Witam kobietki
Nie było mnie przez dwa wieczory,ale po pierwsze padałam ze zmęczenia-po drugie postanowiłam sobie...pospaćTeraz Wam poodpisuję i będę uciekać sobie obiad podszykować,a potem...spotkanie z Krysią
Przedwczoraj zajrzałam tutaj,ale dosłownie zasypiałam nad klawiaturą,więc to nie miało sensu i już o 22-giej smacznie spałam.Byłam bardzo śpiąca -od rana do 16tej miałam wnuki u siebie.Było wesoło,ale i męcząco....szczególnie,że babcia się bawiła z wnuczkiem w berkach zaiwaniając na czterech po całym mieszkaniu
Wczoraj miałam niezłą zaprawę-przywieźli nam 2 m3 drzewa-to taki pełny "Żuk".Ja nosiłam w skrzynkach do piwnicy ,a mąż układał-co jakiś czas była zamiana.I tak przez 3.5 godziny.Niezła "siłownia" -łupie mnie w krzyżu jak diabli,ale to nic-kalorii spalonych mnóstwoPo południu przyszła córka z rodzinką i było grillowanie.W miarę jestem zadowolona-zjadłam 2 małe kiełbaski,kromkę upieczonego na grillu chleba i kawałek ryby.Piwa napiłam się...łyka
Kalorii nie podliczyłam,ale nie było źle:
-2 kromki czystoziarnistego chleba 78 gr z paprykarzem i ogórkiem konserwowym
-gruszka +jabłko
-miseczka zalejwajki
-2 małe kiełbaski + kromka chleba+kawałek ryby -wszystko z grilla
-cappucino
Jak na mnie,to mało zjadłam na tym grillu,bo potrafię dużo więcej...oj dużoDzisiaj waga bez zmian,ale to było do przewidzenia.Trzeba dalej robić swoje i tyle.
Natko ciemny grafit,to bardzo fajny kolorek...nie pogrubiaMam fajną krawcową-sporo rzeczy u niej przerabiałam.Napisz mi tylko kochana na pv ile chcesz za płaszczyk,dobrze?
To ja mocno trzymam kciuki za Twoja dietę-dostałaś już rozpiskę?Jaka będzie kaloryczność?
Wiem Natko,ze są,ale ja nie mam piekarnikaU nas na początku był piec węglowy,potem jak zrobiliśmy sobie centralne,to piece zburzyliśmy,a teraz mam tylko płytę na butlę.Gaz do nas jeszcze nie dotarł,ale może kiedyś?Zresztą kanalizacji też nie mamy-XXI wiek,prawie centrum dużego miasta!Przed rokiem robiono kanalizację po drugiej stronie osiedla,przy okazji kładziono też gaz,ale niewiele osób od razu się podłączyło,bo za drogo jest.U mnie maja zacząć robić kanalizację na przyszły rok.Co z gazem zobaczymy.
Maniusiu jak dziś się czujesz?.Ja Ci spokoju nie dam!Powinnaś iść przebadać się do lekarza i to już.Z bólami w klatce piersiowej nie ma żartów.Może to nic,może to zmęczenia albo stres,a może z serduszkiem coś się dzieje?Proszę idź koniecznie i poproś o skierowanie na badania.
No niby dobrze Gammuś,ale czasu dla Was będzie mniej-coś za cośOstatnie dwie nocki ładnie spałam-byłabyś zadowolona .Urlopujesz się?Życzę miłego wypoczynku wiec i czekam na relację.
Oj Kasiu,przykro mi,że nie poszła rozmowa po Twojej myśli,że nie dostałaś takiej opinii jak oczekiwałaśMoże jednak nie będzie tak źle,zawsze jeszcze jest szansa,że rozmowa u ubezpieczyciela pójdzie po Twojej myśli i wszystko się ułoży.mocno trzymam kciuki!Bardzo dziękuję za naszą ostatnią rozmowę i jakbyś potrzebowała sie wygadać ,to dzwoń
No goni mnie i goni jak w nocy jest w domu i zawsze się złości,że nie idą spać...a ja złoszczę się na niego,że mnie pogania i koło się zamykaKiedyś oboje byliśmy typowe sowy,ale od kilku lat to sie zmieniło.Ja zostałam sową,a on jest typowym skowronkiem.Często chodzi spać o 21szej,a wstaje zaraz 6-6.30.Ja nie chodzę wcześniej spać niż o 23ciej,a wstaję ok.7.30-8ma,no chyba,że okoliczności mnie zmuszają,to wcześniej.
CDN...