69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasiu tylko się takie wydaje, Marta migiem je zrobiła. Można gotowe w rolce kupić, u nas są w biedronce.
Gammo bardzo ładna butelka, kiedyś też się bawilam w decupage
-
Hello, jestem już po dentyscie, ząbki czysciutkie trzeba je ubrudzić
, a przy okazji sprawdzę czy faktycznie emotki przejdą tak jak myślałam najpierw zdjęcie mojej espresso
mam nadzieję, że pójdzie
, a teraz kilka emotek na próbę
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
-
W telefonie jest ok nie wiem czy w komputerze się pojawią
teraz idę polatać po sklepach zaczynam od perfumerii
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
-
-
Hej, hej ! jestem już w domku, przeleciałam się po mieście i oprócz perfum właściwie nic nie kupiłam, teraz napiszę jak z tymi zdjęciami robię, a potem wyjdę na krotki marsz, a przy okazji do apteki i bankomatu i po dynię na zupę, ale ten dzień mi ucieka, a jak jestem w pracy to ciągnie się niemiłosiernie 
Otóż Kasiu, ja robię to tak. do telefonu pobrałam sobie aplikację : Tapatalk, jest to aplikacja bezpłatna obsługująca wszystkie fora i z niej wchodzę na nasze forum. tam w dolnej części ekranu jest okienko "szybka odpowiedź" i tam wpisuję wiadomość, aby dołączyć zdjęcie jest tam po lewej str strzałeczka, po naciśnięciu pojawią się znaczki aparatu, spinacz czyli pliki, emotki, wybierasz co chcesz, dodajesz i strzałką po prawej str wysyłasz bez problemu.
Coś tutaj pusto dzisiaj, wszystkie jesteście widać bardzo zapracowane, niepokoi mnie brak wpisu Agnieszki, bo ona to zawsze znajduje kilka sekund, a dzisiaj nie pojawiła się, mam nadzieję, że nic się nie stało, Aga !!! hop, hop !!!
Biorę się teraz za szybkie sprzątanie, a potem pójdę polatać jw, bo szkoda mi tak pięknej słonecznej jesiennej pogody.
i1090194.jpg
Ostatnio edytowane przez evige ; 21-09-2015 o 13:44
-
Jestem Ewa, tylko mam dużo pracy
Siedzę w papierach
-
no to dobrze pracusiu, miłego dnia
-
Dzień dobry 
człowiek uczy się całe życie, jeszcze niedawno nie wiedziałam co to fb, messenger, whatsapp, endomondo i inne takie, nie umiałam przesyłać fotek a teraz widzę, że jeszcze muszę dodać Tapatalka 
tam gdzie lecę w niedzielę są super tereny do chodzenia czy biegania czy jazdy na rowerze czy spaceru z wnusią to może tez coś wrzucę, wzdłuż rzeki ciągnie się taka trasa a jak się przejdzie z 5 mil to jest nawet pub gdzie można dobrze zjeść
-
No właśnie tak a propos - dzisiaj Skype ma jakąś wielka awarię i nie możemy się skontaktować z córką i wnusią, no po prostu tragedia 
a można i tak 
1430088309_qgwtog_600.jpg
-
Maniusiu dzięki za przepis na tartę, brzmi bardzo smakowicie, na pewno zrobię na próbę przed wyjazdem ( może w sobotę na pożegnalna kolację z J.
) ale patrzyłam w biedronce i jest tylko ciasto francuskie a kruchego nie ma ale może gdzieś kupię to bym sobie ułatwiła 
Uprawnienia umieszczania postów