Strona 306 z 3048 PierwszyPierwszy ... 206 256 296 304 305 306 307 308 316 356 406 806 1306 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,051 do 3,060 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

284c2b796b9587d878319e874025d4f2.jpg

Dzień dobry, witam Was soczkiem pomarańczowym, choć sama nic nie mogę, bo jadę zaraz na badania krwi.
    Dzisiaj zaczynam piaty tydzień na wo
    Widzę Joluś , że nie miałaś spania, poczytam i poodpisuję później, dzisiaj mam ważny i nerwowy dzień ale jestem dobrej myśli.
    Pozdrawiam Was i życzę dobrego dnia...

Trzymajcie kciuki za mnie ! pleassseeeeee
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry...
    przeczytalam szybciutko co naklikalyscie, ale na odpisywanie juz czasu nie starczy ... siostra ciagle jeszcze u mnie , no i troche zamieszania ze szkola Maxa i przedszkolem Marie... zbieram sie pomalu na urlop choc sprawy nieco sie komplikuje, to nie trace nadziei, ze jednak pojade ...
    Narazie sciskam was wszystkie serdecznie i prosze o usprawiedliwienie moich tu wagarow ...

Pa pa ...
    Jolinkaa and kasiaogrodniczka like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry

Gammo
    jak dla mnie to masz nieobecność usprawiedliwioną, wiadomo że jak ma się kogoś w domu to trudniej siedzieć przy komputerze czy smartfonie a nawet nie bardzo wypada
    a dodatkowo wnuczęta które rozpoczęły edukację przedszkolno - szkolną też zabierają na pewno jakoś czas i uwagę, mam nadzieję, że urlop ci wypali pomimo jakichś tam trudności o których gdzieś pisałaś ( ach to rozdwojenie czy roztrojenie jaźni ha ha

Ewuniu
    Gamma wspomniała, że coś ci się dzisiaj ważnego udało, zdradź kochana co, żebyśmy też mogły ci pogratulować
    a soczek pomarańczowy na dobry początek dnia na pewno zdrowszy niż kawa
    jeszcze raz muszę cie pochwalić za wo, pięknie, pokazałaś co potrafisz
    a z twoim Lulu na pewno będzie coraz lepiej tylko trzeba czasu

Mar-za
    ja tez dostaję często "wścieklizny" o jakiej piszesz i niestety jem wtedy wszystko ...za nabiałem nie przepadam niestety

Agnieszko
    kochana napisz jak ci idzie na tym zdrowym "normalnym" jedzeniu, na pewno to najlepsza metoda po tych wielu czasem zwariowanych dietach które ma za sobą każda z nas, pisz dziewczyno jak masz czas i natchnienie, może i mnie coś natchnie????

Maniusiu
    czy Misiek i Sucharek to jedna osoba czy dwie bo jakoś się pogubiłam????
    a młodej życzę zaliczenia tej "poprawki"

Jolinko
    twoja waga na dzisiaj 85,5 kg - moja podobna niestety
    moje spodnie jakoś się "poskurczały w praniu" jak naszej Kasi, w Dąbkach nam demonstrowała jak nie może dopiąć się w pasie, ja zaczynam mieć ten sam problem
    a ty kochana to powinnaś spać w nocy a nie pisać elaboraty do nas, do każdej z osobna, zaiwaniasz w dzień to w nocy powinnaś regenerować siły a ty co??? oj muszę trochę nakrzyczeć na ciebie bo nam się tu zapracujesz kobieto
    a zamkowe tarasy w Książu piękne
    gratulacje dla wszego maluszka, ze tak nagle zaczął chodzić, to teraz trudniej będzie go upilnować i ganiając za nim będziesz miała więcej ruchu

Kasiu
    mam nadzieję, że dzisiaj nie będziesz taka padnięta jak wczoraj

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Hej, hej moje kochane dziewczynki, zajrzałam tutaj tylko na momencik, bo mnie czas goni, stoję przy garach, ale tak między zupą z dyni, a brokułami szybciutko Wam powiem co się wydarzyło. Oczywiście wszystko przez Gammę !
    Tak wpłynęła na moje życie kiedyś w rozmowie telefonicznej, tak mi nagadała, ze postanowiłam wziąć się za siebie, sprzyjał mi urlop, bo zostałam sama więc, żeby go nie zmarnować postanowiłam się pouczyć. Dzisiaj miałam egzamin z teorii na prawo jazdy, dlatego rano prosiłam o kciuki Bałam się bardzo, bo zdawałam we francuskim języku i co ??? ZDAŁAM !!!!! do tej pory nie mogę w to uwierzyć, choć mam już w domu uczniowskie prawo jazdy
    Dziękuję Gammo !!! Dziękuję Jolinko, bo trzymałaś kciuki i Margo choć nie wiedziałyście po co.
    Dodam jeszcze, że Lucien nic nie wie, to niespodzianka dla niego, dzisiaj zapisałam się na kolejny kurs, bo tu jest kilka etapów no za tydzień pewnie zacznę jazdę
    Chyba jestem szalona !

Tyle na teraz, bo mnie kuchnia wzywa, może później popiszę coś jeszcze ! Kocham Was moje Zawziętaski !!!
    Ostatnio edytowane przez evige ; 19-08-2015 o 17:41

Ewuniu
    to tylko potwierdza to co już dawno wiedziałam - JESTEŚ WIELKA
    moje gratulacje

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-gratulacje_s.gif
    Jolinkaa and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki, chyba na jakiś czas wysiadam...powoli gubię się o czym piszecie...już nie wiem, co jest tu, co na fb, a o czym rozmawiacie telefonicznie, nie wiem na co i gdzie mam odpowiadać. Poza tym mam sporo pracy i nie mam czasu śledzić wszystkiego na bieżąco. Jak się trochę obrobię, spróbuję to wszystko ogarnąć.

Sabinko, uczę się pomalutku, ciężko mi idzie, ale staram się

Ewa, gratuluję
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

20150819_185534.jpg

oto moje uczniowskie prawo jazdy, uprawnia mnie do prowadzenia samochodu w ramach nauki jazdy, muszę tylko oznaczyć auto L-ką i jeździć w obecności osoby, która ma prawo jazdy minimum 3 lata ale się cieszę

Dziękuję Sabinko za miłe słówko

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    Oczywiście wszystko przez Gammę !
    Tak wpłynęła na moje życie kiedyś w rozmowie telefonicznej, tak mi nagadała, ze postanowiłam wziąć się za siebie, sprzyjał mi urlop, bo zostałam sama więc, żeby go nie zmarnować postanowiłam się pouczyć. Dzisiaj miałam egzamin z teorii na prawo jazdy, dlatego rano prosiłam o kciuki Bałam się bardzo, bo zdawałam we francuskim języku i co ??? ZDAŁAM !!!!!
    A to niespodzianka i wszystko....to nasza Gamma uczyniła Wiedziałam,że się uczysz do egzaminu,ale myślałam,że to coś związanego z pracą.Brawo-jestem z Ciebie dumna !Szalona???Może i tak,ale to szaleństwo takie pozytywne

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Jolinko
    twoja waga na dzisiaj 85,5 kg - moja podobna niestety
    (...)a ty kochana to powinnaś spać w nocy a nie pisać elaboraty do nas, do każdej z osobna, zaiwaniasz w dzień to w nocy powinnaś regenerować siły a ty co??? oj muszę trochę nakrzyczeć na ciebie bo nam się tu zapracujesz kobieto
    Krzycz jak musisz SabinkoNie spałam,ale nie dlatego,że nie chciałam,po prostu nie mogłam zasnąć-taka"biała noc" mi się trafiła.Po 23-ciej wzięłam kąpiel,położyłam się i...i nic.Po pół godzinie włączyłam lampkę i zaczęłam czytać mając nadzieję na sen.Minęła prawie godzina i nic,więc wstałam i zaczęłam pisać do Was.Zasnęłam dopiero ok.3.30,a obudziłam się o 6.30 i to był koniec spaniaMam nadzieję,że ta noc będzie już normalna i szybko zasnę...tym bardziej,ze będzie się do kogo przytulić,bo mąż ma wolne

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    siostra ciagle jeszcze u mnie , no i troche zamieszania ze szkola Maxa i przedszkolem Marie... zbieram sie pomalu na urlop choc sprawy nieco sie komplikuje, to nie trace nadziei, ze jednak pojade ...
    Miłych dni z siostrą Ci życzę Gammo i życzę Ci,żebyś na ten urlop mogła pojechać
    A co do tego "palenia "uszu,to dobrze,że Cię nie paliły,bo nic złego do Kasi o Tobie nie mówiłam.Powiedziałam tylko jakie są moje odczucia po obejrzeniu zdjęć z Dąbek.Po prostu czytając Twoje wpisy wyobrażałam sobie,że jesteś spokojną i poważną osobą.A tu na zdjęciach widzę widzę pełną życia,werwy i z wielkim poczuciem humoru

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    córcia Miśka już pojechała do domu, egzamin ma za tydzień, mam nadzieję , że zaliczy.
    wczoraj zapakowałam kolejną porcję buraczków do słoików, zostało jeszcze na raz, więc dzisiaj kolejne gotowanie. Oczywiście Sucharek wtrząchnął słoiczek do obiadu " na próbę" , a niech mu będzie na zdrowie
    Oby zaliczyła-pewno jest w trudnym wieku i przechodzi okres buntu (ile ma lat?)
    Ja w tym roku nic nie robię-mam zapasy.A Twojemu Sucharkowi,to nic nie zaszkodzi na figurę Takiemu to dobrze.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Dziewczynki, chyba na jakiś czas wysiadam...powoli gubię się o czym piszecie...już nie wiem, co jest tu, co na fb, a o czym rozmawiacie telefonicznie, nie wiem na co i gdzie mam odpowiadać. Poza tym mam sporo pracy i nie mam czasu śledzić wszystkiego na bieżąco. Jak się trochę obrobię, spróbuję to wszystko ogarnąć.
    Agnieszko będzie mi Ciebie brakować,ale będę cierpliwie czekać na Twoje wpisy.Ja pogubiłam się tak po tygodniu nieobecności,ale dziś zaległości nadrobiłam i wiem co i jak i na czym "stoję"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Trochę mi dzisiaj dieta nie wyszła-mąż kusiciel ma wolny dzień
    Zjadłam:
    -2 kromki żytniego chleba +2 plastry polędwicy+czerwona papryka
    -banan
    -cappucino + 3 delicje i 2 herbatniki owsiane
    -pół małej miseczki czerwonego barszczu z tortellini
    -łyżka ziemniaków+kawałek smażonej ryby+duszona kapusta z pomidorami i koperkiem(bez tłuszczu)
    -porcja lodów śmietankowych z bakaliami
    -kefir 400 ml

Po takim jedzeniu,to spadku nie będzie

Buziaki

Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 21-08-2015 o 22:54

Agnieszko
    ja już dawno pisałam i mówiłam o tym otwarcie w Dąbkach ( a i wyżej pisałam o rozdwojeniu czy nawet roztrojeniu jaźni) że też mi się nie podoba pisanie w trzech różnych miejscach, o różnych sprawach, to tu, to tam, jedne piszą o tym o czym nie wiedzą inne, inne się gubią a jeszcze inne zniechęcają, w tym również nie ukrywam ja....
    nie wysiadaj kochana bo i ja wysiądę
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar evige
    Mieszka w
    Suisse

Dlatego ja się "przesiadłam" zupełnie tutaj i tak szczerze to na fb nawet nie zaglądam, tu się czuję lepiej, a tam mi trudno nadążyć, po prostu trzeba tam być ciągle.
    Aga, poza tym trudno Ci pewnie złapać rytm po urlopie.
    Buziaki dziewczynki, oczy mi lecą, bo stres mnie puścił, powiem Wam jeszcze, ze mój Lulu był dzisiaj w restauracji na kawie z Mamą i Siostrą, super !!! co prawda na wózku, ale jednak, nie leży cały czas, a to dopiero trzeci dzień po operacji

Dobranoc moje drogie, uciekam,bo jutro do pracuni po kilku dniach chorobowego
    sabinka57 lubi to.

Uprawnienia umieszczania postów