Strona 407 z 3048 PierwszyPierwszy ... 307 357 397 405 406 407 408 409 417 457 507 907 1407 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4,061 do 4,070 z 30477
Like Tree69314Lubią to

Wątek: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Awatar kasiaogrodniczka
    kasiaogrodniczka jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Domyślnie Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Witam pięknie! Gammus zadzwoń do mnie w wolnej chwili to pogadamy. ..jestem dzisiaj w domu bo pada... co do fotek z tapatalka to mi wchodzi kazda ktora pobieram z galerii a nie taka zrobiona bezposrednio w danym momencie. ..

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

Ano wlasnie! Moze tu lezy pies pogrzebany z tymi zdjeciami? Gdy naciskam symbol aparatu w tapatalku to w okienku mam wybor z trzech rzeczy-fotke z galerii, fotke z aparatu albo z kamery i gdy wybiore galerie to jest ok ale gdy naciskam wtedy aparat i robie zdjecie to jakos nie funkcjonuje... Mimo ze to zdjecie zapamietuje w pamieci etc tak jak on to tam chce...
    Ech ta technika! Ale spoko, spoko! Z czasem i do tego dojdziemy! Prawda?

Kwestia odchudzania...tiaaaa...u mnie katastrofa! Wczoraj mi sie wlaczylo takie ssanie, ze nawet moja motywacja przedspotkaniowa schowala uszy po sobie... Bylam non stop glodna! Probowalam sie ratowac wyjsciem z domu- ale na nic wszystko!
    Jeszcze wieczorem obiadlam sie orzechow! No widac taka potrzeba organizmu! Uzupelnienie jakis pierwiastkow czy co?

Dziewczyny kochane poradzcie co bym mogla brac na to rozdraznienie, z ktorym ostatnio ciagle walcze! ...najchetniej bym gryzla...
    Z trudem powstrzymuje sie zeby nie wybuchac... a mam ochote raz po raz! A wkurzaja mnie takie *******y, ze az sie sama wstydze!
    Bylam w aptece-ale madra pani aptekarka doradzala mi albo homeopatie albo waleriane, dziurawiec...
    A ja chce cos konkretnie dzialajacego a nie takie tam lelum polelum!

Agniesiu- kwiaty na dzialce troche mi jednak ucierpialy przez moja lipcowa nieobecnosc- szczegolnie hortensje- nie maja w tym roku zadnych kwiatow...uschly mi tez floksy, astry i inne jednoroczne. Sasiad, ktory podlewal nam ogrod skupial sie glownie na warzywach a moje kwiatki (szczegolnie te "pochowane") traktowal troche pomacoszemu...dlatego w przyszlym roku wolalabym w lipcu nie jechac na zaden urlop. No ale tez tegoroczny lipiec byl wyjatkowo upalny...kto wie co bedzie w przyszlym roku.
    Nasze spotkanie w koncu jak myslimy zrobic? Poczatek sierpnia moze? Albo jakis weekend majowo-czerwcowy?
    No bo miejsce jest jasne-tak? U Agniesi-czy jednak gdzie indziej?
    Agnieszka111 lubi to.

maniusia72 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Częstochowa

witam . u mnie mgły ledwie drogę widać, ale jakoś dotoczyłam sie do pracy, a w mieście ładnie choć chłodno. pobiegałam z rana, a Agnieszka pisze, że poranny ruch najlepszy super
    za to waga kilo w górę, trochę jestem zaskoczona, bo niby dużo w weekend było kalorycznie, ale ruchu też bardzo dużo, może przez okres- mam nadzieję
    pozdrawiam
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar Jolinkaa
    Jolinkaa jest nieaktywny Sławny na forum
    Mieszka w
    Zagłębie

Co do diety,to u mnie źle..........gorzej niż źle

Muszą wrócić raporty i to codziennie-nie ma bata,inaczej będzie coraz gorzej.Nie muszę ich koniecznie tutaj pisać,ale muszę wrócić do zapisywania tego co jem w swoim zeszycie,do pilnowania kalorii.I proszę mnie nie głaskać po główce,choć...lubię to,nie zaprzeczam.Tym razem jednak potrzebny mi solidny kopniak w tyłek na opamiętanie!

Jak zawsze,gdy jestem chora,jem więcej-popuściłam sobie cugli..chyba za bardzo...na pewno za bardzo.Przez ostatnie 2 tyg. waga poszła w górę o 1.7 kg. nie będę płakać,nie będę się tłumaczyć,bo wiem co źle zrobiłam.Początek października zawaliłam,jaka będzie cała reszta,zależy tylko ode mnie.Nikt w końcu mi jedzenia w paszczę nie pakuje,prawda?

Suwak zmieniony.......
    Może trzeba sobie jakiś mały cel wyznaczyć na ten miesiąc?

Idę sobie zrobić śniadanie.
    Brakuje mi porannego cappucino,ale daję radę już 2 tyg.-to dla mnie dużo.

Plany na dzisiaj praca w ogródku.
    Wypad do miasta odebrać okulary swoje i męża od optyka.Byliśmy wczoraj u okulisty-moje okulary do czytania mocniejsze o ćwiartki.Oczy w miarę ok,tylko pojawiły się początki astygmatyzmu,no i oczy bardzo suche i mam zakrapiać codziennie 2x po kropli.

Uciekam,bo ciężko pisać,choć trzcionkę powiększyłam.

Miłego dnia

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry :-)
    U mnie dzisiaj deszczowo i ponuro, jak to się mówi - " typowo angielska pogoda" :-)
    Z tego też powodu wybieramy się do Newcastle do Discovery Muzeum, co prawda byłam tam już dawno temu ale pamiętam, że mi się podobało a teraz jest tam podobno dużo interaktywnych eksponatów dla dzieci i Maja lubi tam chodzić :-)
    Agnieszko ja na razie nie mam żadnych planów urlopowych na przyszły rok więc na razie zaproponowany przez ciebie termin odpowiada mi :-)
    Co do diety dziewczynki to na razie oczywiście jej nie ma ale myślę i myślę i myślę i wymyslilam, że może SB? Wczoraj sobie o niej poczytalam, przypomnialam, kiedyś pięknie na niej chudla nasza koleżanka Sieuda, zresztą z mojego miasta i nawet raz się spotkalysmy....
    Jolinkaa and Agnieszka111 like this.

Awatar kasiaogrodniczka
    Mieszka w
    Frankfurt am Main

A jesień taka cudna. ..

Gesendet von meinem SM-G350 mit Tapatalk
    Agnieszka111 lubi to.

sabinka57 jest nieaktywny Znany na forum

Właśnie okazało się, że nie po jedziemy do muzeum bo tata pojechał do pracy z fotelikiem Mai w swoim samochodzie więc jesteśmy uziemione...

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

Dzień dobry dziewczynki☺
    Jak fajnie pisać z telefonu
    Mam Was pod ręką

Awatar Natka55
    Natka55 jest nieaktywny Znany na forum

O a reszty postu nie ma.
    Wyjeżdżamy do Słupska.
    Buziaki dla wszystkich
    Agnieszka111 lubi to.

Awatar gamma56
    gamma56 jest nieaktywny Znany na forum
    Mieszka w
    Gütersloh

Natki. ....
    Do Słupska ?????
    ja chce też. .....

Gesendet von meinem SM-G900F mit Tapatalk
    Natka55 and Agnieszka111 like this.
    28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
    [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]

Uprawnienia umieszczania postów