Strona 365 z 3048 PierwszyPierwszy ... 265 315 355 363 364 365 366 367 375 415 465 865 1365 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,641 do 3,650 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Dzień dobry
    Maniusiu mam nadzieję, że się dogadacie z tym twoim Sucharkiem, podobno kto się czubi ten się lubi, oby to czubienie się nie było za częste, życzę wam żebyście się dogadali i dalej kochali
    Gammo oczko już może trochę lepiej się czuje i ty razem z nim ale masz rację SKS nas dopada
    Ewuniu uprzedziłaś znajomych, żeby się pochowali bo jeździć będziesz???
    a co do endomondo to nie bardzo mu wierzę bo wczoraj miałam dwie tury chodzenia, pierwsza wolniejsza a druga jak na mnie z prędkością światła i co??? i niby według endomondo za pierwszym razem spaliłam niby zdecydowanie więcej kalorii
    a czas był bardzo zbliżony...
    Zeniu może już się domyśliłaś, że endomondo to taka aplikacja na telefon która ponoć mierzy wszystko ale ja mam jakieś zastrzeżenia do niej...pokazuje też trasę jaką się pokonało no i czas i tempo i właśnie niby kalorie
    czyli ty chodzisz z koleżanką na spacery a ja z endomondo - też jakieś towarzystwo
    już ci na pewno nie raz mówiłam, że uwielbiam twój styl pisania i bardzo się cieszę, że zawitałaś do nas
    Kasiu no kwiaty to twoja miłość i Zenia dobrze odpadła co pewnie lubiłabyś robić ale niestety warunki fizyczne nie bardzo ci na to pozwalają, zdolna bestia z tej naszej Zeni
    Natka wypoczywa nad morzem ze swoim kochaniem to pewnie i pisać nie będzie, fajną pogodę maja jak na razie, oby nie padało to będzie ok
    Miłko no pomysł Ewy że powinnaś dostać nagrodę prezydenta bardzo mi się podoba, no bo kto na nią mógł zasłużyć lepiej jak nie ty a twój dyrektor to po tym co ci nawywijał z tym planem to na rękach powinien cię nosić

Wczoraj pochwaliłam się, że przeszłam ponad 8 km i tylko Ewa mnie pochwaliła i zalajkowała a ja tak lubię jak mnie ktoś lubi
    dzięki Ewuniu

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Sabinko, ja to lubię Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-brawo.gif ale byłam tak zdumiona, że mi się na wzrok rzuciło i nie zauważyłam Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-8-.gif

Gammuś, Maniusiu,Kasiu, Sabinko, dziękuję
    Jolinkaa and sabinka57 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Cytat Zamieszczone przez sabinka57 Zobacz posta
    Wczoraj pochwaliłam się, że przeszłam ponad 8 km i tylko Ewa mnie pochwaliła i zalajkowała a ja tak lubię jak mnie ktoś lubi
    dzięki Ewuniu
    Kazdy lubi jak go lubia...i lajkuja!

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Sabinko ...
    wielkie sorki ze nie zalajkowalam twego wpisu ale jakos ostatnimi czasy zapomnialal wogole lajkowac ... dlatego zalajokowalam hurtem cala ostatnia strone bo przeciez
    lubie was wszystkie... nawet jak nie lajkuje waszych postow...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Ja was też wszystkie bardzo lubię i nie chodziło mi o to żeby wymuszać na was lajkowanie moich wpisów tylko chodziło mi o ten jeden szczególny wpis - przemaszerowałam ponad 8 km !!!! a tu cisza

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Agniesia ma racje! Na oczy nam sie rzucilo Sabinko!
    Serdeczne gratulacje kochana!

Maniusiu- demotka dla ciebie...jak tam nastroj po poludniu? Ciut lepszy?

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Zaczęłam wychodzenie z wo . Niestety,( oczywiście dla mojej diety) ale męża pracownik zaprosił nas na sobotę na pępkowe syna. Nie wypada nam odmówić, a tym bardziej nic nie jeść. Muszę kilka dni mieć na wyjście, więc zaczęłam wychodzenie już dziś wprowadzając inne warzywa i owoce. Natomiast nie mam zamiaru zrezygnować zupełnie z warzyw i owoców. W sobotę tylko coś uszczknę, tak żeby gospodarzy nie urazić, a większą część mojego menu w dalszym ciągu one będą stanowiły . Tym bardziej, że waga kolejny tydzień bardzo mnie satysfakcjonuje, co daje motywację do odchudzania.

Krysiu, a co tam u Ciebie? Dawno nie zaglądałaś...

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ano wlasnie Agnieszko...Krysi dawno nie bylo...mam nadzieje, ze to brak czasu a nie jakies klopoty zdrowotne...

Hop! Hop! Krysiaczku- machnij choc lapka!

Ja dzis mam zakrecony dzionek- u nas caly dzien (z krotkimi przerwami)z nieba leje sie woda a ja dwa razy bylam na rowerze na spotkaniu WW!! A czemu az dwa razy? Ano bo chcialam wyprobowac ktora grupa i ktory prowadzacy bardziej mi odpowiada...
    No i bede chodzila chyba raczej na rano...choc nie wiem jak dlugo bede mogla to robic- no bo jak zaczne kurs to rano bede w szkole...

Generalnie obie babeczki prowadzace spotkania mi sie podobaly choc kazda robi to w swoim stylu dokladajac nutke personalna...
    Moze was to dziwi, ze przykladam do tego az taka wage, ale ja juz taka jestem, ze jesli osoba prowadzaca mi sie podoba, "lubie" ja- to jestem gotowa przychodzic na kazde spotkanie i niejako "dla tej prowadzacej sie odchudzam"...
    Gdyby jeszcze moj organizm zechcial wspolpracowac!
    Bo waga mi nadal stoi jak zakleta... no ale nic...nie ma innej rada jak dalej ciagnac ten wozek...
    Moze jednak zbyt lekkomyslnie obchodze sie z owocami...mam ich na ogrodzie jednak tyle, ze nie sposob trzymac sie zalecenia:
    2 porcje owocow plus trzy porcje warzyw dziennie...
    Na fb znalazlam fajna stronke...

[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Ide pobuszowac jeszcze w necie a tymczasem sie zegnam na dzis... dobranoc!

P. S Ewcia miala po nauce jazdy zadzwonic i cos sie nie odzywa...mam nadzieje, ze nic jej sie nie przytrafilo

Hej powiedzcie mi czy każdy musi być szczupły??? Przecież otyli też mogą być szczęśliwi...proszę przy mnie nie wypowiadać słowa "dieta" bo chyba to nie dla mnie...chyba przyjdzie mi być grubasem i basta...znowu poległam na całej linii i chyba mam na razie dosyć diet i odchudzania

Uprawnienia umieszczania postów