No i właśnie mi poszło choć chciałam tylko spacje zrobić. ..
Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
Wersja do druku
No i właśnie mi poszło choć chciałam tylko spacje zrobić. ..
Wróciłam właśnie do domu , już się rzucam na łazienkę i do łóżka i 5akie przede mną jeszcze 3 dni, ale dobrze, że będę miała to za sobą. Dobranoc dziewczęta [emoji99] [emoji286]
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Walczę z fotka ... to przedszkole a w zasadzie przedszkolny plac zabaw Marie.... ciekawa jestem czy w końcu poszło. ..
No i kibel fotki nieto [emoji45]
Załącznik 32992
Chyba moja fotka za duża. .
Idę lulu ....dobranoc[emoji182]
Dzien dobry
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...Z-7UYkvAACY7d6
ale sobie wczoraj pocwiczylam.... moje fotki sa chyba za duze i nie wchodza mi przez tapatalka... mniejsza z neta weszla bez problemu ... wpadlam na moment bo dzis raniutko do Marie smigam ...
na dobry humor z rana do kawy tez cos dla was mam ....
https://www.jestemfit.pl/imgssl.php?...P-m0U7o9mZ3mlQ
Milego dnia wszstkim zycze ...
Załącznik 32993
Gamma postawiła kawę, to ja was tylko przywitam :)Miłej pracy Gammuś
Mało ostatnio piszemy o odchudzaniu, więc może ja trochę o tym. Ostatnio nie ważyłam się, bo nie trzymałam diety, wydawało mi się, że przytyłam, więc dziś weszłam zobaczyć co tam pokazuje szklane okienko . Nie jest źle, waga tylko odrobinę wyższa niż w stopce, więc mam nadzieję w tym tygodniu ją dogonić .Dużo chodzę z kijami- ostatnio po 1,5 - 2 godziny dziennie.
Widzę, że macie( Ewa, Renia) ustawione endomondo na fb. Moje się nie łaczy z fejsem, choć juz z Kubą próbowaliśmy zrobić to na kilka sposobów. I jedyne co mi przychodzi do głowy to to, że albo endo na fejsa wchodzi z zagranicy, albo wykupiłyście dziewczynki którąś z płatnych ofert. Oświećcie mnie kochane jeśli możecie, bo mnie a zwłaszcza mojego syna do szału to doprowadza .Załącznik 32994
Ewa, niech perspektywa własnego prawa jazdy podtrzymuje Cię na duchu w tych ciężkich dniach :great:
Kasiu, a kiedy masz nadzieję na wiadomość w sprawie kursu? Zawsze uważałam, że najgorsza jest niepewność i niewiedza .
Tak mi przyszło do głowy- w Dąbkach myślałaś, że wszystko Ci zmarnieje w ogrodzie, a zobacz jak pięknie porosło. Ty pewnie widzisz każdą zmarnowaną roślinkę, ale wcale tego nie widać :)
Natko, Kołobrzeg to jedno z fajniejszych miejsc na pobyt w sanatorium. A jak długo tam będziesz?
Sabinko, dobrze, że do domu niedaleko, więc przy okazji zaliczyłaś poranny spacer. Na wszystkich wczasach odchudzających mówiono nam, że poranny- przed śniadaniem- ruch najskuteczniej odchudza :)
Wszystkim Zawziętaskom życzę dobrego wtorku. Ja go bardzo lubię, bo mam tylko 4 lekcje :)
Załącznik 32995
Dzień dobry :) i ja dosiadam łykiem mojej kawy i zaraz zmykam :)
Gammo, nie ma znaczenia wielkość zdjęcia, zadzwonię do Ciebie przy okazji to porozmawiamy na ten temat.
Pozdrawiam Was wszystkie :heart:
Wczorajszy post ze zdjęciem usunęłam, bo niestety w biegu wyszło bardzo niewyraźne
Dzień dobry Agnieszko, napiszę Ci ale jak znajdę chwilę, bo teraz już naprawdę nie wyrabiam, buziaki