Ha! Ha! Agniesiu- ten sklad nie byl zamierzony...jak widzisz w dpmu "zaoszczedzilam" na obiedzie- bo zjadlam tylko troche fioletowej kapusty wlasnej roboty- a potem na ogrodzie bylam jednak glodna a nic innego nie mialam niz owoce i slodkosci...![]()
pobrane.jpg
Witam przy kawce. Dziś spalam jak zabita i niedawno wstałam
O 10 idę zrobić sobie paznokcie
Dobrego dnia dziewczynki![]()
Dzien dobry
Agnieszko ...
dzieki za otwarcie magielka i za pieknie zapodana kawe ... co do Kasinego wafelka, czekolady i jablacznika to wlasnie jest przewaga WW nad innymi metodami ... tu mozna wszystko, oczywiscie zawsze cos za cos i w ramach zasad...
Kasiu...
oczywiscie ze kazdy ma prawo miec swoje zdanie ... wszak nie kazdy z nas ma jednakowe kryteria prywatnosci ... z powstalej rozncy zdan mniemam ze nasze znacznie od siebie odbiegaja, ale to nadaje kolorytu naszemu magielkowi ...
Ewa...
dzieki za rozmowe... mysle ze spedziliscie z Lucien uroczy wieczor... wierze, ze dalsza czesc wspolnego weekendu bedzie tez wspolna i rownie mila ... czego oczywiscie serdecznie wam zycze ...
Sabinko...
twoj pobyt u Mai chyba pomalu dobiega konca... wiem ze bardzo kochasz swoja wnusie, ale mysle ze chyba juz troszke tesknisz za swoim domkiem . czy , moze sie myle ?
Maniusiu...
dobrze , ze tak szybko udalo sie wam dostac do lekarza, bo u mlodych ludzi takie przypadlosci nie powinny dlugo czekac ... ale tak sobie teraz mysle, ze ogladajac fotki Marty w wersji czasno-bialej czulam bijacy od nich smutek i przygnebienie, zraszta nawet tu o tym wspomnialam... miejmy nadzieje, ze Marta szybko sie pozbiera, czego jej i tobie z calego serca zycze...
Krysiu...
pomachaj choc lapka , zebysmy wiedzialy ze wszystko u ciebie ok ...
Kalahari...
hop, hop... gdzie znowu kobieto sie ukrywasz ?
Milego wypoczynku sobotnio-niedzielnego wszystkim zawzietaskom zycze
images.jpg
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Ja na fb- a ty tutaj Agniesiu jestes tym glownym filarem dzwigajacym!
Dobrego dnia i dla ciebie kochanie!
Jaki kolorek planujesz na paznokietki?
Co do mojej psinci to dzieka Bogu znowu zlapala pion... Ona jest jak ta wanka wstanka- i dobrze reaguje na antybiotyk.
Zaczela znowu biegac i jesc z apetytem. Smarka i kicha jednak nadal...Moze to potrzebuje wiecej czasu.
A jak u mnie z pecherzem. No coz... prosze o inny zestaw pytan!
Gammusi- niezaleznie od moich pogladow na publikowanie endomondo na fb -gratuluje zamozaparcia i wytrwalosci w chodzeniu...i to zaraz po nockach!
Krysiaczku- sciskam i martwie sie o ciebie niestety... wczoraj plotkowalysmy o tobie przez telefon z Jolinka...mialas czkawke pewnie
A poza tym omawialysmy z Jola nasz kolejny zlocik rozwazajac rozne opcje miejscowe i czasowe. Doszlysmy do wniosku, ze jednak jesli na weekend (piatkowy wieczor do niedzieli rano) to najlepiej byloby jednak zrobic to u Agniesi-bo najbardziej centralnie polozonej.
A termin? Tu wieksza bieda. Zawsze bowiem bedzie ktos kto nie bedzie mogl dojechac... Ale trzeba starac sie znalezc taki termin, ktory by minimalizowal liczbe nieobecnych. Dziewczyny zagraniczne -a co powiedzialybyscie na jakis weekend majowy- w Niemczech jest duzo takich z wolnym czwartkiem. Mozna wtedy pojechac do Polski na kilka dni- a jak to wyglada u was- we Szwajcarii czy Italii?
Kiedy u was sa takie dlugie weekendy?
Ewuniu-ty bylas w tym roku w Polsce w tym terminie - moze i w przyszlym udaloby ci sie poleciec wtedy do Przemysla i w drodze powrotnej zahaczyc o Lodz i z lodzi skoczyc do Agniesi? No bo latem z urlopami bedzie pewniej jednak trudniej sie zegrac...![]()
hej dziewczyny, dziś jak każda sobota pracowita, zaraz też Martę do fryzjera zawożę i idę z teściową do plusa napisac pismo o rozłożenie rachunku na raty. Wojtek ( mój były) zrobił jej rachunek na 700 zł. podobno zgubił telefon.
no i jeszcze mam dwa okna do umycia
Dzień dobry dziewczynki☺
Zakończyłam wakacje wagą 98,2kg
I znów uciekło mi długa negocjacji posta. Napiszę więcej jak posprzątam.
Dzień dobry wszystkim już obecnym i tym które będą obecne później :-)
Gam o zgadlas - ja już prawie "na wylocie" bo wylatuje jutro, już napisałam na FB, że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej, każdy ma swoje przyzwyczajenia, nawyki, zwyczaje a u kogoś to zawsze u kogoś choćby to byli najbliżsi :-)
A już najgorsze jest to, że nie można się dogadać, tak mnie jakoś paraliżuje to, że słabo znam angielski i nie mogę zrozumieć mojego zięcia i nie tylko, że prawie w ogóle się nie odzywam i męczy to i mnie i otoczenie, pewnie i oni są juz zmęczeni....
Gam o super że endomondo wyprowadza cię na spacery:-)
Kasiu skoro mamy się spotkać u Agnieszki to chyba powinnysmy wziąć pod uwagę zaproponowane przez nią terminy, tym bardziej, ze jak pisze, męża, syna i psa nie będzie wtedy to będzie więcej miejsca do spania ( ciekawe która z nas będzie spać na legowisku psa??? :-) )
A wiadomo niestety, że chyba nigdy nie uda nam się żebyśmy były wszystkie...
Maniusiu no to ładnie mamę załatwił twój były...
Krysiu jak samopoczucie?
Agniesiu- to ja zle zrozumialam z tymi terminami- myslalam, ze na wakacjach masz tylko te dwa terminy wolne- w czasie roku szkolnego natomiast opcje otwarte.
Ale nie ma sprawy- skoro ustalilysmy, ze spotkanie bedzie u ciebie to dostosujemy sie do twoich propozycji oczywiscie.
Rozumiem zatem, ze drugi weekend lipcowy jest lepszy bo wtedy i Natka by mogla-tak?