Strona 384 z 3048 PierwszyPierwszy ... 284 334 374 382 383 384 385 386 394 434 484 884 1384 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3,831 do 3,840 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

ciao,
    sabinko:
    tak, kartofle trzeba troche cieniej pokroic niz dynie i cebule tez.albo wcale ich nie dodawac.
    w piekarniku ma to siedziec az sie wszystko upiecze na miekko, mozna to zamieszac co jakis czas.
    a...podsmazajac najpierw mieso z cebula na patelni i dodajac nastepnie dynie,mozna nie zawracac sobie glowy piekarnikiem.

jesli chodzi o ogladanie w necie tvp. to niestety ,ale mniej wiecej od wakacji nie moge juz ogladac najpopularniejszych programow, bo wlasnie tez mi sie wydaje, ze namierzaja mnie, ze jestem poza PRLem.
    podaje ci link na ktorym jest troche marnoty i mizeroty tvp. (lepsze to niz nic) do obejrzenia no i polecam polskie radio np. RDL-radio dla ciebie,trojke a dla rozrywki tv. trwam.
    i inne
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

jolinko-bardzo mi milo, ze chcialabys polazic ze mna na nordic...napewno kiedys nam sie to uda....poszalejemy po polach i lasach....

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Ewa...
    jestes kochana .... masz tak wiele swoich spraw i jeszcze pamietasz o tym czego zapomnialam... dziekuje za przesylke ... mozesz byc pewna, ze bardzo mile wspominam chwile spedzone u ciebie... tylko jestem niepocieszona, bo to ja mialam cie wspierac, a tymczasem ty zajmowalas sie mna i pokazalas mi tak wiele pieknych i ciekawych miejsc... to kochana jestes aniolem

Sabinko...
    tv ogladam tylko z satelity i nie mam z tym problemu, a filmy a raczej seriale ktore przegapilam ogladam tu:
    wpisuje tytul serialu i jesli jest dostepny to ogladam, a jeseli nie to najczesciej sobie siarczyscie zaklne i zamykam laptopika ...
    radio najczesciej slucham ze smartfona... sciagnelam sobie darmowe aplikacje RMF MAXX i OpenFM i mam polskie radio zawsze w zasiegu reki i w domu i poza domem... w pracy w miescie w samochodzie ...

Kalahari...
    a jak wyliczasz sobie punkty za poszczegolne produkty ? w nowej wersji nie ma mozliwosci wyliczenia bez specjalnego urzadzenia elektronicznego ... a formulka ze starej wersji nie nadaje sie do tego , bo stare punkty nie sa rowne nowym ... starych dla przykladu moglabys jadac na moje oko ok20 p w nowej wersji , 29p to jesli sie nie myle to jest minimum ponizej ktorego nie wolno schodzic... ale akurat tego nie jestem pewna wiec jesli sie myle, to moze Kasia mnie poprawi ...

Natko...
    dla ciebie tez buziaki ... zwolnij nieco kochana ... wszak "jutro tez jest dzien...."

Maniusiu...
    ja suwaczkowa wage tez juz dogonilam, a nawet minimalnie obnizylam, ale jeszcze za malo aby sie tym chwalic

zaraz smigam do pracy ... mialam wolne do 15 wrzesnia, wiec teraz mam nieco czesciej dyzury... ale bardzo mi odpowiada, ze tak moge sobie dyzury ustawic jak mi pasuje ... no a biorac pod uwage, ze czesto poprostu placa mi za spamie, to powtarzam, ze w zyciu nie mialam tak fajnej pracy ...
    Milego wieczorku i spokojnej nocy wszystkim zycze ....

bubub.jpg
    Ostatnio edytowane przez gamma56 ; 24-09-2015 o 19:06
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam wieczornie!
    Mialam dzis dzien wyjazdowy...wyjechalam juz o 7-ej i bylam praktycznie caly dzien poza domem wiec dlatego sie nie meldowalam. Spedzilam upojne przedpoludnie na korytarzu szpitalnym- robilam badania przed tym moim zabiegiem na pecherzu, ktory mam miec w przyszlym tygodniu...
    Jedzeniowo bylo troche mieszanie...i ciut zdrowego jedzonka i ciut takiego smieciowego... Jak to poza domem...
    Raporcik:
    Sniadanie- kawa i mufinek z malinami
    II sniadanie- bulka z serem i jajkiem
    obiad -zupa krem warzywna z ziarenkami dyni i groszkiem ptysiowym
    podwieczorek- kawa i wafelek
    kolacja- mieso z gulaszu z kromka chleba razowego i ogorek kiszony

Podliczalam punkty tak na oko troche i wyszlo mi kolo 40!!!

