Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Ewa...
jestes kochana .... masz tak wiele swoich spraw i jeszcze pamietasz o tym czego zapomnialam... dziekuje za przesylke ... mozesz byc pewna, ze bardzo mile wspominam chwile spedzone u ciebie... tylko jestem niepocieszona, bo to ja mialam cie wspierac, a tymczasem ty zajmowalas sie mna i pokazalas mi tak wiele pieknych i ciekawych miejsc... to kochana jestes aniolem

Sabinko...
tv ogladam tylko z satelity i nie mam z tym problemu, a filmy a raczej seriale ktore przegapilam ogladam tu:
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wpisuje tytul serialu i jesli jest dostepny to ogladam, a jeseli nie to najczesciej sobie siarczyscie zaklne i zamykam laptopika ...
radio najczesciej slucham ze smartfona... sciagnelam sobie darmowe aplikacje RMF MAXX i OpenFM i mam polskie radio zawsze w zasiegu reki i w domu i poza domem... w pracy w miescie w samochodzie ...
Kalahari...
a jak wyliczasz sobie punkty za poszczegolne produkty ? w nowej wersji nie ma mozliwosci wyliczenia bez specjalnego urzadzenia elektronicznego ... a formulka ze starej wersji nie nadaje sie do tego , bo stare punkty nie sa rowne nowym ... starych dla przykladu moglabys jadac na moje oko ok20 p w nowej wersji , 29p to jesli sie nie myle to jest minimum ponizej ktorego nie wolno schodzic... ale akurat tego nie jestem pewna wiec jesli sie myle, to moze Kasia mnie poprawi ...
Natko...
dla ciebie tez buziaki ... zwolnij nieco kochana ... wszak "jutro tez jest dzien...."
Maniusiu...
ja suwaczkowa wage tez juz dogonilam, a nawet minimalnie obnizylam, ale jeszcze za malo aby sie tym chwalic 
zaraz smigam do pracy ... mialam wolne do 15 wrzesnia, wiec teraz mam nieco czesciej dyzury... ale bardzo mi odpowiada, ze tak moge sobie dyzury ustawic jak mi pasuje ... no a biorac pod uwage, ze czesto poprostu placa mi za spamie, to powtarzam, ze w zyciu nie mialam tak fajnej pracy ...
Milego wieczorku i spokojnej nocy wszystkim zycze ....
bubub.jpg
Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 24-09-2015 o 19:06
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]