69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
ciao,
dzisiaj na obiad mialam gosci, zrobilam krem z dyni, frytki w piekarniku i kielbaski pieczone bez tluszczu.
dla siebie natomiast upieklam kawalki piersi kurczaka w folii-bylyl zaskakujaco pyszne.
na koniec wszystkich podliczylam po ile punktow zjedli, wytlumaczylam ile im zostalo na kolacje,
jednym slowem rozbawilam towarzystwo(?)--tak mi sie wydaje....
czy ktos z was juz widzial "idola" z al pacino????
jezeli mi sie udalo wgrac nowy avatar, to wyjasniam, ze jestem tam na starym miescie w warszawie.
a bylo to: pozegnanie w z warszawa...
Ostatnio edytowane przez kalahari ; 05-09-2015 o 20:21
-
Joluś, absolutnie mi nie przeszkadza To były tylko takie dywagacje, gdy Krysia odpowiedziała Ci na coś o czym zupełnie nie miałam pojęcia( już nie pamiętam o co chodziło) i wtedy sobie uświadomiłam , że czytam Cię nieuważnie.To ja się poprawiam- już teraz przeczytałam wszyściutko co napisałaś
Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 05-09-2015 o 21:14
-
Magda, super Cię widzieć
...wcale się nie dziwię, że rozbawiłaś towarzystwo ... dobrze, że obrażeni nie wyszli myśląc, że im jedzenie wyliczasz
O filmie tylko słyszałam, że trochę taki niedorobiony gniot...ale tylko słyszałam .
-
Joluś, ale termy w Uniejowie są płytkie. Wszystkie baseny poza jednym mają wodę do pasa Będziesz się czuła jak w wannie
-
Mar-za, zajrzałam na Twojego fb- mam nadzieję, że mogłam ? Młodziutko wyglądasz
-
Wieczorna lektura czyli cos do poczytania...
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
termy_uniejow_01a.jpg
Witam w niedzielę, i żeby podtrzymać ducha motywacji zalączam zdjęcie uniejowskich term
-
Mam jeszcze do was pytanie...czy któraś wie, dlaczego Margo przestała się odzywać na fb? Udziela się tylko u siebie, do nas wcale nie zagląda. Zapytałam ją o to i tez mi nie odpowiedziała
-
Witam w niedziele!
Agnieszko- widok term budujacy... jak dla mnie jednak...nie wazne gdzie...wazne z kim!
I szkoda, ze do naszego nastepnego spotkania tak daleko!
To prawdziwy pech, ze zadna z was nie mieszka tu gdzie moi rodzice-czyli na Dolnym Slasku...wtedy widywalybysmy sie na pewno nie tak rzadko. Teraz jedziemy do Polski z Niemiec okolo 5 godzin wiec mysle, ze skoro nasza corcia tutaj bedzie studiowac to i my bedziemy tu czesciej w nastepnych miesiacach.
Co do Margo to ja tez sie troche juz zastanawialam co z nia sie dzieje...ale pamietam, ze z Kafeteriii zniknela swego czasu bez slowa---moze ten typ tak ma-ze potrzebuje robic przerwy???
Ale moza Nacia wie cos wiecej?
Dobrego dnia moje kwiatuszki!
P:S Ja dzis musze docisnac pasa, bo wczoraj byla rozpusta...pierogi na obiad, pizza i piwo na spotkaniu z przyjaciolmi ze szkolnej lawy!
Zjadlam taka chyba 40cm! O tutaj... [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
-
ciao,
wstalam.zjadlam sniadanko.
teraz wezme sie za punkty...bede liczyc-jeszcze mi sie to podoba i dochodze do wprawy, juz prawie wiem co ile ma pkt.
zaraz zostane weight watcher MISS.....
agnieszko-termy ladne. ale troche ludne...
kasiu-moja corka tez studiowala (erasmus) we wroclawiu,stosunki miedzynarodowe.
nie powiem, bardzo rozrywkowy byl to okres...sadzac po zdjeciach....
Uprawnienia umieszczania postów