69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ciesze sie Agnieszko, ze sie spodobalo!
Musze sie pochwalic, ze udalo mi sie dzis zdobyc 4 pukty extra za aktywnosc- kupilam sobie na ostatnim spotkaniu WW pedometer, ktory przelicza kroki na punkty!
A dzis tyle wylazikowalam, ze mam 4 punkty dodatkowe ...a to sie przyda-bo jedzonko na obiadek bylo tresciwe...
I tak to idzie powolutku do przodu...
-
sok-z-kwaszonej-kapusty.jpg
Witam
dalej soczkujemy...choć łatwo nie jest. Zaczyna mnie w nocy pobolewać żołądek, więc muszę coś zweryfikować w diecie, chyba mam za dużo surowej papryki. Dziś jej nie zjem to zobaczę 
Kasiu, brawo za aktywność i dodatkowe punkty. Ja weekend miałam bardzo leniwy choć pogoda była świetna, ale osłabienie dietą i @ skutecznie mnie przywiązały do kanapy. Po prostu nie miałam siły. Dziś jest już lepiej, więc w tym tygodniu znów maszeruję 
Przepis na ciasto marchewkowe mojej córki 
• 1 i 1/4 szkl. oleju
• 4 jaja
• 2 szkl. drobno utartej marchewki (ja daję więcej – nawet do ponad pół kg zależy jaka jest – jak stara i sucha to więcej)
• 2 szkl. mąki 2 szkl. cukru
• 2 łyżeczki proszku do pieczenia
• 2 łyżeczki sody szczypta soli
• Mogą być orzechy
polewa:
• czubata łyżka kakao
• 4 łyżeczki cukru łyżeczka masła
• 2 łyżeczki zimnej wody
Jaja utrzeć z cukrem na puszystą masę. Dodawać stopniowo mąkę i olej, na końcu marchew, proszek do pieczenia, sodę i opcjonalnie orzechy. Piec w temp. 180 st., ok. 40 min. Polewa: wszystkie składniki połączyć i gotować na bardzo małym ogniu aż do rozpuszczenia cukru.
-
stylowi_pl_inne_25797267.jpg
Dzień dobry, witam dzisiaj w towarzystwie kawy, jakoś kiepsko dzisiaj spałam muszę się więc pobudzić 
Kasiu, kroję buraki w malakserze, bo wydaje mi się, ze jak są cieniutko pokrojone, to więcej soku z nich się uwolni, poza tym używam prawie codziennie malaksera, nie przeszkadza mi mycie, tak się przyzwyczaiłam, ale można kroić ręcznie (tu polecam rękawiczki)
Gammo, wypoczęłam w ten weekend, ale dzisiaj od 4-tej rano miałam kręćka i znowu jestem niewyspana, trochę martwiłam się Lucien, bo gorzej czuł się wczoraj, może to zmiana pogody, jesień po prostu, ale boję się teraz wszystkiego.
Sabinko, moje suwaczki są z lekka nieaktualne, poprawię je w tygodniu, bo teraz czas mnie goni 
Agnieszko, dobrego tygodnia z wo Ci życzę i w dalszym ciągu Ci dopinguję !
Jolu, dzisiaj chyba kończy się głosowanie, jestem konsekwentna i głosuję jeszcze dzisiaj, chociaż jesteś na 17-tym, szkoda
pamiętałam codziennie i codziennie rano głosowałam...
Kasiu, widziałam Twoje zdjęcie na fb , nie chciałabym się wymądrzać, ale czy Ty czasem nie masz źle uregulowanych kijków? wydaje mi się, że są za krótkie, a tak można nabawić się kłopotu np bólu kręgosłupa, nie wiem jak regulujesz, ja mnożę wzrost x 0,68 , można też na oko tak żeby był kąt 90 st w łokciu, nie wiem, coś mi tam nie zagrało
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
ok, uciekam do łazienki, miłego dnia życzę wszystkim Zawziętaskom
Ostatnio edytowane przez evige ; 14-09-2015 o 05:16
-
Krysiu, upiekłam ciasto ze śliwkami. Mam bardzo prosty i smaczny przepis, szybko się robi
-
-
Ewuś, dzięki za słowa wsparcia. Jest mi ciężko, ale nie ciężko
...sama nie wiem jak to nazwać. Myślę. że na ten stan bardzo wpływa obecna @, ale na szczęście się kończy, więc jest nadzieja, że gdy wytrwam jeszcze dwa dni, powróci lepszy nastrój.
-
wytrzymasz Agnieszka, musisz wytrzymać , nie daj się jakiejś tam @ ! wierzę w Ciebie bardzo, bo jak nie my to kto ?...
-
witajcie
weekend mnie dobił
pojechaliśmy wczoraj do dziadka, dziadek w kiepskim stanie niestety
a potem do kuzyna , który mieszka w pobliżu i niestety popłynęłam na jedzeniu którym byliśmy częstowani, teraz musze się zebrać w sobie i to spalić a organizm oczyścić, bo czuję się dziś jakbym 150 kilo ważyła
Ewo w bieganie się wciągnęłam, jest już tak że czuję ze nuszę isć pobiegać
-
Witajcie moje kochane!
Dzieki za kawki- herbatki!
Ja tam jestem z frakcji kawkowej, bo przeciez...
-
Ewciu- ja mam kijki z Aldika... i poniewaz mam 169cm kupilam te 110cm...
Moze rzeczywiscie powinnam byla wziac te 115-tki!
Zurück zur Produktübersicht
Zurück zur Produktübersicht
ADVENTURIDGE®
2 Carbon Nordic-Walking-Stöcke
je Paar13,99*
Uprawnienia umieszczania postów