Sabinko to już lepiej wyjdź z kuchni.
Wersja do druku
Sabinko to już lepiej wyjdź z kuchni.
Widzisz miałam rację, że schudniesz u córci
Sabinko, już nic dziś nie gotuj, bo jak kiedyś będziemy znów jechały do Dąbek, to gdzie zjemy obiad???? :D
Gratuluję spadku wagi :)Ja tez tak czasem mam że wydaje mi się że przytyłam, a waga pokazuje co innego ...i to jest fajne...gorzej, gdy jest odwrotnie :mdr:
Natko, może idź do jakiegoś dobrego lekarza, bo strasznie długo Cię to męczy, a chyba są już jakieś lekarstwa na to? No ile można cierpieć!
U mnie też śnieg pada :bad: ja się tak nie bawię !
Aguś muszę zrobić gastroskopię. Najbliższy termin jak pytałam w sierpniu to był grudzień. U specjalisty z gardłem już byłam. Lekarstwa są i owszem,ale ja po nich czuję się jeszcze gorzej.
Miałam już zaklepaną wizytę prywatnie w Słupsku, ale M musiał wrócić do pracy i przepadło . Teraz załatwiamy na nowo .
Wysłane z mojego SM-G7105 przy użyciu Tapatalka
No udało mi się zrobić pranie i odkurzyć chałupkę bez żadnych atrakcji ale za to wcześniej rozsypałam kuskus w kuchni ha ha i dlatego uruchomiłam odkurzacz no i przy okazji odkurzyłam wszystko :)
Załącznik 33086
no, ja Marty eeg też mam na grudnia, a neurolog na marzec
Tak dziewczynki, leczenie na NFZ, to jakaś masakra po prostu :(
No właśnie, Ewa, gdzież to nam się zapodziałaś ?
Ewunia dala mi znac krotko na fb , ze nie czuje sie najlepiej...:aww:
Popadla w jakis dolek...szkoda, ze sie w nim chowa-zamiast tutaj przyjsc i sie wygadac...:arf:
Moze sie jutro odezwie...:confused:
Ja mialam dzis dobry dzien- udalo mi sie ladnie trzymac punktow- mam nadzieje, ze jak jutro tego nie spartocze to w srode bedzie wreszcie jakis spadeczek na wazeniu WW...:p
Jutro mam rano ten zabieg dentystyczny wiec po nim za bardzo nie pojem:beurk:... ale moja przyjaciolka Magda ma urodziny i mimo ze fajeruje Geburtstag w weekend to moze na wieczor do niej na krotko na kielicha pojedziemy...:money:
Faktycznie z tym sniegiem w pazdzierniku to kompletne zaskoczenie- na szczescie na koniec tygodnia ma byc znowu lepiej!:mdr:
Bylam na saunie dzisiaj i jestem padnieta...dobranoc...i do jutra!
http://img7.demotywatoryfb.pl//uploa...1987_inner.gif
Dzień dobry :)
Dawno nie miałam okazji zaprosić was na poranną kawę więc z wielką radością to robię :)
Załącznik 33090