Strona 308 z 3048 PierwszyPierwszy ... 208 258 298 306 307 308 309 310 318 358 408 808 1308 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,071 do 3,080 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

pozdrawiam Kasiu
    no ja niestety co rano mam pośpiech, najpierw szykuję Sucharka do pracy na 6 tą, potem robię obiad, a potem sama gnam na 8 mą , no a niedługo szkoła ...
    Nie może mi wyjść z głowy ta dziewczynka zabita siekierą , czemu świat jest taki okrutny?

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    dziewczyny powpadały jak po ogień i zdaje się, że żadna nie postawiła kawy więc ja na nią zapraszam
    kawa.jpg

Maniusiu
    no to juz wiem, że Misiek i Sucharek to jedna osoba i w dodatku ma tak dobrze, że na 6 szykujesz go do pracy, dobra kobieta z ciebie

Kasiu
    sorry, teraz doczytałam się, że postawiłaś kawę a ja gapa nie zauważyłąm a wcale a wcale się nie spieszę jak wy wszystkie bo mam dużo czasu ale wiek robi swoje

Ewuniu
    skoro jedziesz po pracy do twojego Lulu to pozdrów go od nas serdecznie i mam nadzieję, że z każdym dniem będzie lepiej

Agnieszko
    a ja już się bałam, że chcesz zniknąć na dobre
    ogarniaj się i wracaj

Kasiu
    cokolwiek cię tak "rozstroiło" mam nadzieję minęło lub mija i tylko lepiej będzie a za twoje testy trzymam dzisiaj kciuki i trochę trudno mi tu pisać
    a córcia dzwoni tylko w określone dni??? a co mają powiedzieć inni ?? do których dzieci w ogóle nie dzwonią albo dzwonią "od wielkiego dzwonu"??? a są tacy, wierz mi...
    bardzo adekwatny do tego jest twój wczorajszy obrazek - "doceniaj to co masz"...

miłego dnia wszystkim życzę

Ewuniu
    gapa ze mnie bo ty też przecież poczęstowałaś nas napitkami od rana - była kawa i herbata
    no dobra, zabieram się za jakąś działalność bo wstałam około 8 a tylko się obijam - musli, kawa, komputer
    zaczytałam się w fajnym blogu na temat prostego gotowania i sprzątania - tak żeby się nie narobić a efekty żeby były

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczynki kochane! Chyba najwyższy czas tu do Was zaglądnąć . Jestem już w domu i nie wiem w włożyć ręce . Jeżeli chodzi o moje zdrowie to wyniki wyszły ogólne nieźle, ale pojawiły sie też rzeczy, które raczej mnie nie cieszą. Okazało się, że mam bardzo rozwalony kręgosłup. Lekarz stwierdził, że nie da się z tym nic zrobić. Do tego doszło ciśnienie i trochę serducho. Ale to już uregulują leki. Ten mój pobyt w szpitalu był w ogóle jakiś surrealistyczny. Kiedy wróciłyśmy znad morza, poszłam do sklepu, a po drodze pomyślałam, ze zarejestruję się do lekarza, żeby sprawdził czemu mnie zatyka i zakleszcza w boku. U nas rejestruje się na dwa dni do przodu. A tymczasem pani powiedziała, że mogę usiąść, bo są miejsca. Lekarka przyjęła mnie szybciutko, po czym stwierdziła, że ekg może być mało wiarygodne, więc lepiej żebym zaraz poszła do szpitala, to zrobią mi tam bardziej poszerzone badania. No to poszłam od razu. Następna lekarka też przyjęła mnie bardzo szybciutko i poleciła iść na salę! Uwierzcie mi, że minę musiałam mieć co najmniej dziwną . Poszłam do sklepu, a wylądowałam w szpitalu! No i się zaczęło. Codziennie, oprócz weekendu, miałam jedno badanie. W sumie trochę się tego nazbierało. Mój M. miał z tego niezły ubaw . Bo faktycznie, po operacji wypisują po trzech-czterech dniach, a ja leżałam i leżałam. Jak nie u nas! Zastanawiałam się o co chodzi i chyba wyczaiłam przed swoim ostatnim badaniem. Dorwałam na chwilę swoja kartę, a tam zobaczyłam, że jest zaznaczone przyjecie w trybie pilnym. No tak - przyszłam do nich przecież nie rano, tylko po południu, więc mogli podejrzewać, ze to coś pilnego. Właściwie mogę być tylko wdzięczna za to, że tak mnie wzięli w obroty. W normalnym trybie na każde z tych badan czekałabym trochę i więcej. Muszę się za siebie naprawdę wziąć – mówię tu też o diecie - i mam nadzieję, że będziecie mi w tym towarzyszyć? Sabinko, Agnieszko – jesteście już gotowe, prawda? Kasiu, Jolinko –może dołączycie, mimo że robicie już swoje? Reginko – mam nadzieję! Ewuś, Madziu i Natko jesteście w większości w procesie, więc chociaż będziecie kibicować?
    Strasznie dużo się rozpisałam o sobie, więc wybaczcie. Wieczorem postaram się poczytać zaległości i popisać już do Was. Cieszę się, że jesteście .

