Strona 321 z 3048 PierwszyPierwszy ... 221 271 311 319 320 321 322 323 331 371 421 821 1321 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,201 do 3,210 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Boj sie Boga Naciu- toz to nie dla nas starych ciotek -taka kocia muzyka!
    Natka55, krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Cześć dziewczynki – dzisiaj jestem wcześniej na posterunku, ale i tak nie mam szans załapać się na poranną filiżankę Z robotą jestem na bieżąco, więc teraz mogę śmigać. No i właśnie zastanawiam się nad tym, co podesłała nam Małgosia .

Reginko – moja ty pokrewna kaczuszko dietetyczna! No i w końcu czuje się zrozumiana! Wprawdzie na to nie wyglądam, ale ta ułańska dusza i u mnie wywija! Ja przecież nawet jak mam nowy przepis, a wydaje mi się za długi, to zaraz robię go po swojemu! Żadnego wchodzenia w szczegóły. No i potem wychodzi co wychodzi . Chociaż czasami całkiem smacznie .
    No właśnie, a czemu ani słowa o początkach edukacyjnych wnuczątek?

Sabinko –wiem, że masz motywację, ale chętnie poczytam codziennie (niedyskretnie ) co włożyłaś na talerz w ramach tej paleo.

Agnieszko – a Ty stosujesz się do tej diety 100 od Natki?

Jolinko – informacja przesłana. Cieszę się, ze z małą już lepiej!
    Faktycznie, teraz sobie przypominam, ze na początku była tu jakaś dietetyczka. Tylko niestety miałam poczucie, że nikt prawie nie korzystał z jej porad. Zawsze wtrącała coś sensownego, ale jakoś to przechodziło bez echa. Na początku myślałam, że to po prostu forumowiczka. Szkoda, bo pewnie ją zwolnili. A teraz chętnie bym posłuchała, co ma do powiedzenia.

Natko – z tymi kopniakami to ja chętnie
    Małgosiu, najpierw pomyślałam sobie o matko, co to za muzyka! Ale posłuchałam jej i da się. Powiem więcej - samo się przy niej kiwa .

Maniusiu – to pogratulować młodej
    Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dopiero wróciłam z pracy, ledwo żyję

Krysiu, ja nie mam żadnej diety od Natki

aaa, teraz doczytałam- nie,nie stosuję... dla mnie dieta 100, to czarna magia, nic z niej nie rozumiem
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 27-08-2015 o 19:00
    Jolinkaa, Natka55 and krysiapysia like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam wieczorkowo!
    Melduje poslusznie, ze i ja zaliczam sie z mym stylem dietowania do Frakcji Fantazji Ułańskiej!

Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 27-08-2015 o 20:38
    Natka55, krysiapysia and sabinka57 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

To ja mam pytanie – Małgosiu nasza kochana, masz bardzo dużą wiedzę o dietkach. Zachęcasz nas (i słusznie!) do wyboru tej czy tamtej. Wiem, że dużo z tego, jeżeli nie wszystkie, sama próbowałaś i masz efekty. Ale którą z nich ostatecznie stosujesz?

Agnieszko – tak myślałam. Podoba mi się to, co teraz robisz dietkowo, ale chciałam się upewnić, czy nie znalazłaś podpowiedzi właśnie w tej książce.

Kasiu – nazwa bardzo mi się podoba! Jakby nam jeszcze tej fantazji starczyło na te kilosy, to by dopiero było!
    Ale zanucić sobie z fantazją możemy zawsze

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-images.png

No to z pieśnią na ustach życzę wam Zawziętaski kolorowych, ułańskich snów

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Jestem-tym razem na krótko,bo oczy zaczynają się kleić

Waga z rana -0.4 kg...i zaraz pychol się uśmiecha Moim takim zapalnikiem jest pieczywo i mogę na nim popłynąć...oj popłynąć.Może powinnam je odstawić,ale nie potrafię.Po śniadaniu bez pieczywa będę zaraz głodna.Będę więc jeść dwie małe kromeczki na pierwsze lub drugie śniadanie.A dziś kupiłam chlebek czystoziarnisty-bez mąki i drożdży,a ziarna aż chrupią w zębach-trzeba się go "nagryźć" Kromki malutkie,a ciężkie(dwie to 80 gr)-nawet mi smakuje.Drogi jest,bo taki malutki kosztuje 7.90,ale wystarczy mi na parę dni.

