Chyba s udało
Wersja do druku
Chyba s udało
Ten tydzień będzie ostatnim urlopowym M .Wracam po wyjeździe M w piątek. Stopka jest dawno nieaktualna, aż strach
Kolejna próba przez tapatalk
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Załącznik 32983
Dzień dobry :) dzisiaj zaczynam ciężki tydzień , codziennie praca do 16:30, a potem pociągiem do innego miasta n kurs 19:00-21:00 do domu będę wracać ok 22-giej i tak do czwartku. Odezwę się czasem z pociągu, bo innej możliwości nie widzę.
Wam wszystkim życzę dobrego dnia i tygodnia :)
Witaj Ewuś. Dzięki za kawkę i mimo wszystko życzę Ci udanego tygodnia. Może to, że będzie pracowity spowoduje, że będzie dobry :) Cieszę się, że udało się Wam Wasze święto. Zasłużyliście na nie po wszystkich przejściach :)
Natko, no mam nadzieję, że w końcu do nas tu wrócisz :) Brakuje Cię :)
Krysiu, mimo wszystko spróbuj dostać się do lekarza. Poczekasz, ale dostaniesz leki i może jakieś zabiegi i bedzie lepiej :)
Kasiu jak tam u Ciebie ?
Dobrego dnia dziewczynki :)
Witajcie dziewuszki kochane!
Ewuniu, Agnieszko- dzieki za kawke i towarzystwo do kawki...
Ja spac znowu dzis nie moglam...tym razem przez nasza psiuncie...:arf: Czekam do 8-ej i pojde z nia do weterynarza, bo ledwo oddycha- ma tak wiele sluzu w nosku, ze az ja przydusza...:(
Nie wiem czy to jakas infekcja czy cos gorszego...
Ech...zawsze kurna cos...:bad:
Ja sama czuje sie tez jakos dziwnie- boli mnie brzuch, ciagle biegam na toalete...doczytalam, ze ta trucizna dziala na miesnie po kilku dniach od zabiegu -wiec nic dziwnego, ze "od razu" nic nie poczulam. Troche mnie to wkurza, ze wlasciwie przy wypisie lekarz nie poinstrulowal mnie co i jak...no ale coz- zostalam wypisana w sobote-do tego w swieto narodowe!:beurk:
Bede musiala chyba pofatygowac sie do urologa...:arf:
Ewus- ojej- wspolczuje ci mocno tak wypelnionego tygodnia- ja bym nie dala rady... miejmy nadzieje, ze to tylo jednorazowa historia i nastepny tydzien przyniesie troche rozluznienia... Trzymaj sie slonko!:)
Agniesiu- u ciebie tez nie duzo lepiej...pewnie pocieszasz sie, ze po 14-tym troche ta karuzela zwolni...:p
Dobrego dnia i dobrego tygodnia dziewczynki!
http://4.bp.blogspot.com/-C4_alyIbhY...motivation.jpg
Ooooo! Widze, ze Maniusia w miedzyczasie byla!:)
A co to za fotki kochanie?
witam o poranku
weekend ciepły i przyjemny był
wczoraj pojechaliśmy "na grzyby" Grzybów oczywiście nie ma ale pospacerowaliśmy po lesie 3 godziny. 8 sztuk się udało znaleźć, zrobiłam sos do mielonych i po grzybach, a w sobotę pomyłam okna na dole, niedawno Marta myła ale szybko się kurzy bo ulica nie ma asfaltu, a ja kostki brukowej na podwórku.
Marta wróciła od babci (mojej teściowej) z wiadomością, że teściowi chcą uciąć nogę ! A zaczęło się od tego, że wychadząc z łazienki zahaczył o futrynę i obtarł sobie palca. Małe skaleczenie, następnego dnia stopa mu spuchła, teściowa nasmarowała czymś, ale nie pomogło rylko jeszcze bardziej spuchło, pojechali do szpitala dostał antybiotyk, też nic nie pomogło, a teraz gangrena się wdała, no czysty koszmar
Ewo, dobrze, że to tylko tydzień, a bieganie - nie dało by radę pociągnąć dłużej, gdyby nie sprawiało to radości, a niestety jak się przestanie ruszać waga wróci, więc sport już na całe życie musi pozostać
Sabinko, śliczna ta twoja wnusia :)
Kasiu, Jolu, piękne macie ogródki, widać w nich wiele pracy
Gammo, to jest takie mroczne miejsce, ciarki mi po plecach przechodziły, w kolorze są te same też zrobione, ale już nie oddają tej strasznej atmosfery, a ocena? Nauczyciel technikę ocenia głównie, był zaskoczony, że robione są zwykłą cyfrówką, bo sądził , że lustrzanką. Temat na ten tydzień - przejrzystość.
pozdrawiam resztę dziewczyn, później zajrzę, bo już pora do pracy