Sabinko, kruche widziałam w Polo.
Ja tak jak Maniusia, zagniatam od razu kilka porcji i zamrażam :)
Wersja do druku
Sabinko, kruche widziałam w Polo.
Ja tak jak Maniusia, zagniatam od razu kilka porcji i zamrażam :)
Jupi pisze do was z komóreczki z tego ewuni tapatalku [emoji219]
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
Tak wyglada mój basen gdzie chodze ćwiczyć w wodzie na chore kolanko
Ojej Kasiu, coś Ci nie wyszło z tym zdjęciem, ale emotka przeszła w poprzednim. Musisz poćwiczyć [emoji125] ale jest już ok, bo tapatalk zainstalowany[emoji2] [emoji255] [emoji255] [emoji255] [emoji173] [emoji173] [emoji173] [emoji526] [emoji526] [emoji526]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Dzien dobry
Ewa ...
dzieki za instrukcje ... tapatalka juz zainstalowalam i napewno skorzystam, ale raczej jeszcze nie dzis, bo zaraz ide na nocke ... no chyba zebym spac w pracy nie mogla ;)
Agnieszko ...
pracusiu .. a ty ciagle w tym kieracie ? a ja myslalam ze jak juz sie rok szkolny zaczol to troche zwolnisz...
Sabinko...
u nas dzis od rana trabia w radio ze Skype ma jakis powazny problem i sa straszne utrudnienia w korzystaniu... ale kochana masz jeszcze WahtsApaa i tez mozesz dzwonic do cory za friko ... a ze tak wiele musimy sie uczyc to chybaa dobrze, bo co innego bysmy robily ? przeglad lodowki albo skarpetki dla wnuczat ... wole sie rozwijac... wszak kto nie idzie do przodu ten sie poprostu cofa... a tak na marginesie wszystko to czego my sie teraz uczymy mlodzi okreslaja jako "suchar"... wiec nie boj nic awangarda juz nie bedziemy ;) bierz przyklad ze szwagrow ... juz do lustra nie musza pic ...
Kalahari...
butelczyna wykonalam wlasnorecznie , a ze jest ze mnie wyjatkowe plastyczne beztalencie, to zdalam sie na producentow serwetek i z ich to pieknych wyrobow troche halturze , zdobiac butelki metoda decupage...
jesli wolno mi wyrazic swoja opinie w kwestii WW to mysle ze naprawde mozna dojsc do celu starymi zasadami i dziecinnie latwo mozna tu samemu wyliczac punkty ... wielokrotnie juz pisalam ze swoja przygode z WW zaczelam czytajac topik na kafeterii ... na str 360 podana jest punktacja podstawowych produktow i zasady WW. KAFETERIA - Weight Watchers - Strona 360 - Forum dla kobiet Ja zaczelam WW czytajac ten topik od 1-szej strony i trzymajac sie wskazowek zalozycielki topiku i poszlo mi naprawde gladko ... poczatkowo waga spadala nawet 1,5-2 kg na tydzien , ale to na poczatku, potem tepo zwalnia , ale tez nie ma powodu do narzekan... no i waga kuchenna w poczatkach jest niezbedna bo na oko to raczej zludne wazenie.. z czasem wszystko jest w glowisi, ale napoczatku trudno punkty wyliczac nie znajac wagi produktu ... zreszta liczac kalorie tez jest tak samo ... ale wybor nalezy do ciebie ...
Kasiu.. .
Madzia co by nie powiedzial nie ma dostepu do nowych tabel... a nasze niemieckie nie zawieraja produktow ktore sa u niej w sklepach ... nie moze tez sama wyliczyc punktow wg nowych zasad , a aplikacje i gadzety sa dostepne tylko na spotkaniach WW i nastawione sa na produkty dostepne w Niemczech czyli dla Madzi raczej malouzyteczne...
Znikam, bo musze sie troche do pracy ogarnac...
Milej i spokojnej nocki wszystkim zycze ...
No faktycznie muszę jeszcze poćwiczyć z tymi fotkami[emoji5] ....http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...d4779c598e.jpg ale obiecuję ze się poprawię. ..[emoji8]
Kasiu....
A cóż to ? Na głowie stałas czy ki czort ?
Witam wieczornie!
Lo matko i corko! Przez te konszachty z technika swiat mi stanal na glowie!:beurk:
Czuje jednak, ze bedzie mi sie to podobac (dzieki Ewus!) a wy biedne bedziecie... bo zamecze was fotkami...:mdr:
....z cyklu Kasia z Bawarii[emoji258] [emoji259] [emoji265]
Cos ciężko idzie ta nauka...[emoji16] http://images.tapatalk-cdn.com/15/09...871812d50c.jpg