówki do tego polecacie?

Uprawnienia umieszczania postów