69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
aaaa, Magda załapałam
-
a w ogóle super, że tak często Cie tu teraz mamy Nie znikaj na dłużej, zobacz, Krysi przepisu nie podałam nie chcąc mieć jej na sumieniu...mam nadzieję, że się na mnie nie pogniewała... a tak na serio to juz kopę lat nie robiłam pierogów...mamy bardzo dobre w osiedlowym sklepiku
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 02-09-2015 o 18:36
-
No to ładne rzeczy – właśnie weszłam na chwile w poszukiwaniu przepisu !!! .
Agnieszko! Madziu! Co to za komitywa!? Spisek normalnie!
Nie poczytam Was dzisiaj. Zaczął się mój maraton. Zajrzę może jutro, a najpewniej w piątek.
-
Natko kochana – nie wytrzymałam i zerknęłam jeszcze szybciutko wstecz. Naprawdę jest z Ciebie taki niezawodny duszek pomocniczek . Dziękuję za przepis. W sobotę się biorę za niego!
Agnieszko – przecież wiem, że jak byś miała coś sprawdzonego, to tez byś podała . A rozpiska, którą robisz jest bardzo sensowna. Jeżeli jesteś systematyczna, to ten sposób może zadziałać
Biorę się do roboty, a wszystkim zyczę kolorowych snów
-
Menu:
mleko -3p
3 jajka-6p
majonez 1 łyżka-2p
olej 1łyzeczka -1p
chleb -1 kromka -2p
wafle 2 szt- 1p
sok-0p
udko z kurczaka -2,5p
lód princessa-4p
W sumie 21,5p
-
Zapomniałam jeszcze o brokułach w sałatce- 0p, rzodkiewka-0p , pomidory-0p, pietruszka-Op, był jeszcze jogurt 2- łyzeczki do sałatki , ale nie liczę , go , bo cały ma 2p, to te 2 łyżeczki nie a jak policzyć. Na sniadanie zjadłam 2 papryczki nadziewane serkiem to policzyłam tylko olej 1 łyzeczkę, bo serka też były 2 łyżeczki.
-
Kryniu- zeby nie bylo... wsrod tych uwazanych za " duporosty"sa i zdrowe rzeczy na swiecie...naprzyklad ciasta!
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Naciu- a moze jednak dasz rade liczyc wg nowej punktacji...byloby nam wtedy latwiej sie wymieniac informacjami...bo tak to troche zamieszania sie robi...
Nowa punktacja jest o tyle lepsza, ze uwzglednia nie tylko kalorycznosc ale i tzw gestosc energetyczna produktow i zaleca wybierac w swoim menu te o niskiej gestosci...bo nimi bardziej sie najadamy.
Dlatego tez np wg starych zasad niektore owoce jak np winogrona byly punktowane-a teraz wg nowych zasad juz nie sa bo nie maja duzej gestosci energetycznej...
Dla informacji cos do poczytania co to jest takiego ta gestosc...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
Kasiu to ja poprostu nie będę pisać punktów, żeby się Wam nie myliło. Nie mam dostępu do innych tabel niż stare,więc nie będę liczyć po nowemu.
-
pobrane (1).jpg
Witam czwartkowo dziś mam długi dzień w pracy, potem próba chóru. Na szczęście jutro piątek
Od przedwczoraj chodzę z kijami. Włączam sobie endomondo i idę. Jak widzę czarno na białym ile przeszłam i ile spaliłam kalorii, to następnego dnia bez oporów ubieram dres i wychodzę
Postanowiłam, że koniec z wieczornymi serialami , w to miejsce jest marsz Dziewczyny z pracy coś przebąkują o siłowni, ale nie wiem, czy to dla mnie dobry pomysł...nie bardzo to lubię , ale z drugiej strony, jest to jakieś dodatkowe działanie
Dobrego dnia wam życzę
-
miłego dnia
Agnieszko alez ciebie ranny ptaszek
ja za to wieczorny serial łączę z chodakowską ,czyli dywanowcami, a rano bieg, na razie 15 min, potem może uda się zwiększyć czas.
dzisiaj waga minus 1 kg na zachętę oficjalne wyniki będę przyjmować w piątki, mam nadzieję, że ten spadek się utrzyma i przesuną suwaczek
super że nas tak dużo dostało zapału po wakacjach
Uprawnienia umieszczania postów