Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ewa ...
dzieki za instrukcje ... tapatalka juz zainstalowalam i napewno skorzystam, ale raczej jeszcze nie dzis, bo zaraz ide na nocke ... no chyba zebym spac w pracy nie mogla 
Agnieszko ...
pracusiu .. a ty ciagle w tym kieracie ? a ja myslalam ze jak juz sie rok szkolny zaczol to troche zwolnisz...
Sabinko...
u nas dzis od rana trabia w radio ze Skype ma jakis powazny problem i sa straszne utrudnienia w korzystaniu... ale kochana masz jeszcze WahtsApaa i tez mozesz dzwonic do cory za friko ... a ze tak wiele musimy sie uczyc to chybaa dobrze, bo co innego bysmy robily ? przeglad lodowki albo skarpetki dla wnuczat ... wole sie rozwijac... wszak kto nie idzie do przodu ten sie poprostu cofa... a tak na marginesie wszystko to czego my sie teraz uczymy mlodzi okreslaja jako "suchar"... wiec nie boj nic awangarda juz nie bedziemy
bierz przyklad ze szwagrow ... juz do lustra nie musza pic ...
Kalahari...
butelczyna wykonalam wlasnorecznie , a ze jest ze mnie wyjatkowe plastyczne beztalencie, to zdalam sie na producentow serwetek i z ich to pieknych wyrobow troche halturze , zdobiac butelki metoda decupage...
jesli wolno mi wyrazic swoja opinie w kwestii WW to mysle ze naprawde mozna dojsc do celu starymi zasadami i dziecinnie latwo mozna tu samemu wyliczac punkty ... wielokrotnie juz pisalam ze swoja przygode z WW zaczelam czytajac topik na kafeterii ... na str 360 podana jest punktacja podstawowych produktow i zasady WW. [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] Ja zaczelam WW czytajac ten topik od 1-szej strony i trzymajac sie wskazowek zalozycielki topiku i poszlo mi naprawde gladko ... poczatkowo waga spadala nawet 1,5-2 kg na tydzien , ale to na poczatku, potem tepo zwalnia , ale tez nie ma powodu do narzekan... no i waga kuchenna w poczatkach jest niezbedna bo na oko to raczej zludne wazenie.. z czasem wszystko jest w glowisi, ale napoczatku trudno punkty wyliczac nie znajac wagi produktu ... zreszta liczac kalorie tez jest tak samo ... ale wybor nalezy do ciebie ...
Kasiu.. .
Madzia co by nie powiedzial nie ma dostepu do nowych tabel... a nasze niemieckie nie zawieraja produktow ktore sa u niej w sklepach ... nie moze tez sama wyliczyc punktow wg nowych zasad , a aplikacje i gadzety sa dostepne tylko na spotkaniach WW i nastawione sa na produkty dostepne w Niemczech czyli dla Madzi raczej malouzyteczne...
Znikam, bo musze sie troche do pracy ogarnac...
Milej i spokojnej nocki wszystkim zycze ...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]