Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Wprawdzie od corki , ale witam i ja ...
najstarszy syn przenosi mi gniazdko od telefonu i pozbawil mnie od wczoraj telefonu i neta, ale dzis po pracy ma to skonczyc wiec wpadne na dluzej , bo ze smartfona pisac to dla mnie kara, a ze zajeta przy remoncie jestem, to wogole sie do tego nie kwapie...
Remont przebiega nie bez zgrzytow, bo musialam zerwac wszystko co ponaklejalam i zaczynac od poczatku... teraz zalecialam do corki i dorwalam sie do jej kompa...
Rozmawialam przed chwila z Kasia ... dojechala szczesliwie do celu.. jest w trakcje rozpoznawania obiektu i terenu... nie ma narazie mozliwosci podlaczenia swego laptopka do neta, wiec chwilowo pozostaje jej tylko kontakt z nami przez smartfon... byla w trakcie pisania , wiec wysle to co juz zdolala napisac, i prosila aby wam przekazac ze pozdrawia serdecznie wszystkie zawzietaski, przesyla calusy ... pobiegla wlasnie na obiad...
a ja musze spadac do domku, bo tam tapety czekaja ...
Milego dnia wszystkim zycze ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]