Madziu- najmniejsza ilosc punktow gdy sie chce chudnac to 26-ja wlasnie tyle mam-29 tez jest ok- gdy ma sie wieksza wage wyjsciowa, czy wiecej aktywnosci. No i jeszcze te 49pkt extra na tydzien. Powinno je sie tez "wyjadac" bo inaczej grozi nam obnizenie szybkosci metabolzmu. Madziu czy ty znasz moze niemiecki? Mimo bowiem iz WW troche broni swych danych... znalazlam po niemiecku pare ogolnie dostepnych informacji o ilosci punktow itd.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Farmacja!

Awatar kalahari
    kalahari jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    italia

kasiu i gammo,
    sciagnelam z netu listy z produktami o nowej punktacji ze stron angielskich i amerykanskich..
    tam tez sa tabele do przeliczen...
    tak, znam niemiecki, ale o wiele gorzej niz ang. wiec nie moge korzystac z tej stronki kasiu.
    ogolnie juz prawie mi sie podoba ten system....zaczelam nim metabolizowac swoje zycie.
    dzieki za zwrocenie mi uwagi, ze min. norma punktowa musi byc wyrobiona zeby nie wiem co...

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Witam!

Pisalam, pisalam i mi... zniklo, bo cos mnie wyrzucilo z systemu...
    Widze, ze niestety WW nie otwiera sie kazdemu-chca zalogowania dziady jedne!
    Wkurza mnie wlasnie ta ichnia komercyjnosc do bolu- no i to, ze z uporem maniaka promuja produkty wysoko przetworzone!
    To co mozna do jedzenia u nich kupic to chemia az furczy...
    ...dlatego ja rzadko po to siegam-zazwyczaj tylko w stanie wyzszej koniecznosci!

Madziu cieszy mnie, ze liczenie punktow ci sie spodobalo...to poza tym co wczesniej pisalam naprawde fajna w obsludze i co najwazniejsze- skuteczna metoda odchudzania...

Agniesiu- jak tam sytuacja rodzinna? tesknimy tu za toba i twoimi porannymi wpisami...
    Jolinkaa lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

Krysiu farmacja

Awatar Agnieszka111
    Agnieszka111 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    łódzkie

Dziewczynki, postaram się dziś napisać więcej, choć nie wiem jak to będzie, bo przyjeżdża córka z zięciem i najprawdopodobniej pojedziemy odwiedzić teścia. Na razie sytuacja jest bez zmian, leży cały czas na oiomie, więc dobrze nie jest. Ale nie jest też gorzej, a to zawsze jakaś pociecha.
    Dziękuję wam za pamięć i gdy sytuacja się ustabilizuje na pewno usiądę na dłuższą pogawędkę.
    Waga spada pomalutku,choć jem różnie. Teraz w weekend będzie znów trochę inne jedzenie, bo albo wyjazd albo goście ale uaktualnię stopkę w przyszły czwartek żeby zapisać wagę miesiąca.
    Ściskam was gorąco i ślę buziaki z życzeniami dobrego dnia .Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia-imgssl-10-.gif

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Dzien dobry

Kalahari...
    jesli znalazlas odpowiednie materialy to super , bo WW jest naprawde wyjatkowa... malorestrykcyjna a przy tym naprawde skuteczna ... mysle ze jak sie wciagniesz to tez bedziesz tez tego zdania ...

Kasiu...
    nam tlumaczyli ze z Wochenextra mozna korzystyc , ale musu nie ma ale jesli polasu****emy to nie mamy wyrzutow sumienia...

Ewa...
    Dzis Kasia polecila mi zjesc sniadanko i do zadan.... posluchalam i wskoczylam na rower... zaliczylam potrcje ruchu i jestem z siebie dumna... musze przyznac, ze rower pasuje mi wyjatkowo dobrze... moze dlatego ze nie musze sama swego siezkiego cielska dzwigac...

Krysiu...
    zalezy co kto lubi i do czego sie nadaje ... ja zdecydowanie jestem za psychologia... do farmacji jestem zbyt "nawiedzona" tam trzeba byc ulozonym do perfekcji ... to niestety nie moj swiat , choc u innych to bardzo cenie ...

Agnieszko ...
    rychlej stabilizacji dla tescia , a tobie gratki za dietkowanie ...

Sabinko ...
    ty juz zapewne na walizce siedzisz

MIlego dnia bo musze juz do dziadka smigac...

28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry
    Gammo no na walizce jeszcze nie siedzę ale już myślę co zabrać, do niedzieli na pewno będę spakowana tak jak należy
    super, że ruszyłaś tyłek, chodzenie i rower to na pewno najmniej kłopotliwy sport, nie trzeba gdzieś chodzić na jakieś fitnesy a i nie każdy je lubi
    Krysiu no sama nie wiem : farmacja czy psychologia, znając trochę twoją córkę to wydaje mi się, że nadawałaby się i tu i tu, po farmacji chyba łatwiej o pracę bo aptek w bród ale po psychologii jakby miała swój gabinet np psychoterapii to godzinka około 100 zł...

Uprawnienia umieszczania postów