Strona 334 z 3048 PierwszyPierwszy ... 234 284 324 332 333 334 335 336 344 384 434 834 1334 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,331 do 3,340 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Ciao Madziu
    Właśnie dzwoniła córcia znaleźli fajny domek i się przeprowadzają.Yupi

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Dobrze, że nie otwieram następnej strony – a mało brakowało
    Małgosia podała smakowite przykładowe dania dietetyczne i powinnam się bardzo zawstydzić z powodu swoich zachcianek. Ale nie! Agnieszko, jak masz to wysyłaj knedliki i pierożki (dziewczynki, zajrzyjcie do przepisów)! Madzi dzisiaj jeszcze nie słucham!
    Agnieszko – jak Ty rozumiesz te tęsknoty pierogowe! Małgosiu dziękuję, ze podałaś tez punktację dla pierogów
    Madziu – oczywiście, że się zorganizowałam. Powiedziałam, że muszę się wziąć za konkretną robotę i się wzięłam - właśnie wyciągnęłam z piekarnika pyszne ciasto z owocami
    Patrzę na te przepisy Natki. Problem z nimi polega na tym, że trzeba się wczytać i systematycznie robić krok po kroku. Ty Madziu dobrze sobie radziłaś z tym, co Natka proponowała Ci w Dąbkach, więc to mogą być pomysły dla Ciebie. Szczególnie chyba ta Vit …a – smacznie dopasowana. Tam masz konkretne rozpiski na tydzień (o ile pamiętam). Czyli to co dla mnie odpada, dla Ciebie może być bingo!
    A ciasto to na jutro dla syna
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Małgosiu - a gdzie się przeprowadzają. Gdzieś bliżej Was?
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Natka55

Nie , Krysiu, trochę dalej od miejsca , gdzie mieszkali, na obrzeże miasta.
    Radość jest , bo 3 sypialnie, salon z kuchnią na parterze, duży ogród i podjazd do auta, a najważniejsze ,że pierwsze ich wspólne.
    Na dokładkę idzie w sprawie nowej pracy, może się uda pójść do lepszej na kontrakt, a nie przez agencję.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Lo Matko co sie tu dzieje!
    Tylko was z oczu spuscic! I ile naklikaly i to jeszcze o mojej metodzie aktualnie stosowanej...
    Dzieki Naciu, ze podalas dziewczynom tyle materialow...moze cos dla siebie w tym znajda. Ja odchudzam sie jednak wg nowych zasad WW, ktore teraz obowiazuja i o ktorych niestety nigdzie nie mozna nic wyczytac na polskich stronach...

znalazlam tylko cos takiego...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]-tam jest pare informacji z nowszymi datami...
    Kalahari a dla ciebie...[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dzień dobry witam w biegu, szykuję się do pracy i jak wadom wszem i wobec nie bardzo mam czas posiedzieć tu z Wami
    Dzisiaj co prawda krócej pracuję, ale wybieramy się na kolejną wycieczkę, ale mam nadzieję, że Reginka choć po części zda Wam relację co i jak...
    Tymczasem pozdrawiam Was wszystkie i ślę buziaki... ew

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam was pieknie moje stokrotki!

Dzis bylo znowu ciut mniej na wadze- 77,7 kg!
    Oby tak spadalo nadal!

Przeanalizowalam kalendarz gdzie zapisuje moja wage i zauwazylam ze...
    styczen-luty- wazylam 71-72 kg
    marzec 72-73kg
    kwiecien- 76kg!!!-po miesiacu brania antydepresjanta
    maj-czerwiec waga lekko sie bujala...76-77
    lipiec- urlop w Polsce-kolejne dwa kilo do przodu- 79kg
    sierpien- powolny spadek - na 78kg
    ...mam nadzieje zatem na koniec wrzesnia wazyc gora-76kg

Dobrego dnia!
    Jolinkaa, Agnieszka111 and evige like this.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

hej witajcie, ale dużo do czytania
    Kasiu świetny demotek
    przypomniał mi dowcip: dlaczego panny są szczupłe a męzatki grube? bo panna patrzy co ma w lodówce i idzie do łóżka, a mężatka patrzy co ma w łóżku i idzie do lodówki

dziś rano pobiegałam, choć nie wiem czy to bieganiem można nazwać, na szczęście ciemno było i jest nadzieja że nikt nie widział, mam nadzieję wytrzymać w systematyczności i może z czasem dam radę.
    Do lekarza ide jutro, choć bóle ustępują, czasem coś zakłuje, ale wydaje mi się , że to faktycznie zmęczenie daje się we znaki, mam jednak jeszcze wyniki, które robiłam w maju a jeszcze z nimi nie byłam ( wyniki sa dobre), więc coś nowego powinien wymyśleć na ten mój poranny kaszel

Awatar Natka55

Dzień dobry dziewczynki
    Zrobiłam przerwę w pisaniu na telefon do M i poszło wszystko w kosmos, bo nie zdążyłam zamknąć komunikatu o ponownym załadowaniu strony.
    Kasiu gratuluję serdecznie dalszego spadku.
    Szkoda ,ze nie ma w Polsce WW i takiego kalkulatora punktów jak Ty masz, bo ja na WW tez kiedyś pięknie chudłam, tylko te liczenie dobija. Z tej stronki co podałaś mam ten Plan Points, wyszło mi że za 44 tygodnie ważyłabym 55kg, super by było, bo wyrobiłabym się z e schudnięciem przed ślubem synka.

Awatar Natka55

C.d
    Niestety na dzień dzisiejszy mam 94,6kg i jak tak dalej pójdzie to bliżej mi będzie do 100-ki niż do 90-ki.
    Martwię się tą pracą , stres zajadam i efekty widać. RATUNKU!!!!!
    V... się nie popisała, Pani dietetyk odpisała mi ,że nie maja specjalistycznych diet i mogę sobie zamieniać chleb na wafle ryżowe. Najgorszy syf o wysokim indeksie, który powoduje ,ze w godzinę po takim posiłku znów chce się jeść.
    Jednym słowem do bani.Szkoda ,ze u nas nie ma WW, mając taki kalkulator jak Ty masz Kasiu, można szybko liczyć punkty i trzymanie takiej diety jest łatwiejsze. Na tej stronce co podałaś ( chyba ta sama co ja, bo jeszcze nie zaglądałam) jest taki kalkulator, ale trzeba mieć cały czas komputer włączony.

Uprawnienia umieszczania postów