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

Witajcie dziewczynki.
    dzień mi wczoraj wypadł, padłam po pracy.dzisiaj efekty- w domu bajzel- tak szybko się bałagani.dietka wczoraj udało się utrzymać jak należy, dzisiaj także staram się nie sięgać po jedzenie pomiędzy posiłkami , i oczywiście po mój nałóg słodyczowy. waga stoi- jestem 1-2 dni przed @ więc dobrze że nie przybywam.

tyle przez jeden dzień się tu dzieję że pogubiłam wątki

Ewuniu jesteś wielka , tyle przechodzicie doświadczeń z Lu, ta operacja,Boże jak dobrze że chodzi, w końcu to operacja dotycząca układu nerwowego. zacinanie mowy to pikuś.pozdrów Lulu- bo bym zapomniała.A jeszcze prawo jazdy- zdałaś, musiało być to trudne,tym bardzie że przez cały ten czas bombardował Ciebie stres-gratulacje.

Awatar Mar-za
    Mar-za jest nieaktywny Znany na forum

KRYSIU dobrze że jesteś, że zostałaś przebadana, przynajmniej wiesz na czym stoisz. rozwalony kręgosłup, nadciśnienie, kłopoty sercowe, otyłość- no nie najlepiej to wszystko razem wygląda- ale teraz masz motywację aby coś z tym zrobić. masz dodatkową motywację o zabranie się za siebie, dietka, wysiłek fizyczny(mam na myśli spacer na początek ,a nie jakieś wyczyny sportowe), regularne kontrole lekarskie- zobaczysz w ciągu roku przy pracy nad sobą, większość dolegliwości będzie mniejsza.
    Niestety musimy pracować nad sobą,nie ma lekko.

Cześć dziewczynki
    szczególnie serdecznie witam naszą Krysię, masz rację kochana nie ma to tamto - trza brać się za dietę ale na razie idę właśnie do koleżanki na piwko ha ha
    aha i zrobiłam się dzisiaj na bóstwo czyli byłam u fryzjerki i mam nowe pasemka i krótszą fryzurkę bo już zarosłam okropniaście
    mówicie kobitki, ze macie bajzel w domkach??? no czasem to że jestem sama w domu ma swoje plusy bo nikt mi nie nabałagani
    a dochodzący mężczyzna też nie nabałagani jak swój - domowy
    wszystko ma swoje plusy i minusy
    no pędzę bo piwo się ogrzeje za mocno

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Pozdrawiam Was z pociągu, wracam ze szpitala, okropnie zmęczona, oczy mi się zamykają. Lucuś dziękuje za pozdrowienia, a ja Wam życzę dobrej nocy....

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

stylowi_pl_fotografia_817757.jpg

Dzień dobry, witam Was, kawusię zostawiam i biegnę do pracy
    Tyle się u mnie ostatnio dzieje, ze zakrętu nie łapię i wstałam dzisiaj z bólem głowy, ale mam nadzieję, ze wieczorkiem znajdę chwilkę dla Was.
    Buziaczki, miłego dnia życzę....
    sabinka57 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witam
    dobrze Krysiu że cię przebadali, jak się wie co dolega to można coś zrobić.
    Ja dziś już zdążyłam przed pracą buraczki do słoików zrobić i pomidorową z ogródkowych pomidorów - pychota
    no a teraz harówka na dwa etaty bo koleżanka na urlopie

Uprawnienia umieszczania postów