Dzień dobry
Maniusiu mam nadzieję, że się dogadacie z tym twoim Sucharkiem, podobno kto się czubi ten się lubi, oby to czubienie się nie było za częste, życzę wam żebyście się dogadali i dalej kochali
Gammo oczko już może trochę lepiej się czuje i ty razem z nim ale masz rację SKS nas dopada
Ewuniu uprzedziłaś znajomych, żeby się pochowali bo jeździć będziesz???
a co do endomondo to nie bardzo mu wierzę bo wczoraj miałam dwie tury chodzenia, pierwsza wolniejsza a druga jak na mnie z prędkością światła i co??? i niby według endomondo za pierwszym razem spaliłam niby zdecydowanie więcej kalorii
a czas był bardzo zbliżony...
Zeniu może już się domyśliłaś, że endomondo to taka aplikacja na telefon która ponoć mierzy wszystko ale ja mam jakieś zastrzeżenia do niej...pokazuje też trasę jaką się pokonało no i czas i tempo i właśnie niby kalorie
czyli ty chodzisz z koleżanką na spacery a ja z endomondo - też jakieś towarzystwo
już ci na pewno nie raz mówiłam, że uwielbiam twój styl pisania i bardzo się cieszę, że zawitałaś do nas
Kasiu no kwiaty to twoja miłość i Zenia dobrze odpadła co pewnie lubiłabyś robić ale niestety warunki fizyczne nie bardzo ci na to pozwalają, zdolna bestia z tej naszej Zeni
Natka wypoczywa nad morzem ze swoim kochaniem to pewnie i pisać nie będzie, fajną pogodę maja jak na razie, oby nie padało to będzie ok
Miłko no pomysł Ewy że powinnaś dostać nagrodę prezydenta bardzo mi się podoba, no bo kto na nią mógł zasłużyć lepiej jak nie ty a twój dyrektor to po tym co ci nawywijał z tym planem to na rękach powinien cię nosić