Strona 36 z 3048 PierwszyPierwszy ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 536 1036 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 351 do 360 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Natko....
    Powiem Ci kochana tak...wiem, że Ci smutno po wyjeździe męża,to fajnie, że tak za Nim tęsknisz To budujące, bo znaczy, że są mężczyźni, którzy na to zasługują po tylu latach razem Już jest nas kilka z fajnymi chłopakami
    To bardzo budujące dziewczyny -mój mąż wychodzi do pracy na 12 godzin i pod koniec dnia już mi się przykrzy bez niego....choć jak dłużej jest w domu,to bywa,że mnie wkurzaPoznaliśmy się latem 1981 r i najdłuższe nasze rozstania,to wtedy kiedy leżałam kilka razy w szpitalu.Wśród młodych mało jet par z długim stażem,nie wiem dlaczego tak szybko się rozstają,czasami z powodu błahostki.Nie potrafią rozmawiać,nie potrafią iść na kompromis.

Cytat Zamieszczone przez Agnieszka111 Zobacz posta
    Ja muszę zweryfikować swoje plany, bo na razie u nas jest straszna zadymka i zapowiada się wielkie odśnieżanie, a nie spacer. Wczoraj z młodym wieczorem najpierw 20 min. ćwiczyliśmy a potem pół godziny odśnieżania, bo tak nasypało.
    Skąd ja to znam Agnieszko-u mnie wczoraj zamieć śnieżna była i tylko z szuflą latałam,bo mąż w pracy był-spadło ok. 10 cm. białego paskudztwaDziś powtórka z rozrywki,choć śniegu mniej .Właśnie odwilż zapowiadają,ale śnieg jeszcze popada.

Cytat Zamieszczone przez krysiapysia Zobacz posta
    Córka była wczoraj świadkiem mojego kolejnego, haniebnego upadku na śniegu. Śmiałam się razem z nią, ale przyznaję, że coraz mniej mi do śmiechu. Zawsze miałam tendencje do potykania się, ale teraz doszły do tego pady, a to jest dla mnie po prostu niezbyt bezpieczne
    Podaj łapkę Krysiu-tydzień temu tak orła wywinęłam,ze potłukłam sobie oba biodra,jeden bok,a głowa tak podskoczyła,że jeszcze szyja i bark bolały.Przez kilka dni bardzo mnie bolało.Wczoraj powtórka z rozrywki,tylko tym razem na kolana upadłam.

Cytat Zamieszczone przez Natka55 Zobacz posta
    Jolinko pięknie schudłaś, mam nadzieję ,że synkowi się jednak poprawi.Życzę Mu dużo zdrowia,a Tobie sił do walki.
    Natko ja schudłam 30 kilo na ślub córki,a potem stresy i zaliczyłam jo-jo,teraz ten spadek to walka z jo-jo i chudnę niewiele,bo ok. 2 kg. na miesiąc.I ciągle zmartwienia i stresy zajadam-wczoraj i dziś przegięłam.......Dziękuję za wsparcie -doceniam

Cytat Zamieszczone przez kasiaogrodniczka Zobacz posta
    Odbijam liste obecnosci i znikam- bo musze zalatwic zakupy- potem bede siedziec w domu i czekac na kuriera odbioru walizek to wiecej napisze.
    I jak Kasiu wszystko załatwione?
    Bagaże poszły w świat?Mam nadzieję,że będziesz mieć fajną pogodę- u mnie co prawda mrozik nie duży,ale za to śniegu mnóstwo.

Cieszę się,ze zaczynam Was poznawać

Ostatnio edytowane przez Jolinkaa ; 09-02-2015 o 17:17

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Jolinko witaj w klubie ja właśnie aktualnie walczę z jo-jo , miałam już 40kg mniej , bo moja wyjściowa była 124kg.Schudłam na ślub syna,potem zmarła Mama , stres , tez zajadam, kontuzja kolana i piękne jo-jo.Dlatego teraz już nie odpuszczę za nic.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witajcie popoludniowo moje ulubione Zawzietaski!
    Mialam siedziec po poludniu i czekajac na kuriera do was pisac, ale pan przyjechal predko i pojechalam do centrum zrobic zakupki i przy okazji nowe pazurki...bo kto tam wie gdzie i za ile na miejscu bedzie mozna cos zalatwic...
    Agniesiu- pralka zepsula sie w piatek wieczorem, a w sobote rano maz pojechal do sklepu i kupil nowa (sam- bo ja szykowalam jedzonko na wieczor i nie mialam czasu)-wczesniej tylko w internecie zobaczylam co i jak -byly w sobote bowiem promocje jednoniowe w saturnie-kupilismy pralke za 299 euro.

Naciu dziekuje ci, ze pilnujesz sprawy wyjazdu i naciskasz dziewczyny zeby sie okreslily...
    Mysle-ze ustal z kierownictwem termin zabukowania np na 1 marca- czy pytalas moze do kiedy trzeba cala sume zaplacic zaplacic i czy jest mozliwosc rezygnacji i odzyskania pieniazkow? ( w calosci czy chociaz czesci...)... Czy trzeba bedzie wyslac jakas zaliczke?
    Ja moze zostalabym i dluzej gdyby byla fajna pogoda...ale to wole zadecydowac na miejscu...
    Gamma i Sabinka chca dojechac do nas bez noclegowania tak?
    Ostatnio edytowane przez kasiaogrodniczka ; 09-02-2015 o 19:10
    Natka55, Agnieszka111 and evige like this.

