69314Lubią to
-
Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia
-
-
-
ciao,
jako ze,
bywam czesto w cz-wie
chcialabym zobaczyc takze frytkowa aleje.....
bo frytki jem zawsze i wszedzie....
grazie
-
Ciasto pięknie upieczone – nie dla mnie. Jutro wyjazd do teściowej. Niestety bardzo nie mam na niego ochoty. Po ostatnich zawirowaniach mieszkanie jest totalnie zapuszczone. Chciałabym więc trochę chociaż poczyścić. Trochę, bo moja noga niestety nie chce wrócić do stanu wcześniejszej używalności i wszystko robię o wiele dłużej. No cóż, przesadziłam z nią nierozsądnie i tyle. Dobra, kończę, bo raczej nie macie ochoty wyczytywać tego mojego smędzenia.
Zajrzę w niedzielę wieczorem i mam nadzieję Kasiu poczytać radosne nowiny od Ciebie.
Maniusiu, zdjęcia super (zdolna ta twoja córcia), ale mroczne, dla mnie trudne do oglądania.
Kalahari, też bywam w Cz-wie, ale frytki? tam? – jednak nie! Ale pewnie dlatego, że ich po prostu za bardzo nie lubię.
-
Dzień dobry, witam Was kawą z pociągu. , jestem w drodze na lekcję jazdy z instruktorem dzisiaj, a dawno z nim nie jeździłam
MIŁEGO DNIA WAM WSZYSTKIM ŻYCZĘ
Kasiu, szczególnie o Tobie myślę i życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
-
Witajcie kwiatuszki! No nuestety po wcześniejszym ootymizmie nie zostal mi nawet ślad
mialam koszmarna noc bo okazało sieze położono mnie w jednym pokoju z chora psychicznie ktora nie dawała sie uspokoic. Rano dopiero przeniesiono mnie do innego pokoju. Teraz czekam na wizyte lekarza i na wyciągnięcie cewnika. Jak pęcherz zacznie pracować to bede mogla isc do domu
Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
-

-
Kasiu co tam nieprzespana noc, ważne żeby wszystko co trzeba działało jak należy
-
Nie ma to tamto...zjadlam im jeszcze obiad i ide do domu! 

Uprawnienia umieszczania postów