Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Dzien dobry ...
Ewa...
dziekuje za kawe i oczywiscie za przepis na zupke dyniowa... jeszcze dyni nie kupilam , ale juz mam smaka i napewno na dniach upichce ... tobie tez lepszego a przedewszystkim bezstresowegi dnia zycze...
Kasiu...
no ty to jeszcze chyba musisz troche poczekac na te wszystkie skarby z twojego demotywatora ... ale ja juz te skarby posiadam wszystkie bez wyjatku ...
Jolinko...
poczytalam o morwie i teraz tylko musze sobie ja jakos tu sciagnac, a wiem ze nie wszyscy sprzedajacy chca wysylac za granice...
Zeniu...
wierze, ze czujesz sie z dnia na dzien coraz lepiej...
Agnieszko...
wiadomo juz cos wiecej o tesciu ?
Maniusiu...
przylaczam sie do apelu dziewczyn zeby nie obcinac za bardzo limitu kalorii ... zdyt drastyczne ograniczenie przy zwiekszonej dawce ruchu, moze sie bardzo szybko odwrocic przeciwko tobie...
Natko ...
hop, hop ... co z ciebie ?
A u mnie ?...Wprawdzie nie trzymam sie rygorystycznie WW , ale pilnuje zdrowych zasad i nie grzesze ,a to juz tez sukces... waga na leb nie spada, ale tez nie rosnie a wrecz minimalnie poszla w dol.... czyli sluszny kierunek i oby z niego nie zboczyc....
Milego dnia wszystkim lece i smigam do swojej babci , dzis kompanie wiec troche wiecej pracy , ale spoko ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]