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Kasiu z tego co się dowiedziałam w rozmowie telefonicznej, to kto pierwszy ten lepszy, w regulaminie są opcje zwrotu zaliczki, która oczywiście musi być wpłacona po rezerwacji.Szczegóły przychodzą na maila ( termin wpłaty itd.)
    Kasiu ja mogę gotówkę wyłożyć to nie problem, ale każda z nas , która się decyduje musi się liczyć ze strata kasy,w zależności od terminu rezygnacji( regulamin).Na tą chwilę potrzebuję informacji od Kalahari czy chce mieć osobny domek, czy pasuje jej studio , oraz Bożenki czy jedzie.Umawiamy się na koniec tego tygodnia na decyzję.Ustalimy jakie domki mam rezerwować i działam.
    Mam nadzieję,że zajrzy Kalahari i Bożenka, bo potrzebuję ich decyzji.

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Dobry wieczór, zajrzałam tu na chwilkę i oprócz "dobranoc", nic szczególnego Wam nie napiszę, odłożę dłuższe pisanie na jutro, bo mam tylko bieganie po pracy tym samym więcej czasu, dzisiaj skończyłam pracę o 17-tej, potem szybko poczta, bank, wskoczyłam do domu się przebrać i wypić kawę i pomaszerowałam na fitness, o 19-tej Pumping, a o 20-tej Sh'bam i właśnie wróciłam, szybki prysznic, kolacja, teraz piję kawę i już jestem gotowa do łóżka ot jak mi życie ucieka
    Tak więc do jutra moje drogie Zawziętaski, dobranoc....
    Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-10968383_795574657186874_4571749151148757770_n.jpg
    Jolinkaa, Natka55 and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Dobranoc Ewuniu! Dobranoc wszystkim Zawzietaskom!

Do jutra dziewuszki!
    Jolinkaa, Natka55 and Agnieszka111 like this.

krysiapysia jest nieaktywny Znany na forum

Natko – już Ci wysłałam w mailu jak wygląda sprawa na teraz. Przepraszam, bo trochę Ci tu namieszałam. Ale też nie byłam świadoma co już wcześniej poustalałyście.

Agnieszko – no to sobie pogdybałam . Bo dopiero teraz wieczorem, po przeczytaniu Natki, przedstawiłam córce pomysł jaki miałam na jej wcześniejszy wyjazd razem z nami. No i ona grzecznie sprowadziła mnie do parteru : czyli mówiąc po prostu powiedziała, ze jednak woli dojechać! Biorąc pod uwagę to, jakie zmartwienie szykowałam naszej Natce, to chyba dobrze.

Jolinko – to wzruszające, co piszesz o mężu. Taka wspólna, długa i dobra droga to wielki dar i cudownie, że jesteś tego świadoma . A łapkę już Ci podaję. Może w końcu nauczymy się utrzymywać równowagę? – bo upadki bolą, oj bolą.

Leenciu – jeżeli to będzie dla Ciebie łatwiejsze, to przecież możesz zacząć od tych angielskich tekstów. Co do oceny twórczości, to absolutnie nie daję sobie takiego prawa. Chętnie po prostu poczytam to, co zajmuje sporą część Twoich myśli i czasu. O opinię, jeżeli już, to może pokusić się Agnieszka, która jest polonistką. Ogólnie uważam, że jesteśmy tu po to, żeby się dzielić a nie oceniać. Chociaż oczywiście pozachwycać się możemy
    Dobrej nocy wszystkim ...

Awatar evige
    evige jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Suisse

Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-1273.jpg
    Dzień dobry wszystkim Miłego dnia Wam życzę ...

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam wtorkowo, dziękując Ewci za piękną kawę
    Ja wczoraj miałam "piękny" dzień jedzenia, co oczywiście dziś od razu zobaczyłam na wadze
    Kryniu, na szczęście Natka zamawia domki w końcu tygodnia, więc jest jeszcze czas na konkrety
    Natko, podasz nam na priv swój nr konta, i pieniądze Ci prześlemy Co prawda myślę, że zaliczka będzie wspólna, za wszystkie domki razem, ale chyba, że da się to policzyć
    Kasiu, podkuruj się w sanatorium i pisz co i jak- ciekawa jestem, jak wygląda życie w niemieckim sanatorium
    Jolinko, nam tu wszystkim odchudzanie idzie niemrawo , w sumie chyba nam się podoba takie "odchudzanie", bo dzięki niemu jesteśmy razem już tyle czasu
    Sabinko, jak tam Twój leń kanapowy...zmobilizowałaś go trochę ???
    Gammus, jak tam remont?
    Leenciu, Kalahari, Bożenko, Kaniu [/U]
    Miłego dnia dziewczynki
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka111 ; 10-02-2015 o 08:05

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam wtorkowo!
    Macham do was tylko lapka i znikam - bo lista "to do" dluga a tu juz dziesiata na zegarze...

Zagladne potem jeszcze w przerwie na kawke...

Cos w tym jest chyba...
    Leencia, Natka55 and Agnieszka111 like this.

Strona 36 z 3048 PierwszyPierwszy ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 536 1036 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów