Ja tez cie w tym samym czasie widzialam Reginko na fb i zastanawialam sie czemu cie nie ma na forum...
I tak to sie wzajemnie szukalysmy po necie...
Wlasnie wylazlam z wany i doszlam do wniosku ze...
![]()
Maniusiu zakupy się udały?
Mówią, że nie ma nic lepszego dla poprawy samopoczucia kobiety jak udane zakupy.Moźe i córci poprawił się humor choć troszkę. ☺
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
Wygraliśmy z Irlandią.BRAWO!!!!
Wstawac kochane....
SZKODA DNIA zadania czekaja .... i kawa tez czeka ....
![]()
28.12/ 84kg ...19.03/76,9kg...25.05/ 78,7 kg...11.06/78,4 kg...25.07/ 79,2kg...03.09/77,9 kg.,.10.11/79,9 kg
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników][link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Witajcie dziewuszki!
Gammus jaka fajna zoledziowa kawka... Dzieki!
Zagladnelam dzis od razu i na fb i tutaj...tam zimna kuchnia a tutaj ciepelko az milo!
Tylko cos Ewuni dawno nie bylo...miala zajety tydzien i pamietam, ze obiecala w weekend popisac i niestety - nic z tego...
Mam nadzieje, ze tylko dobre wydarzenia byly tego przyczyna
Zawsze jednak troche niepokoj czlowieka ogarnia gdy ktoras tak pare dni milczy...
U mnie dzis zapowiada sie dobry dzionek. Na rano nie mam zadnych planow a- moze pojade na ogrod, moze porobie cos w domu a po poludniu mam dzis basen i saune. Chce tez zrobic dzisiaj dzien "przycisniecia pasa"...jakkolwiek by on nie wygladal!
Tez sie ciesze z wygranej naszych chlopakow wczoraj Naciu... Ale bylo wiadome...
![]()
Dziewczyny witam w zimny i...śnieżny...tak śnieżny poniedziałek !
U mnie sypie drobny śnieg od trzech godzin
W połowie tygodnia było jeszcze tak :
DSC04295.JPG
DSC04292.JPG
A dzisiaj :
DSC04360.JPG
10 minut temu poderwał mnie na nogi niesamowity hałas za oknem-zobaczcie co uwieczniłam na fotkach-ptaki zbierają się do odlotu
DSC04362.JPG
DSC04361.JPG
u mnie tez biało, rano jak byłam biegać było ok, za godzinę patrzę - śnieg, biało !
Cześć dziewczynki
jestem już w domku
Natko jak masz sprawę to dzwoń![]()