Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
Kasiu...
ponczoszki wrecz sexi ... mysle ze juz jestes po wszystkim tylko napewno jeszcze troche na haju ...
po narkozie to norma... czekamy na wiesci od ciebie jak juz "wytrzezwiejesz" ...

Ewa...
dardzo sie motam w endomondo... wczoraj bylam na dlugasnym spacerze w kuracyjnej miejscowosci Bad Rothenfelde... pelzlam wokol tezni i spacerowalam po przyleglym parku ... pogoda byla na to wymarzona wiec doladowalam swoje akumulatorki solidna dawka sloneczka i energii, ale nie wiem co namieszalam i nie udalo mi sie pochwalic sie tym na FB , ale najwazniejsze, ze moj tylek w koncu nie wgniata kanapy ...
Sabinko...
to bedziesz miala Majeczke tylko dla siebie ... ciekawa jestem jak Maja zniesie rozlake z rodzicami ...
a z tymi siedziskami w restauracji, to chyba ktos sobie samoboja strzelil ,bo moze i ty szczuplutka nie jestes, ale jak mieszcza sie tam smakosze wazacy 120 czy 130 kg ? jedza na stojaco czy jak ?
Mankusiu...
a moze pochwalisz sie nam tez tymi "obrabianymi" fotkami Marty ? ... jestem pies na fotografie artystyczna ...
Krysiu...
zaskoczylam cie butelka ? a dokladniej czym ? tym, ze zbastlowalam, czy tym ze najpierw oproznilam ?... jak sie duzo butelek oproznia, to sasiedzi widza jak sie szklo wynosi, wiec trzeba jakos zmylic przeciwnika i wymyslec jak te puste butelki sprytnie zagospodarowac ....

Agnieszko ...
z czasem oswajamy sie nieco ze smutkiem i pustka po odejsciu najblizszych ... ale w naszych sercach pozostaja oni na zawsze
a ich fizyczny brak , towarzyszy nam przez reszte zycia ...
Kalahari...
ja tez nie slyszalam twojej opowiesci u Sabinki w domu... pewnie opowiadalas kiedy pojechalam po Krysie ... ale i tak goraco kibicuje twoim dzialaniom ...
Moja "WW" - pisze w cudzyslowie bo troche kombinuje czy jak kto woli oszukuje, ale dziala wiec jest ok... jak mozna zobaczyc na Fb zaczelam sie ruszac i to napawa mnie nadzieja, ze moze w koncu tym razem dojde do celu ...
Milego piateczku i calego lyk-endu zycze ....
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]