Odp: Zawziete po 40-tce- Wirtualna Grupa Wsparcia

Zamieszczone przez
kasiaogrodniczka
Tak sobie mysle o tym publikowaniu endomondo czy np miesc gdzie jestesmy w podrozy na fb...czytalam o tym ,ze nie jest to do konca bezpieczne gdy informujemy wszystkich o takich detalach z naszego zycia...
Zlodzieje, czy tez ludzie-ktorzy nie do konca dobrze nam zycza moga to wykorzystac. Np na endomondo widac dokladnie trase, ktora chodzisz- czsto gesto punkt wyjscia czyli mieszkanie...jesli w czasie podrozy informujesz, ze jestes poza domem to dajesz zlodziejom wystarczajaco informacji...
Kasiu ... luzik ... zwroc uwage ze w mojej aktywnosci nie ma cienia regularnosci ... trasa zawsze inna... start i meta owszem, ale czas wyjscia i czas trwania nawet nie podobny... bojac sie ze ktos to wyczai nalezalo by do pracy tez nie wychodzic , bo tu regularosc zdecydowanie wieksza ...czesto narzekamy ze swiat dziczeje, ze ludzie ogradzaja sie murem i sasiadow nie widza, a azraz potem boimy sie zeby ktos sie nie dowiedzial ze na spacery chodzimy , bo nas ktos uplinuje i okradnie ... tak myslac to trzeba by sie w domu zamknac i ludziom na oczy nie pokazywac... owszem wiele jest zla i nieuczciwosci, ale jesli ktos zechce nas skrzywdzic, to zrobi to i nie bedzie mialo znaczenia czy publikujemy cos na Fb czy nie ... Internet stwarza wiele mozliwosci na przerozne nieuczciwosci , ale kto potrafi to wykorzystac nie ogranicza sie do Fb ,wiec trzeba by z sieci calkiem zniknac, a kto wie czy tylko z sieci... ja tez dostaje troche spamu, ale staram sie wsztystko odrazu blokowac, ale duzo bardziej doskwieraja mi telefoniczne wciskanie wszelakich towarow i uslug... dzwoniacy do mnie akwizytorzy raczej nie sprawdzaja na Fb czy wrocilam juz do domu czy jeszcze ciagle wedruje...
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]