Strona 372 z 3048 PierwszyPierwszy ... 272 322 362 370 371 372 373 374 382 422 472 872 1372 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,711 do 3,720 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Spotkanie po latach

ta-radoscv-jpg.jpg

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Jestem po pępkowym. Było grzecznie, ale i tak biegnę teraz na kijki Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-bieganie8_-www.e.gif

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Alez sie dzisiaj rozpisalyscie!
    Dobrze chociaz, ze Agniesia sie melduje regularnie..- gratki Agus za grzeczne pepkowe i za...kijki zaraz potem!

Ja musze sie jednak tez pochwalic, ze i ja ladnie dzis sie nalazikowalam i zdobylam 5 punktow za aktywnosc- suma sumarum wydeptalam okolo 13 tysiecy krokow!

Dzisiejszy jadlospis...

Sniadanie:twarozek ze smietana-3pkt
    2 tosty z maslem-6pkt

II sniadanie: drozdzowka-4pkt

Obiad na grillu: flaczki-5pkt
    kaszanka- 5pkt
    kielbaska slaska-5pkt
    chlebek- 5 pkt
    ogorek kiszony
    Razem ok-33-35pkt

Kolacja: jabko
    Ciagle tych punktow mam za duzo... Powinno byc 26pkt... a ja ciagle lekko ponad 30...nadrabiam co prawda zwiekszonym ruchem no ale...

A tymczasem Natka na Fb kusi piekna pogoda nad Baltykiem... ach jak chetnie byl tam pojechala i dosiadla sie do tej kawusi z baltycka bryza!

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

kasiu,
    fajne te zdjecia.szczegolnie ta kafka na tym stoliku, przy tym oknie i z ta woda za nim...
    kiedys bylam w takim hotelu, gdzie fale oceanu rozbijaly sie o szklana sciane restauracji...
    dzieki za menù WW,
    agnieszko,
    imponujacy spadek.
    sabinko--
    ja tez czesto uczstnicze w takich klasowych spotkaniach, szczegolnie wytrwala jest ekipa z liceum.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dobry wieczor
    Jak to mowia lepiej pozno niz wcale... dzis niby niewiele zrobilam, ale chwili spokoju nie mialam ... od rana pieski wypuszczalam, bo cora z zieciem do Ploski na chrzciny pojechali ... dzieci zostaly u drugiej babci, ale Max mial w miescie festyn z okazji swiatowego dnia dziecka i jako ze rodzicow nie bylo to ja mu towarzyszylam. potem znow pieski, obiad , cmentarz, troche drobnych zakupow... troche pobawilam sie ze swoja serwetkowana butelka i znow do pieskow... w miedzydzyczasie porozmawialam troche z Ewa .... jest bardzo zmeczona ... ja twierdze, ze to "odwilz" po stresie jaki jej ostatnimi czasy naprawde dlugo towarzyszyl ... jazda tez wbrew pozorom troche ja meczy , choc nie boi sie i nie panikuje, to bardzo sie koncentruje i to zabiera jej wiele energii... prosi o troche cierpliwosci, i pozdrawiala wszystkie bardzo serdecznie... Rozmawialam tez z Sabinka... mysle ze pomalu bierze sie w karby, choc konkretnych krokow nie podejmuje bo jak wiecie za tydzien leci do Majeczi i jej rodzicow ...

Kasiu i Agnieszko ... brawo !!!

Kalahari...
    tez uwazam ze fotki naprwde fajne ... ale dla odmiany na mnie bardziej podzialaly te rozbijajace sie o falochron fale.... i ptakowie i chmurki , ktore ja poprostu kocham...

Krysiu ...
    swiadomosc tez mam, ale dzialanie ciagle mocno kuleje... chce wierzyc, zew koncu uda mi sie uzyskac kontrole nad soba , bo na dzien dzisiejszy ciagle nad soba nie panuje ....

Jolinko,Maniusiu ,Ewa, Kasiu , Sabinko ,Zeniu, Agnieszko , Kalahari , Natko.... spokojne nocy i pieknej niedzieli wam zycze ...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Za oknem zimno,więc zostawiam Wam na rozgrzewkę herbatkę z cytryną,cynamonem i imbirem -miłej niedzieli życzę[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Dzień dobry
    piękny dzień dzisiaj
    chyba się dogadaliśmy, więc humor mam dobry
    Dostałam 3 hibiskusy w doniczkach
    no cóż , liczyłam na jakiś bukiet, ale w końcu to też kwiaty
    pogoda dzisiaj ładna, pobiegałam rano, mogłam dłużej bo czas nie goni, i mimo , że już przed siódmą było , nikogo nie spotkałam po drodze, ani jednej osoby z pieskiem czy kijkami, aż dziwne.
    Artur pojechał na grzyby, Martai mam jeszcze w łóżkach, a ja mam trochę czasu tylko dla siebie, czasem tego potrzebuję

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Cytat Zamieszczone przez maniusia72 Zobacz posta
    chyba się dogadaliśmy, więc humor mam dobry
    Dostałam 3 hibiskusy w doniczkach
    no cóż , liczyłam na jakiś bukiet, ale w końcu to też kwiaty
    Maniusiu cieszę się,że mogliście porozmawiać i jest lepiejCo do kwiatów,to nie "marudź"-Sucharek wie,że kochasz swój ogród,więc na przeprosiny prezent będziesz mogła patrzeć codziennie.A to hibiskusy do domu czy do ogrodu?
    kasiaogrodniczka and evige like this.

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Witam w niedzielę
    Maniusiu, ja z kijkami chodzę wieczorem.
    Wczoraj spotkałam koleżankę, która , gdy mnie zobaczyła, nabrała ochoty i też chce chodzić ze mną. Byłoby super, bo to zawsze większa mobilizacja do wyjścia z domu. Już kiedyś z nią chodziłam, ale potem jakoś bez powodu- chyba w grę wchodziła pogoda- przestałyśmy. Zobaczymy, czy będzie konsekwentna. Mnie się na razie udaje, a gdyby było nas więcej( bo inna koleżanka już wcześniej się deklarowała) to od poniedziałku będzie nas mała grupka, a to jest fajne, bo jedna drugą wyciąga. Zobaczymy, czy dziś któraś dołączy. Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-bieganie22_-www.e.gif

Cieszę się, że u Ciebie wszystko się układa, a te kwiatki w doniczce, to przecież na przeprosiny, więc muszą być trwałe!

Joluś, dzięki za piękną herbatkę, tylko ja wypiję ją bez cynamonu, bo go nie lubię

Gammuś, dzięki za gratki, lecimy dalej z tym koksem

Kasiu, ja kocham morze i z filiżanką i ze sztormem . Piękne zdjęcia

Ewuś, Krysiu, Sabinko, Natko, Zeniu, Kalahari Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-10-.gif

Wszystkim życzę udanej niedzieli

Uprawnienia umieszczania postów