Tak wygląda

Cytat Zamieszczone przez gamma56 Zobacz posta
    Jolus ...
    boj sie Boga... ty chyba cala noc nad klawiaturka sleczalas, a przeciez w dzien tez nie proznujesz ... pomysl jak sobie z bezsennoscia radzic, bo tak dlugo nie pociagniesz ...
    Gammuś nie całą noc siedziałam Ja nie cierpię na bezsenność-pewno jakbym się położyła,to bym wcześniej zasnęła.Tylko u mnie jest tak,że jeszcze sto zajęć sobie znajdę ,jeszcze coś tam zrobię,potem kąpiel mnie orzeźwi i mija moja najlepsza godzina na spanie.Tak jest tylko w te dni,kiedy mąż idzie na nockę -jak jest w domu,to mnie spać pogodni i nie idę wtedy do łóżka później niż o 23ciej.We wrześniu ma 9 dni na noc,co oznacza,że w pozostałe 21 dni będę grzecznie chodzić spać Dziękuję za troskę ...to ważne,że ktoś o mnie myśli i się troszczy
    Cytat Zamieszczone przez evige Zobacz posta
    I tak przy okazji, powiem Ci, ze każdy dzień zaczynam od klików na "siepomaga" , a teraz doszedł mi jeszcze jeden, Twój konkurs, zagłosowałam dzisiaj przez fb i oddałam dodatkowo 5 głosów tradycyjnych i tak możesz na mnie liczyć przez kolejne dni Ty i Wieniawski, patron mojej ulicy z dzieciństwa
    Ewuś dziękuję-a wiesz,że ja na swoim,a syn na swoim komputerze zaczynam dzień właśnie od klikania na "siępomaga" i to już od paru lat.Niby nic...niby tylko klik,ale jednocześnie to dużo jak ,bo tych klików od wszystkich są tysiące.

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Udało mi się kupić i choć tą L-ke zapinam na wdechu ,więc jeszcze mi troszkę brakuje , to bardzo się cieszę , bo kurki są nie przemakalne i nieprzewiewne idealne do uprawiania sportu czy spacerów.Mam płaszczyk z takiego materiału, kupiłam w zeszłym roku , niestety jest już za duży , bo ma rozmiar 50.
    Fajne te kurteczki,ale nie mam kiedy podjechać do Lidla,a mam kawałek.No i nie wiem czy ja bym w XL weszła,a Ty kochana weszłaś w L-kę-brawo!Musisz być sporo wyższa ode mnie i w brzuszku szczuplejsza.A jaki to płaszczyk...jaki kolor?Ja noszę niestety 48-50 przez to moje brzuszysko,tylko kurdupel do tego jestem.

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    hejka
    jestem nadal na WO, z tym, że niestety ściśle się jej nie trzymam, bo a to gości a to cuś, ale bardzo mi odpowiada, bo sie lżej na niej czuję
    Brawo i kciuki trzymam Maniusiu.Ja jak na razie wyleczyłam się z eksperymentów i ciągnąć będę Mż.
    Natka55 and sabinka57 like this.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Jolinko – informacja przesłana. Cieszę się, ze z małą już lepiej!
    Faktycznie, teraz sobie przypominam, ze na początku była tu jakaś dietetyczka. Tylko niestety miałam poczucie, że nikt prawie nie korzystał z jej porad. Zawsze wtrącała coś sensownego, ale jakoś to przechodziło bez echa.
    Krysiu odpisałam
    Co do dietetyczki,to Martwa była bardzo fajna i pomocną osobą.Nie mam pojęcia dlaczego musiała odejść-dała o tym znać przez pv,ale powodów nie wyjaśniła,a ja pytać nie chciałam.Nie sadzę,żeby było małe zainteresowanie jej pomocą-po prostu tyle się o tym nie pisała,bardziej przez pv i przez maila-ja nadal mam jej adres mailowy

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Melduje poslusznie, ze i ja zaliczam sie z mym stylem dietowania do Frakcji Fantazji Ułańskiej!
    Kasiu świetne to zdjęcie
    Dziękuje Ci kochana za rozmowę i wiesz,że jak będziesz potrzebować się wygadać,to wal jak w dym Już piątek-przesyłam Ci pozytywne myśli i trzymam mocno kciuki!!!!

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Wrzucam link do licznika kalorii, znalazłam w sklepie play.
    Jolu płaszczyk jest ciemno-grafitowy, jak masz dobrą krawcową i go chcesz to Ci go wyślę. Szkoda mi ,że wisi w szafie , bo jest naprawdę fajny i włożyłam go może z 5 razy idąc na siłownię.
    Krysiu wróciłam na V........, w ubiegłym roku z nią zaczynałam i całkiem nieźle mi szło. Może uda się teraz, muszę tylko napisać do dietetyczki o tym moim refluksie.
    Pytasz o dietę do polecenia, na pewno metoda 100 jak ktoś lubi mięso albo DDP tak już na stałe. Dobra jest też startowa jak wstęp do chronoodżywiania lub paleo.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Jolinko w Biedronce są takie chlebki czystoziarniste do samodzielnego wypieku po ok. 6pln
    Te kurtki były tylko do rozm. L.
    Kupiłam jeszcze dla córci cytrynową, jak nie wejdzie w nią , będę chciała ją odsprzedać, ale to się okaże na koniec września.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

pobrane (1).jpg

Po wczorajszych 13 godzinach w pracy, dziś kawa robi do mnie takie miny Jeszcze rok szkolny się nie zaczął, a ja już marzę o jakichś wolnych dniach!
    Zaraz znów idę się szykować, bo dziś kończymy, a o 14 mam pogrzeb koleżanki z pracy męża - młody chłop, zmarł na raka.
    Wam życzę udanego dnia

Uprawnienia umieszczania postów