Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasiu....
oj jakbym chciala,zeby tak nagle wystrzelic -5kg ... samej mi naprawde wstyd, ze jak to nazwalas pieje z zachwytu nad WW a sama ciadle sie migam.... teraz tez robie ale tylko tak "na niby" bo nie pisze co zjadam i punkty licze tak " mniej-wiecej" i ciage szukam jakichs wykretow ... wstyd ... poprostu wstyd....
musze ci powiedziec, ze ja wyjadajac 49 p wochenextra niestety wcale nie chudlam, wiec traktowalam je jako kolo ratunkowe kiedy nagrzeszylam ...
Sabinko...
moim skromnym zdaniem obecne WW stawia przedewszystkim na trzepanie kasy... mysle ze to jeden z powodow odpychajacych mnie od spotkan ... gdyby zalezalo im na naszym zdrowiu , to nie mieli by nic przeciwko rozpowszechnianiu WW w necie czy w poradnikach instrukatazowych .... ale z to przeciez zminimalizowalo by ich zyski...
Tym niemniej metoda sama w sobie uwazam ze godna polecenia a co najwazniejsze pozwalajaca dojc so celu bez wielkich wyrzeczen...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]