Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry
Ewa ...
dzis zamiast kawy czeka tu na nas calya lawina usmieszkow od ciebie .... wiec sie nimi czestuje z ochota....
Agnieszko ...
mialam wczoraj nocke i chcialam korzystajac z tapatalka napisac ze moje dziadki chrapia i mam w zwiazku z tym czas zeby pocwiczyc, ale cos mi koslawo narazie z tym tapatalkiem idzie ... musze jeszcze potrenowac ...
Maniusiu ...
u nas tez chlodno... wlasnie wlaczylam ogrzewanie i juz jest ok ...
Kasiu...
eee tam zaraz zameczysz ... poogladamy wszystko co nam tu zaprwzentujesz ...
Kalahari...
na WW wazne jest nie tylko jaka metoda bedziesz liczyc punkty, bardzo wazne jest tez aby przestrzegac fit-regolek... sama juz sie przekonalam jak korzystnie na spalanie tluszczyku wplywa jedzenie zdrowych tluszcy, wapna i picie zalecanych ilosci wody...
Krysiu...
nie mierze sobie cukru codziennie i to chyba wlasnie brak systematycznej kontroli uspil moja czujnosc...bede teraz pilnowac zeby co tydzien nie tylko sie wazyc , ale i sprawdzac cukier ... uzgodnilam narazie z moja lekarka, ze jesli w najblizszym czasie uda mi sie nieco schudnac, to wstrzymamy sie jeszcze z tabletkami ... to jest swego rodzaju szantaz, ale skoro inne argumenty do mnie nie docieraja, to moze taki szantaz cos zmieni ...
Sabinko...
a jak ty radzisz sobie z tapatalkiem ? jak on sie sprawdza na tablecie ?
Natko, Jolinko , Zeniu.... co u was ?
Milego dnia wszystkim zycze
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]