Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Jolinko ...
no piekna wiewioreczke dostalas... i taka przytulasna...
Agnieszko ...
swietnie, ze tak juz sie w wo wciagnelas ... jesli juz sama czujesz, ze nie straszne ci pokusy, to znaczy , ze zatrybilas na dobre ...
Krysiu...
jak mozez chocby mysle ze cie tu za duzo ???? zawsze tak madrze i cieplo piszesz , a takich wpisow nigdy nie za duzo...
Kalahari...
ciesze sie bardzo, ze i ciebie tu znacznie wiecej mozna poczytac... masz bardzo ciekawy styl , a i sprawy o ktorych piszesz najczesciej sa nietuzinkowe, wiec tym wieksze moje nimi zainteresowanie...
Jak trzymasz sie na WW ? w razie potrzeby sluze informacjami, bo stare zasady tez mam obcykane i w razie pytan chetnie pomoge .
Maniusiu...
dzieki za przepis na marchewkowca... kiedys tez pieklam... moze tez sie skusze, choc troche mnie przeraza ta szklanka oleju na mala blaszke ...
Kasiu...
zapewne korzystasz z resztek lata w swojej oazie spokoju i kwiatow...
Ewa...
mysle ze to odpuszczajacy stras tak cie nokautuje... taraz poprostu organizm musi odespac nieprzespane noce i zregenerowac nadszarpniete dlugotrwalym silnym stresem sily witalne ... sluchaj wiec swego ciala i jesli chce , to pozwol mu spac czy odpoczywac tyle ile chce...
Sabinko ...
ja dzis bardzo podobnie spedzam dzien... krece sie z kata w kat a robota sobie spokojnie lezy i czeka... a niech sobie poczeka, alebo jeszcze lepiej niech zniecierpliwiona czekaniem gdzies sobie pojdzie
Chcial nie chcial musze teraz leciec na zakupy, bo wczoraj mi sie nie chcialao , a jesc sie chce....
Milego dnia wszystkim zycze....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]