Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

oj zeszlo mi dzis troche zanim tu sie przyczolgalam
Agnieszko ...
tez uwazam, ze dasz rade...powtarzam za Ewa ze jesli nie wy to kto ???

Kasiu...
te Aldikowskie kijki tez mozna regulowac ... nie tylko wzrost ma znaczenie... przeciez mamy rozna dlugosc rak i nog wiec te 110 czy 115 cm to baza a indywidualnie trzeby sobie ustawic...
Ewa...
nie dziwie sie ze gorsze samopoczucie Lu wytraca cie z rownowagi ... w koncu jeszcze nie calkiem powrocil do zdrowia ...
Maniusiu ...
ciasto bardzo interesujace.... ciekawe jakie w smaku ...
Sabinko
nawet nie wiesz jak bardzo cie rozumiem... waga rosnie , a moja motywacja chyba spada... ale nie bede sie z twgo powodu rzucac na tory... pracuje nad motywacja, bo bez tego nie ma co nawet myslec o diecie...
Kalahari...
pisalas, ze mialas pytanko odnosnie WW wal smialo tu czy na FB czy poprostu na WathsApp ... +4917681341898
Smigalam dzis do okulisty, bo moje prawe oczko czyli to dotkniete jaskra skleilo mi sie w nocy... rano moczylam rumiankiem zeby otworzyc, a po otwarciu maslalam ze to krolicze oko bo czerwone jak pomidorek ... lzawi i swedzi... przestraszyam sie ze to ta moja nieszczesna jaskra atakuje, ale na szczescie pan doktor stwierdzil ze to infekcja bakteryjna... dostalam antybiotyk w kropelkach do oka ... zakraplam i czekam na poprawe ...
bede sie streszczac coby tego oczka przy ekranie nie meczyc...
Milego wieczorku wszystkim zawzietaskom zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]