Strona 307 z 3048 PierwszyPierwszy ... 207 257 297 305 306 307 308 309 317 357 407 807 1307 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,061 do 3,070 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witajcie kochane!
    Jestem dzis polprzytomna na prochach uspakajajacych i przeciwbolowych ale choc troche opowiem i odpowiem!
    Przede wszystkim olbrzymie gratulacje i wyrazy uznania dla naszej Ewuni, ze pomimo takiego stresu i niesprzyjajacego czasu zrobila tak olbrzymi krok do przodu! Ewo! Jestes wielka!
    evige lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Ewuniu
    no to gratulacje dla ciebie i dla twojego męzczyzny, widać, że walczy i nie poddaje się

Kasiu
    a co się stało złego kochana, że aż poszły w ruch prochy przeciwbólowe i uspakajające????
    evige lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Jestem dzis polprzytomna na prochach uspakajajacych i przeciwbolowych ale choc troche opowiem i odpowiem!
    Dobranoc powiedziałam już,ale jeszcze wpadłam zajrzeć czy coś nie napisałaś.Co się stało kochana-taki smutny ten Twój wpis,aż się martwić zaczynam

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

ech, dziś mam taki nastrój, że nawet smuci mnie to, że Ewa nie zauważyła moich gratulacji...i choć wiem, że przecież nie zrobiła tego specjalnie, to przygnębiło mnie Ale Ewuniu, od razu piszę- nie bierz tego do siebie, bo dziś mam małego dołka i wiele rzeczy mnie drażni. Dobra, dosyć . Na jakiś czas znikam .

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Agnieszko
    nie znikaj
    evige lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Aga- no co ty! PMS-czy cos? Bo tym wszystkim co razem zesmy przeszly i przejechaly???
    Nigdzie sie znikaj-bo cie tu potrzeba! Do pieczenia chleba!Bo cie kochamy i bez ciebie nam smutno...

Dziewuszki- musialam przerwac post w polowie bo zadzwonila moja zolza corcia zeby zapytac jak mi idzie...
    Dzisiaj- bo ona zawsze dzwoni w srody i w niedziele...i co z tego, ze ja tak wczoraj czy przedwczoraj bym sie cieszyla na rozmowe i pare slow pocieszenia...-moja corka dzwoni w srody to zadzwonila w srode...

No ale...i tak ja kocham!

Mowicie ze moj post wyglada smutno? Ano bo mi wcale do smiechu nie bylo...dopiero dzis po poludniu troche odetchnelam... a tak to -bol zoladka, rozwolnienie, pekajaca glowa...
    Nie mam sily ani checi jednak opisywac powodow tego rozstroju nerwowego...moze kiedys przy okazji bedzie na to czas i ochota...
    Dziwnym jestem czlowiekiem- sama siebie nie rozumiem wiec nie wymagam zeby inni mnie zrozumieli...

Jutro dalszy ciag testow a w piatek mysle, ze nam powiedza na czym mniej wiecej stoimy...
    Napisze wtedy rzecz jasna jaki wynik tego wszystkiego.

A tak w ogole to... Czy to nie prawda?
    sabinka57 and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

dziewczynki, nie znikam, tylko muszę się ogarnąć Nie będzie mnie przez dzień dwa, mam dużo pracy, a przez to duży stres. Trzymajcie się, i dzięki za wsparcie

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

84793355d3ee96a16dbb1654bc83fe2a.jpgstylowi_pl_kuchnia_18296954.jpg

Dzień dobry,
    Agusiu moja droga, bardzo Cię przepraszam, jakoś mi umknęło, też pewnie ze zmęczenia, dziękuję Ci bardzo, bardzo za gratulacje i przytulam mocno. Myślę, ze to przestawienie z wakacyjnego spokoju do stresu w pracy daje Ci w kość, bardzo Cię rozumiem i mam nadzieję, ze wkrótce to minie, pewnie po weekendzie jak odpoczniesz...

Kasiu Ciebie też tulę, nie wiem co u Ciebie, nie mam czasu teraz czytać, a wczoraj padłam po 20-tej i bardzo dziękuję za gratulacje i za to że doceniacie moje starania
    Ściskam as mocno dziewczynki, Was i wszystkie Zawziętaski, życzę dobrego, lepszego dnia

Dzisija mnie nie będzie, bo już zaczynam pracę, a później jadę do szpitala... buziaki
    Ostatnio edytowane przez evige ; 20-08-2015 o 05:45

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

przyznaję , że i ja się gubię, o czym pisałam i gdzie, a o czym nie, i to samo z czytaniem, na fejsa już prawie nie zaglądam, jedynie się przywitać.
    Sabinko, póki co chłopa mam jednego tak mi się tu wymskło, że nazwałam go Misiek
    Jolu, druga gimnazjum czyli 15 lat
    Jolinkaa, sabinka57 and evige like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie kwiatiuszki!
    Wpadam jak po ogien bo zaraz musze znowu leciec...
    Widze ze jest to dla mnue pierwsza rzecz, ktorej nie znosze! Nie lubie rano pospiechu! Przez lata mej pracy wychodzilam do pracy na 9-ta i mialam rano czas na dojscie do siebie i przygotowanie czegos do obiadu...
    Mam nadzieje, ze to tymczasowe i po "szkole" wroca dawne czasy...
    A ja tam lubie pusac i tu i na fb!
    Tam wpadam rano sie przywitac, tam tez zamieszczam czasem jakas fotke "z marszu"...
    Tutaj moge na spokojnie popisac co mi w duszy gra...

Kawke zostawiam i zycze dobrego dnia!

Uprawnienia umieszczania postów